Ana SayfaDüğün2015 Balayı Rehberi

2015 Balayı Rehberi

Myanmar

Myanmar, Burma ya da Birmanya, Güneydoğu Asya`da, Andaman Denizi ve Bengal Körfezi kıyısında, Bangladeş, Çin Halk Cumhuriyeti, Hindistan, Laos ve Tayland arasında yer alan ülke.Son senelerde oldukça çok yabancı turistler çekiyor.

Küba

Farklı olmak hoşunuza gitmez mi? Renkli binalar, tarihi geçmiş eminim eşinizle sizin çok hoşunuza gidecektir.

İzlanda

Atlas Okyanusu`nun kuzeyinde Grönland`ın güneydoğusu ile Norveç ve Britanya Adaları`nın arasında yer alan bir İzlanda`da romantik bir kaçamak hoşunuza gidebilir.

Nikaragua

Orta Amerika`nın en büyük ülkesi Nikaragua`da doğayla iç içe bir balayı geçirmeniz mümkün. Üstelik yeni açılan Mukul Luxury Resort & Spa`da size romantik bir balayı yaşatmak için hizmetinizde olacak.

Umman

Umman`a balayına mı gidilir demeyin. Gidilir. Kuzeybatıda Birleşik Arap Emirlikleri, batıda Suudi Arabistan, güneybatıda ise Yemen ile sınır komşusu olan Umman`da hava hep çok güzel. Denizin tadını çıkarabilirsiniz.

Mozambik

Sakin, temiz, romantik bir balayı tercih ediyorsanız Mozambik tam size uygun bir yer olacaktır.lkenin doğu sınırının tamamını Mozambik Kanalı`nın da yer aldığı Hint Okyanusu oluşturmakta.

Botsvana

Maceracı çiftler buraya bayılacaksınız! Eğer denize girmek şart değil, eğlence olsun yeter diyorsanız Afrika`da bulunan Botsvana tam size göre!

Puglia

İtalya`nın çizme şeklinin topuk kısmına gelen Puglia`yı sevmeme ihtimaliniz olamaz. Romantik, baş başa bir balayı sizi bekliyor.

Seyşeller

Madagaskar`ın kuzeydoğusunda yer alan Seyşeller lüks bir balayı için sizi bekliyor.

Sumba

Sumba, Endonezya`nın doğusunda Endonezya`nın Doğu Nusa Tenggara vilayetine bağlı bir ada. Az bilinen bu yüzden tertemiz olan bu adayı balayı rotası olarak kaydedebilirsiniz.

Lijiang

Çin`in güneybatısındaki Yunnan eyaletinin Lijiang Naxi özerk bölgesinde bulunan eski kenti balayı noktanız olarak seçebilirsiniz.

Tahiti

Tahiti, Fransız Polinezyası`ndaki en büyük ada, Maldiv`lere rakip olacak cinste güzellikler barındırıyor.

Yosemite Ulusal Parkı

Yosemite Ulusal Parkı Amerika Birleşik Devletleri`nin Kaliforniya eyaletinin orta ve doğusundaki Tuolumne, Mariposa ve Madera ilçelerinde bulunuyor. Balayı için herkese uygun olmasa da doğayla iç içe olmayı sevenler için harika bir tercih olabilir.

Sri Lanka

Güney Asya`da, Hindistan`ın 31 kilometre güneyinde ve Hint Okyanusu`nda bulunan bir ada ülkesi Sri Lanka bu yaz balayınıza renk katabilir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI