Ana SayfaGüzellik2014 Kış Sezonu Saç Trendleri

2014 Kış Sezonu Saç Trendleri

Islak Saç
 
2013/14 Kış sezonunun en çok öne çıkan trendi ıslak saçlar. Tasarımcıların 2013/14 sonbahar kış koleksiyonlarında da sıklıkla karşımıza çıkan bu ıslak görünümlü parlak saçlar bu kışın en popüler saç trendlerinden biri olacak. Islak saç görünümünü evde de destekleyici saç ürünleriyle kolaylıkla elde edebilirsiniz. Saçlarınızı ıslak saç görünümü verecek bir jöle ile geriye doğru tarayarak ve de düzleştirerek kullanabilirsiniz. Bu trendin en güzel özelliklerinden biri de her türlü saç kesimine uygulanabiliyor olması. Stilinize bir parça da maskülenlik katmak isterseniz ıslak görünümlü saçlar ihtiyacınız olan model.  
 
*Roberto Cavalli

Islak Saç
 
*Prada

Islak Saç
 
*Elie Saab

Islak Saç
 
*Jil Sander

Islak Saç
 
*Naeem Khan

Kabarık Saçlar

Sezonun bir diğer ön planda olan saç modeli ise ekstra volümlü kabarık saçlar. Marc by Marc Jacobs defilesinde en güzel örneklerinden birini gördüğümüz kabarık saçlar mükemmel bir kırmızı ruj ile tamamlanmıştı. Siz de kabarık saç trendini kullanırken bu saçı hafif bir makyaj ve kıpkırmızı bir ruj ile kullanabilirsiniz. Bu şekilde gittiğiniz her yerde bakışları üzerinize çevireceğinize şüphe yok. 

*Marc bu Marc Jacobs 

Kabarık Saçlar

* Bottega Veneta

Kakül

Kakülün modası geçmiyor. Son bir kaç sezondur ön planda olan kakül bu kış da kadınların vazgeçilmez saç modellerinden biri olacak. Burberry defilesinde olduğu gibi 50`lerin bob kesimiyle de mükemmel görünen kakülü siz de deneyebilirsiniz. Kaküller bu sezon yine oldukça uzun. Neredeyse gözlerin içine girecek kadar uzun olan kesimler bir o kadar daha şık duruyor. Özellikle de geniş bir alna sahipseniz kakül yüzünüzü orantılayacaktır. 

* Burberry

Kakül

* Emilio Pucci

 Kakül

* Narciso Rodriguez 

Atkuyruğu

Kakül gibi yeni sezonda tekrarlayan bir diğer sevdiğimiz trend ise atkuyruğu. Bu kış daha çok alçak atkuyruğu modelleri ön planda. Modada maskülen detaylar ağır basmaya devam ettikçe bu etki saçlarda da etkisini gösteriyor. Özellikle ıslak saç trendiyle birleştiğinde oldukça androjen bir görüntü yakalayan alçak atkuyruğu modelini evde de kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

* Alexander Wang

Atkuyruğu

* Mugler

Atkuyruğu

* J. Mendel

Örgü

Ve karşımızda örgü detayları… Son 2 sezondur sıklıkla karşımıza çıkan örgü bu kış da etkisini devam ettiriyor. Sezonun baskın trendi maskülenliğin aksine daha feminen bir etki yaratan örgü detaylarını bu sezonda da saçlarınızda uygulayabilirsiniz. 

*Victor&Rolf

Örgü

* Derek Lam

Örgü

* Valentino

Saç Aksesuarları

Bu kış saç aksesuarlarında oldukça abartıya kaçabilirsiniz. Ne kadar farklı o kadar güzel. 2014 Sonbahar Kış defilelerinde sıkça kullanılan saç aksesuarlarından ilham alıp siz de bu trendi uygulayabilirsiniz.

*Dolce&Gabbana

Saç Aksesuarları

* Marc Jacobs

Saç Aksesuarları

* Jean Paul Gaultier

Saç Aksesuarları

* Givenchy

Yandan Ayrık Saçlar

Saçları yandan ayırma zamanı. Geçtiğimiz sezon daha çok ortadan ayrık saçlar ön planda olsa da bu kış yandan ayrılan saçlarla daha sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz. Yine ıslak görünümlü saç trendiyle birleştirilebilen bu trendi mutlaka deneyin deriz. İster açık ister toplu olsun saçınızı alışılmışın dışında yanlardan ayırarak fark yaratın.

* Chloe

Saç Aksesuarları

* Versace

Saç Aksesuarları

* Chalayan

Saç Aksesuarları

* Elie Saab

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI