Ana SayfaModaL’Appart Press Day

L’Appart Press Day

 

L’Appart’ın ev sahipliğinde tasarımcıların 2016 Sonbahar Kış kreasyonlarıyla tanıştık.

Ece Özalp

Günlük hayatında şık görünürken sportif ve rahat olmayı seven hareketli, kadınlara hitap eden Ece Özalp, doğa ve mimari fotoğraflarından oluşturulmuş dijital baskılı desenler uygulanmış Neopren kumaşla pelüşü modern ve fütüristik bir dokunuşla harmanlıyor.

Alberto Guardiani

İlhamını 70’lerin ışıltısına ve 80’lerin cüretkârlığına borçlu olan bu koleksiyon, referanslarını çoğunlukla geçmişten alıyor. Fonksiyonelliğin titizlikle uyarlanması, koleksiyonu günümüze mükemmel bir biçimde taşıyor.

Bashaques

Teklik ve eşsizlik terimlerinden kaçınılan moda dünyasında, Bashaques’ her biri tekil ve eşsiz parçalardan oluşan sanatsal bir koleksiyon yarattı. Giysiye sanat eseri özelliği yükleyen Cankeş, Fırat Neziroğlu'nun teklik ve eşsizlik amacına uygun olarak ilmek ilmek dokuduğu elbiselerin desenlerini de kendisi tasarladı. 

Fee Dan

Fee Dan markasının genç tasarımcısı Fidan Alakbarlı yeni model ve kalıplarıyla Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonu olan Oryantal Esinti ile karşımıza çıkıyor. Tasarımlarında öne çıkan Uzakdoğu esintileri yeni koleksiyonun anahtar parçalarını oluştururken, her sezon olduğu gibi kendi tasarladığı desenlere de modellerde sıklıkla rastlıyoruz. 

Ekria

Minimal, evrensel ve sofistike çizgisi ile fark yaratan lüks aksesuar markası EKRIA, Sonbahar/Kış 2016 koleksiyonunda kış çiçeklerinden esinlenen hafif ve zarif bir koleksiyon sunuyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI