Ana SayfaGüzellik2015 Sonbaharı Güzellik Alışverişi

2015 Sonbaharı Güzellik Alışverişi

En yeni makyaj ve güzellik trendlerini sezon boyunca takip ettik. Şimdi bize en iyi hitap edenleri edinme zamanı. Bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı belirleyin çünkü bu sonbaharın en iyi makyaj ve bakım ürünlerini listeledik.

 Parfüm

Yeni bir parfüm yeni bir başlangıç gibidir. Sezonun öne çıkan en yeni parfümlerinden "La Vie Est Belle Intense", bizim sonbahar seçimimiz.

Lancome – La Vie Est Belle Intense Edp 75, 365 TL

 Far paleti

2015 Sonbaharı hiç olmadığı kadar renkli. Kendinizi toprak tonlarıyla kısıtlamayın çünkü çoğu tasarımcının bu yılki sombahar koleksiyonunda renk skalası oldukça geniş tutulmuş durumda. Mor, pembe hatta su yeşilini bile günlük rutininize ekleyebilirsiniz.

Dior – Star Product, 250 TL

 Yves Saint Laurent Couture Variation 10t 02, 230 TL

 

 Dior Coul 5 Couleurs, 215 TL

 Ruj

Sonbahar için yeni ruj alacaksanız, bir açık bir de koyu tonlarda iki önerimiz var. Bunlardan ilki doğal dudaklar yaratmanız için "nude" renkte rujlar. Göz makyajına odaklandığınızda dudaklarınızı olabildiğince doğal tutmanız sizi daha profesyonel gösterecektir.

Guerlain Kiss Kiss, 134 TL

 Dior Rouge Ific 040, 145 TL

 BB Krem

Fondöten kullanmadan pürüzsüz cilde ulaşmak istiyorsanız BB kremler size göre. Artık hemen hemen her markanın BB kreminin olduğu bir dönemdeyiz, bu yüzden daha önce denemediyseniz bu ürünlere şans vermek için doğru zaman.

Estée Lauder Doublewear-All Day Glow BB Moisture 30ml, 135 TL

 Fondöten

Yaz boyu tatil yaptınız veya güneşe maruz kaldınız. Bu yüzden doğal olarak ten renginiz değişti. Geçen sezon kullandığınız fondöten ve pudranızın yüzünüzde sırıttığını hissediyorsanız, yeni ten makyajı ürünleri almanın zamanı gelmiş demektir.

Laura Mercier fondöten, 229 TL

 Primer (makyaj bazı)

Primer kullanmanın makyajınızın kalıcılığını biliyoruz. BB kremler gibi primer`lar da oldukça yükselişte olan ürünlerden. Cildinizi nemlendirirken makyajınızı bu sonbaharda da koruyun.

Shiseido Smk Refining Makeup Primer, 125 TL

 Pudra

Fondöteninizi değiştirmediyseniz veya fondöten kullanmıyorsanız, makyajınızı pudra ile mühürlemelisiniz. Değişen ten renginiz için pudranızı değiştirebilirsiniz.

Smashbox pudra, 125 TL

 Oje

Onlarca ojeniz var, biliyoruz. Siz de biliyorsunuz ki hiçbir zaman yetmiyorlar. Oje alışverişini bırakmayacağınızı bildiğimiz için size farklı bir seçenekle geliyoruz. Siyahtan veya diğer koyu renklerden sıkıldıysanız, bu sonbahar doğadan ilham alın ve koyu topraksı tonları tırnaklarınızda deneyin.

Rouge Dior Vernis 918, 94 TL

 Vücut peeling`i

Yanık teninizle ilgilenmenin tek zamanı yaz değildir. Güneşin altında yorulan ve hatta yıpranan vücudunuzu dinlendirmek ve yorgun bir günü rahatlayarak kapatmak için peeling ürünleri, özellikle sonbahardan itibaren idealdir.

Laura Mercier vücut peeling`i, 225 TL

 Saç maskesi

Saçlarınızı tam bir bakımdan geçirmek için en uygun zaman yaz sonu, sonbahar başıdır. İş ve okul hayatına geri dönerken saçlarınızı unutmayın. 

John Frieda saç bakım maskesi, 27 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI