Ana SayfaModa2010 Trendleri

2010 Trendleri

Kırmızı dudaklar

Dior`dan Bottega Veneta`ya kadar podyumdaki  modeller kırmızı  dudaklara sahipti. Siz de yeni yıla girerken bu modanın öncü uygulayıcılarından olabilirsiniz.

Couture takunyalar

Bohem tarzın simgesi Couture takunyalar Karl Lagerfeld, Louis Vuitton gibi ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında yer aldı. Şık takunyaları şimdiden giymeye başlayabilirsiniz.

Tasarımcı denim

Blue-jean bebek. Parçalanmış jeanler bu yıl Ralph Lauren tarafından New York`ta, D & G tarafından Milano`da ve Stella McCartney tarafından da Paris`te sunuldu. McCartney aynı modayı kumaş eteğe de uyarlamıştı. Asitle yıkanmış jeanler ile de, 80`lere geri dönüş devam ediyor.

Karışık baskılar

Çiçek ya da geometrik desenli kıyafetleri giymekten çekinmeyin. Farklı renklerde ve desenlerdeki kıyafetler 2010 yılında çok moda.. Hatta zıt renkli dikkat çekici kombinasyonlar yaratabilirsiniz.

Çizgili kıyafet modası

Baharda yatay mavi, siyah, beyaz çizgili kıyafetleri tercih edin.  Klasik çizgiler sizi sandığınızdan daha trend gösterecek.

Bakır tonlarında takılar

Sadece tasarımcılar ilkbahar için bronz renklerde kıyafet ve aksesuarlar hazırlamıyor. Yakında bu renk çok fazla karşınıza çıkacak. Tırnaklarınıza da bronz oje uygulamak eğlenceli olabilir.


Fantastik çiçekler

Dolabınızda ki çiçek desenli kıyafetler 2010 da fantastik bir hal alacak.

Pastel gözler

80`lerin buz mavi, mor renkli trendinden vazgeçin, yerine ilkbaharda sorbet gölgeleri deneyin.

Alexandre Herchcovitch 2010 ilkbahar yaz koleksiyonundan ipuçları…

2010 ilkbahar koleksiyonlarından ipuçları… Alexandre Herchcovitch defilesinden…

Emilio Pucci İlkbahar 2010 defilesinden…


INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI