Ana SayfaYaşam2016`da Vizyona Girecek Gerçek Hikayeye Dayanan Filmler

2016`da Vizyona Girecek Gerçek Hikayeye Dayanan Filmler

Film fragmanlarında gördüğümüz `based on a true story` (gerçek hikayeye dayalıdır) ibaresi, seyircilerin dikkatini çekmek için harika bir yöntem! Peki 2016`da hangi filmlerin senaryosu gerçek bir hikayeden alınma? Hangi yıldızlar oynuyor? Vizyon tarihleri ne? Gelin beraber inceleyelim!

The Forest

Genç bir kadın ikiz kardeşini Japonya`daki ormanlarda ararken kendini paranormal güçlerin arasında bulur. 

Oyuncular: Natalie Dormer, Eorin Macken, Stephanie Voght

8 Ocak 2016 (Türkiye`de 6 Mayıs 2016) 

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi 

Michael Bay`in yönetmenliğini üstlendiği, 2012 yılında Libya`nın Bingazi şehrinde bulunan Amerikan üssüne yapılan saldırıyı konu alan filmin başrollerinde John Krasinski, Dominic Fumusa, Max Martini bulunuyor.

Oyuncular: John Krasinski, Pablo Schreiber, Toby Stephens

15 Ocak 2015 (Türkiye`de 4 Mart)

The Finest Hours

Sahil güvenlik tarihinde en büyük gemi kurtarma operasyonunu konu alan heyecan ve macera dolu gerçek bir hikâyeden uyarlama olan filmde Chris Pine, Akademi Ödüllü ve Altın Küre adayı Casey Affleck, Ben Foster, Holliday Grainger, John Ortiz ve Eric Bana rol alıyor.

29 Ocak 2016

Eddie The Eagle 

Film, İngiltere tarihindeki en ünlü kayak atlamacı Michael Edwards nam-ı değer Eddie the Eagle’ ın ilham verici üstün başarısını konu ediniyor. Taron Egerton, Eddie the Eagle’ ı rolü ile karşımıza çıkarken; Hugh Jackman ise Eddie’ nin Calgary Olimpiyatlarına hazırlanması için yardım eden bir kayak atlama uzmanı canlandırıyor.

26 Şubat 2016 (Türkiye`de 1 Nisan)

Whiskey Tango Foxtrot

Gerçek bir hikayeden beyazperdeye uyarlanan filmde bir gazetecinin Afganistan ve Pakistan`da yaşadıkları anlatılıyor. Başrollerde Tina Fey, Billy Bob Thornton, Margot Robbie, Martin Freeman yer alıyor.

14 Mart 2016

Snowden

Luke Harling ile Anatoly Kucherena`nın yazdığı iki farklı kitabı kendisine kaynak alan Snowden, Eski bir CIA çalışanı olan Edward Snowden`in, yapılanma hakkında yaptığı asrın ifşasını konu alıyor. Binlerce CIA dosyasını yayan ve basınla paylaşan Snowden`in yaşamının bu sansasyonel evresine değinecek olan filmde Joseph Gordon-Levitt, Shailene Woodley ve Melissa Leo yer alıyor.

13 Mayıs 2016

The Free State of Jones

Yönetmenliğini Gavin Ross`un üstlendiği film, Lincoln döneminde patlak veren Sivil Savaş`ı perdeye aktarıyor. Filmin başrolündeyse Matthew McConaughey yer alıyor.

13 Mayıs 2016

Sully

Amerikalı pilot Chesley "Sully" Sullenberger`in hikayesini konu alan filmde Tom Hanks yer alıyor.

9 Eylül 2016

Masterminds 

Owen Wilson`ın yer aldığı filmde Amerikan tarihinin en büyük banka soygunu anlatılıyor.

30 Eylül 2016

The Founder

McDonald`s fast-food zincirinin kurucusu Ray Kroc`un hayatını konu alan filmde Ray Kroc`u Michael Keaton canlandıracak.

25 Kasım 2016

Genius

Max Perkins`in günlüklerinden beyazperdeye aktarılan film, Scribner editörünün otobiyografik ögelerle bezeli hayat hikayesini ön plana alıyor. Filmin kadrosunda, Jude Law, Colin Firth ve Nicole Kidman gibi isimler yer alıyor.

Vizyon tarihi henüz belli değil.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI