Ana SayfaMagazin17 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

17 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Nurgül Yeşilçay’ın gözü, yönetmen sevgilisi Tolga Karaçelik’ten başkasını görmüyor bugünlerde. Önceki akşam Asmalımescit’te eğlenen çift, kimselere aldırmadan aşklarını doyasıya yaşadıklarını dosta düşmana gösterdi Çift önceki akşam Asmalımescit’te rakı-balık keyfi yaptı. Çift, oturduğu mekandan çıkarken gazetecileri fark etmeyip, öpüşmeye başladı. Kameraların kendilerini çektiğinden habersiz olan ikili, patlayan flaşları gördüğünde iş işten geçmişti. Bir anda ayrılan Yeşilçay’la Karaçelik, koşar adımlarla açıklama yapmadan gazetecilerin yanından ayrıldı.

Astorıa Alışveriş Merkezi’nde görüntülenen Sevda Demirel’in, uzun süredir ortalarda olmamasının sırrı çözüldü. Altı yıldır ABD’yle Türkiye arasında mekik dokuduğunu söyleyen Demirel, meğer keskin bir dönüş yaşamış. Demirel, “Beş vakit namazımı kılıyorum ve istediğim gibi ibadet ediyorum. Artık tamamen huzuru buldum” diyor.

Deniz Türkali, 67’nci doğum gününü, dostlarıyla kutladı. Asmalımescit’te sokağa taşan grup, fazla gürültü yapınca polis duruma müdahale etti

– Of Pera’daki partiye, Beren Saat’ten Sumru Yavrucuk’a, Cihan Ünal’dan Hale Soygazi’ye sanat dünyasından pek çok isim katıldı. 
– Çok neşeli olan Deniz Türkali,       “32 yaşına girdim. Ama kızım                      40 yaşında” diyerek espri yaptı.
– Oyuncu, sevgilisi Kemal Öncü’nün Bodrum’da olduğu için partiye katılamadığını açıkladı, ardından da sevgilisinin aldığı hediyeyi… “Parmağımdaki yüzüğü aldı” açıklamasını yapan oyuncu, evlenmeyi düşünmediğini söylemesine rağmen “Bu işler yine de belli olmaz” diyerek açık kapı bıraktı.
– Gecenin tek tatsız hadisesiyse, çevredeki vatandaşların aşırı gürültü yüzünden yaptığı şikayet üzerine partiye polisin gelmesiydi. Neyse ki, müziğin sesinin kısılmasıyla iş tatlıya bağlandı.

Uzun süredir aynı zamanda iş ortağı olan Tekin Acar’ın oğlu Tolga Acar’la aşk yaşayan Seray Sever, önceki gün sevgilisiyle Akmerkez’deydi. Sever, gazetecilerin “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Böyle mutluyuz. Bunu zaman gösterir, ne olur bilinmez” yanıtını verdi.

H&M, Versace For H&M koleksiyonunu önceki akşam Sapphire Çarşı’da özel bir alışveriş partisiyle tanıttı.

Geceye katılan davetliler koleksiyonu dünyayla aynı anda tanıma ve alışveriş yapma fırsatı yakaladı. Yaklaşık 300 kişinin katıldığı partiye, Tülin Şahin, Eda Taşpınar, Deniz Akkaya, Ebru Şallı, Demet Kutluay, İvana Sert, Ayşe Kucuroğlu ve İndra Taşpınar gibi ünlü isimler katıldı. Gecede dünyanın önemli DJ’lerinden İtalyan Gaia&Gaia performans sergiledi. Vaktinin çoğunu kızıyla geçirdiğini söyleyen Deniz Akkaya, bu sezon yine tiyatroda olacağını belirtti. Akkaya, gazetecilerin “Hangi dizileri seyrediyorsunuz?” sorusuna “Pek dizi takip etmiyorum. Osmanlı veya geçmişi anlatan dizileri takip etmek yerine tarih kitaplarından ya da internetten okumayı tercih ediyorum” yanıtını verdi.

Kadir İnanır önceki gün arkadaşıyla Akmerkez’de alışveriş yaparken görüntülendi.

 Neşeli olduğu gözlenen İnanır, gazetecilerin hatırını sormayı da ihmal etmedi. Kendi hayatını yazdığı kitabına yoğunlaştığını söyleyen Oyuncu, “Sadece kitapla ilgileniyorum. Gelen dizi ve sinema tekliflerini kabul etmiyorum. Ama şubat ayından sonra yeni bir dizide oynayacağım” dedi.

Selin Denizli, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Basın mensuplarının görüntü aldığını gören Denizli, “Keşke bu halimle çekmeseydiniz. Hamileliğim iyi gidiyor ancak çok kilo alıyorum. Bol kilolu bir hamilelik yaşıyorum” dedi. Denizli, oğluna iki dedesinin ismini birleştirip Mustafa Cem adını koyacaklarını söyledi.

Önceki gece Nahide’de sahne alan Selami Şahin’i izleyenler arasında, ayrıldıkları konuşulan Selin Demiratar-Abdullah Oğuz çifti de vardı.

Şahin’in romantik şarkılarıyla keyifli bir gece geçiren çift, çıkışta soruları yanıtsız bıraktı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI