Ana SayfaMagazin2 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

2 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

Fatih Terim, yoğun günlerin ardından Türkbükü’ndeki evinde tatilde. Terim ailesini hafta sonu Acun Ilıcalı ve Rıdvan Dilmen ziyaret etti. Terim, ziyaret sonrası kızı Buse ve eşi Fulya Terim’le misafirlerini uğurlarken ve teknenin iskeleden ayrılmasına yardımcı olurken objektife yansıdı.

Hale Caneroğlu, önceki akşam Gloria Gaynor’ın Açıkhava’da verdiği konseri eşi Emre Taşkın’la izledi. Oyuncu, “İşte sevdiğim adam ve sevgili eşim. Kimseden kaçmıyoruz, el eleyiz” dedi.            

 

Ebru Destan, galerici eşi Mete Okay İnan’la umreye gitti. Destan, geçtiğimiz ay evlendiği Etiler’deki Auto Mika adlı galerinin sahibi Mete Okay İnan ile birlikte umreye gitti. Eşiyle kutsal topraklarda 10 gün geçirecek olan Destan’ın arkadaşlarına “Huzur bulmak için umreye gidiyoruz. Dua edip oruç tutacağız. Evliliğimiz de harika, çok mutluyum. Artık medyada yer almak beni ilgilendirmiyor” dediği öğrenildi.        

 

ABD’nin California Eyaleti’ndeki sahil kenti Malibu’da tatillerine devam eden Beckham ailesi paparazzilerden kaçamıyor. Victoria Beckham, yeni doğan kızları Harper Seven ile ilgilenirken, David Beckham da oğulları Brooklyn (12), Romeo (8) ve Cruz (6) ile sörf yaptı. Kendilerini takip eden paparazzilerle baş edemeyen Beckham ailesi en son çözümü birlikte poz vermekte buldu.

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI