Ana SayfaMagazin2 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

2 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Asena, önceki gün alışveriş için Akmerkez’deydi. Mağaza çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü oryantal, “Taburcu olduktan sonra İbrahim Tatlıses’le görüştünüz mü?” diye sorulunca sinirlendi: “O defteri kapadım, adını bile duymak istemiyorum. Kendisiyle görüşmedim, hiçbir zaman da görüşmeyeceğim.”                   

Feridun Düzağaç, önceki gün İstinye Park’taydı.Genç bir kadınla kahve içerken görüntülenen ünlü müzisyen, partnerinin kim olduğunu soran gazetecilere romantik bir yanıt verdi: “O benim sevgilim, eşim, her şeyim… Böyle yazabilirsiniz.”       

Dalmaz Center’ın sahibi Mehmet Dalmaz, geçen yıl tanıştığı müzik öğretmeni Zühre Sabaz ile nikah masasına oturdu. Çift, önceki akşam SuAda’da düzenlenen düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Önceki gün Nişantaşı’nda gazetecilere rastlayan Eda Taşpınar, gazetecilerin soruları üzerine, “Evet slikon yaptırdım, ama o kadar büyük değiller… Bu çok önemli bir haber mi” dedi. Oyunculuk yapmak istediğini, tekliflere açık olduğunu söyleyen Taşpınar, “Gönlümde bir köylü kızını oynamak var” dedi.

WTA İstanbul turnuvasından sakatlığını bahane ederek çekilen Maria Şarapova, önceki gün basketbolcu sevgilisi Sahsa Vujacic’le ‘sevmediğini’ söylediği İstanbul’un tadını çıkardı. Nişantaşı’nda yemek yiyen ikiliden Rus raket, çıkışta araçlarının gelmesini beklerken hayranlarına imza dağıttı.

‘Buzda Dans’ programının yarışmacıları önceki akşam Ortaköy Levendiz Meyhanesi’nde bir araya geldi.

Tüm yarışmacıların hazır bulunduğu geceye Önder Bekensir, Ceyda Ateş’le geldi. Eski eşi Demet Akalın’ın kendisinin tanınmasına katkı sağladığını söyleyen Bekensir, “Ben Demet’ten önce de vardım, ama bana katkısı oldu. Demet ve sevgililerinin haberlerini sunarım, iş ortağı olabiliriz ama aramızdaki ilişki tamamen bitti. Bundan sonra barışma olsa bile gizli kalır. Herkes kendi yoluna” dedi. 

Nişantaşı sokaklarında elinde tenis toplarıyla görüntülenen Bade İşçil, gazetecilerin fotoğraflarını çektiğini görünce yüzünü kapattı.

 “Eyvah yakalandık” diyerek espri yapan oyuncu, Maria Sharapova’nın da Nişantaşı’nda olduğu hatırlatılınca bir espri daha patlattı: “Ben ondan daha iyiyim.

Muazzez Ersoy, önceki gün İstinye Park’taydı. Alışveriş yapmaya geldiğini söyleyen Ersoy, yeni albüm çalışmaları içerisinde olduğunu ancak tarzı konusunda kararsızlık yaşadığını belirtti.

 Şarkıcı, “Ekip olarak içimizde bölündük. Bir kısmı nostalji albümü yapmamı bazılarıysa sanat müziği şarkılarından oluşan bir çalışma yapmamı söylüyor. Kararsız kaldım” dedi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI