Ana SayfaModa2017'nin Öne Çıkan Güneş Gözlükleri

2017’nin Öne Çıkan Güneş Gözlükleri

Gözlük modasının trendlerine yön veren dünyaca ünlü markaları bünyesinde bulunduran Luxottica Türkiye, 2017 İlkbahar – Yaz koleksiyonlarını tanıttı.

Dolce Gabanna 

DG 2160B

Flowers Lace koleksiyonunun başyapıtı olan bu model, geleneksel Sicilya dantelinden esinlenerek tasarlanmış. Kelebek formundaki geniş çerçeve cephesinin üzerine Swarovski kristaller ve gül goncaları yerleştirilmiş.

Miu Miu

SMU 03S

Miu Miu 2017 İlkbahar/yaz koleksiyonun öne çıkan modeli, defile de sunulmuş. İnceltilmiş, kıvrımlı asetat çerçeve profili, değerli bir parlak taş ve montür kombinasyonu ile zenginleştirilmiş.

BURBERRY

BE 4237

Regent Koleksiyonu'ndan kare formlu asetat çerçeveli modelin saplarında kareli desen bulunuyor. Güneş gözlüğü modeli iki renk alternatifiyle sunuluyor.

Prada 

SPR 01T

Prada defilesi sırasında özel olarak sunulmuş olan Prada Redux koleksiyonunun bu güneş gözlüğü modeli, vintage havası ve modern detaylarıyla dikkat çekiyor. Asetat aviator çerçeve profili, çift köprünün ve vidalı metal menteşelerin iddialı tasarımıyla detaylandırılmış. Modelin 4 renk alternatifi bulunuyor.

Topten

GÖZALICI RENKLER

Koleksiyonun trendy tasarımlarından biri olan  bu tam yuvarlak model, şeffaf renkli lens seçenekleriyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Aynalı lens seçeneği de bulunan bu model, tarzını kendini ifade etme biçimi olarak gören şehirli kadınların vazgeçilmezi olmaya aday.

Emporio Armani

EA4091

Feminen duruş, neon dokunuşlarla geometrik şekillerden esinlenen Emporio Armani defilesini çağrıştırıyor. Yuvarlatılmış hatlar, orijinal yapıya sahip gözlüklerin canlı tarzını vurguluyor: yuvarlak lensler, çerçeve ve lensler arasında hafif boşluk bırakarak naylon fiber kalın çerçevenin içine sabitlenmiştir. Modelin 3 renk alternatifi bulunuyor.

Ray-Ban 

RB3556N

Sekizgen şeklindeki çerçeveye sahip bu model, klasik Round modelinin ince altın metal ile yeniden yorumlanması olarak karşımıza çıkıyor. Yeni düz kristal lenslerle bir araya gelen model Ray-Ban ruhunu yepyeni bir bakış açısıyla yansıtıyor.

Vogue Eyewear 

Minimal hatlar ve trendy malzemeler, bu alışılmadık tamamı metal  güneş  gözlüğünün modern  görünümünü yansıtıyor. Pastel tonlarda veya metal renkli ince çerçeveye, yeni altın ve gümüş aynalı lensler  veya ince degrade tonlar eşlik ediyor. Reklam kampanyasında da kullanılan bu model, mat olarak siyah, kahverengi, pembe, mavi ve krem gibi farklı renklerde sunuluyor.

Persol

PO3166S

Hat sanatının büyüleyici el ustalığından esinlenen Persol, klasik şıklık ile modern tarzı harmanlayarak hafif formlarda sunuyor. Saplar üzerine dolma kalem uçları ve cetvel kalemleri ile hattatların alıştırmalarından  esinlenen gravürler, minik perçinler, ikonik gümüş ok gibi seçkin detaylar göze çarpıyor.Farklı metal renk tonları ve polorize lens alternatifleri sunuyor. Modelin saplarının iç kısmında bu özel koleksiyonun imzası yer alıyor.

Qakley

Yenilikçi görünümüyle tasarım dünyasına yeni bir soluk getiren Oakley Trillbe, “Kaplamalı Lens” modellerinin de en yenisi. Trillbe, dikkat çekici tasarımın yanı sıra tam koruma, gün boyu rahatlık ve yüksek çevresel görüş özelliklerine sahip.

Prada Linea Rossa

SPS 02S

Yeni Prada Linea Rossa gözlük koleksiyonundan olan bu model; rahat ve günlük tasarımı ile klasik kare çerçeve modeline hayat veriyor. Yeni çift köprü, çerçevenin ana profiline ayırt edici bir detay katıyor. Sapların uçlarında, neopren kordon kullanımına olanak sunan imza niteliğinde çelik delikler bulunmaktadır. Modelin; siyah, gri, yeşil, mavi ve gölgeli siyah renk alternatifleri bulunuyor.

Giorgio Armani

AR 6044J

Markanın ruhunu kusursuz şekilde yansıtan ikonik detaylar ve tasarım bu modelde hayat buluyor. Yuvarlak çerçeve, çift köprü ve asetat kılıfla çevrelenmiş çerçeve… Modelin iki renk alternatifi bulunuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI