Ana SayfaMagazin18 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

18 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

Dizideki rol arkadaşı İbrahim Kendirci’yle üç yıllık ilişkisini bitiren Pelin Karahan, önceki gece yeni sevgilisiyle bir alışveriş merkezinde sinema keyfi yaptı.

Gece yarısı alışveriş merkezinden ayrılıp Levent Korukent’e yönelen çift, takip edildiklerini anlayınca panik oldu.

Peşlerindeki gazetecileri kendilerini rahatsız etmeye çalışan birileri sanan çift, polise “Bizi sapıklar takip ediyor galiba” diyerek şikayette bulundu ki işin aslı ortaya çıktı.

Gazetecilerin araçlarından indiğini gören Karahan, öfkesine hakim olmakta zorlanarak çok korktuğunu söyledi. “Siz ne yapıyorsunuz? Ellerim titriyor. Cihangir’de, Bebek’te, Etiler’de çekiyorsunuz, ona bir şey demiyorum. Ama arabayla niye takip ediyorsunuz?” sözüyle tepkisini gösterdi.

Mustafa Erdoğan ile Gülben Ergen`in çocukların velayetiyle ilgili anlaşmazlığa düştüğü iddia edildi.

Tarabya`da görüntülenen Erdoğan, “Bu konuyu konuşmak istemiyorum” dedi.                      

Özel hayatını uzun zaman meraklı gözlerden uzak tutmayı başaran Oktay Kaynarca’nın kaçışı önceki akşam sona erdi.

Ünlü oyuncu, Ortaköy’deki bir mekandan kız arkadaşıyla el ele çıkarken objektiflere yakalandı. ıkili, habercilerin sorularını duymazdan gelerek hızla oradan uzaklaştı.

Hande Yener ve Sinan Akçıl, pazar gününü birlikte geçirdi.

Müzikal çalışmalarını birlikte yürüten ikili, Etiler’de öğle yemeğinde buluştu. Çift restoran çıkışında bekleyen gazetecileri fark edince mekandan ayrı ayrı çıktı. 

Çağla Şıkel, pazar gününü kız kardeşiyle Akmerkez’de alışveriş yaparak geçirdi.Çağla Şıkel, Akmerkez’den çıkarken şoförünün tutuğu şemsiyeyi alıp aracına doğru ilerledi. Hızlı adımlarla otomobile doğru gitmeye çalışan Şıkel ve kardeşi, yine de ıslanmaktan kurtulamadı.

Yok Böyle Dans’ın yarışmacılarından Özlem Yıldız Serter, önceki gün oğlu Demir’le İstinye Park’ta baş başa bir gün geçirdi.

Kucağından indirmediği oğluyla yemek yiyip oyun parkında oynayan Serter, çok yoğun antrenman programı olduğunu söyledi. “Sıkı çalışıyorum ama olsun, buna değer. Gayet keyifli ve mutluyum” diyen Serter, sözlerine şöyle devam etti: “Dans etmekten her yerim morardı, kolay değilmiş.”

Sık sık Cihangir’de karşımıza çıkan Engin Günaydın, önceki akşam Etiler Akmerkez’de objektiflere yansıdı.

Bir teknoloji mağazasına giren Günaydın, dijital kamera ve cep telefonlarını inceledi. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Gül Ağa karakterini canlandıran Günaydın, mağazada yaklaşık 20 dakika dolaştı. Ünlü oyuncu, her zamanki gibi gazetecilerin sorularını yanıtlamadı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI