Ana SayfaDüğün2016`nın Göz Alıcı Ünlü Düğünleri

2016`nın Göz Alıcı Ünlü Düğünleri

Yaklaşık 3 yıl önce `Ulan İstanbul` dizisinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım çifti, birlikteliklerini düğünle tamamladı.

240 kişilik bir organizasyonla dünya evine giren Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım`ın düğün töreninde aileleri başta olmak üzere, oyuncu arkadaşları, dostları, dizi ve film yapımcıları hazır bulundu.

Düğünün ünlü konukları arasında Ferhan Şensoy, Derya Şensoy, Seçkin Özdemir, Yosi Mizrahi, Caner Özyurtlu, Hande Soral, İsmail Demirci, Şükrü Avşar, Zeynep Bastık, Nisan Akman, Turgay Kantürk, Oğuz Peçe, Ece Çeşmioğlu, Servet Pandur, Can Sipahi ve Mert Vidinli gibi isimler vardı.

Saat 19.45`te nikah için hazırlanan platforma gelen Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal, nikah memuru Selda Kaplan`ın yönettiği tören ile dünyaevine girdiler. Çiftin “Evet” yanıtlarının ardından davetliler büyük bir alkış tufanı kopardı.

Öte yandan, düğün bölgesinde özel güvenlik görevlileri ile basın mensupları arasında fotoğraf ve görüntü çekimi için adeta köşe kapmaca oynandı. Cunda Adası`ndaki 8 oteli kapatan Kenan İmirzalıoğlu – Sinem Kobal çiftinin düğününde yaklaşık 800 bin TL masraf yapıldığı iddia edildi. Çift, basının görüntü almasına engel olmak için otelin çevresini brandayla kapattırmıştı. 3 metrelik brandalar demir üstüne çekildi.

Bir hafta önce yakın aile dostlarının katıldığı sade bir törenle evlenenen Tarkan ve Pınar Dilek, dün büyük düğünlerini gerçekleştirdi. Düğün Almanya`da gerçekleşirken, Pınar Dilek bu kez dantel kol detaylı bir gelinlik tercih etti.

Bir süredir birlikte olan çift, geçtiğimiz hafta sonu Zorlu Center`daki Raffles İstanbul`da dünyaevine girdi. Çok sayıda ünlü ismin de katıldığı nikah töreninde, Büyüksaraç`ın gelinliği Özgür Masur imzalıydı.

40 yaşındaki oyuncu Eva Longoria, uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşı Jose Antonio Baston ile evlendi. Meksika`da yapılan düğün törenine, Victoria Beckham ve eşi David Beckham, Ricky Martin ve Mario Lopez gibi çiftin birçok yakın arkadaşı katıldı. Törende oyuncunun gelinlik tercihi ise straplez düz bir model oldu.

Geçtiğimiz sene Ağustos ayında nişanlanan Burcu Kara ve Fırat Parlak, Belçika`da gerçekleştirdikleri nikah töreni ile dünya evine girdi. Türkiye`nin Brüksel Büyükelçiliği`nde gerçekleşen nikah töreninde Burcu Kara Tuvana Büyükçınar imzalı gelinliği ile göz kamaştırdı.

Bir süredir Başak Dizer`le aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Paris`teki Türk Büyükelçiliği`nde evlendi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı bir törenle dünyaevine giren çifti arkadaşları tebrik etti. Paris`teki törene başta oyuncu arkadaşları Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı olmak üzere çok sayıda ünlü isim katıldı. Başak Dizer`in nikah şahitliğini fotoğrafçı Tamer Yılmaz ve ortağı Deniz Marşan yaparken, Tatlıtuğ`unkini manejeri Gaye Sökmen yaptı.

Başak Dizer`in gelinlik tercihi sade ama çok şık bir Özgür Masur tasarımından yana oldu.

Mart ayında nişanlanan Gülşen ve Ozan Çolakoğlu düğün tarihini değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde aile ve yakın dostlarından oluşan 10 kişilik bir ekiple İspanya`ya uçtular. Ünlü çiftin Passeig de Gràcia Caddesi`nde bulunan Türkiye`nin Barselona Başkonsolosluğu`nda evlendiği öğrenildi.

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, Ece Akgürbüz ile nikah masasına oturdu. İkilinin düğünleri Raffles Hotel`de gerçekleşirken düğünü futbol camiaasından pek çok ünlü isim katıldı. Nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Fatih Terim ve Fİkret Orman yaptı.

Geçtiğimiz hafta nikah masasına oturan Derya Karadaş ve Haki Biçici`nin dün akşam düğünleri gerçekleşti.

Çift, geçen yıl tanıştıkları Forte dei Marmi`de sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi.

Şu sıralar Kiralık Aşk dizsinde yer alan ünlü oyuncu Sinem Öztürk reklam dünyasının başarılı ismi Mustafa Uslu ile nikah masasına oturdu. Çiftin nikahına birçok ünlü sima katıldı.

Öztürk ve Uslu çifti sürpriz nikahları için “Aşkımızın hikayesi” başlıklı çok özel görüntülü bir davetiye hazırlamıştı.

Nikah töreni ve hazırlıkları için rol aldığı dizinin yapımcısından 2 gün izin alan Sinem Öztürk nikahının ardından 2 gün Roma`da balayı yapacak.

Düğüne Onur Büyüktopçu, Erkan Petekkaya gibi birçok ünlü isim katıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI