Ana SayfaMagazin20 Eylül 2011 Kim nerede görüntülendi?

20 Eylül 2011 Kim nerede görüntülendi?

Önceki gün İstinye Park’ta oğlu Demir’le keyif yapan Özlem Yıldız, çocukluğuna dönüş fırsatını kaçırmadı. Oğluyla bir oyuncağı test eden Yıldız, gazetecileri fark edince “Eyvah rezil oldum” diyerek güldü.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Özcan Deniz’e, İstinye Park’ta alışveriş yaparken görüntülendi. “Hem albüme hem de yeni sinema projesine hazırlanıyorum” diyen Deniz, filmi hakkındaki ısrarlı soruları yanıtsız bıraktı.

Spor hocası Ender İnal’la birlikteliği için Twitter’dan “Verdiğin huzur için teşekkürler, hep yanımda ol” diye yazan Demet Akalın, yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi. Akalın, Ataköy’de yemek yediği İnal’ı ‘Aşk’ şarkısının klibinde oynatmıştı.

Özge Ulusoy, önceki gün Bebek’te arkadaşlarıyla sohbet ederken görüntülendi. Kucağındaki köpeği bir an olsun yere indirmeyen Ulusoy, “Mia arkadaşımın köpeği onu çok seviyorum” dedi.

Siyah Kuğu’ filminin çekimleri sırasında tanışıp evlenen Natalie Portman’la bale koreagrafı eşi Benjamin Millipied, üç aylık oğulları Aleph’le çok mutlu.

Çift, Cenevre’de oğullarıyla sonbahar tatilinin tadını çıkarıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI