Ana SayfaMagazin21 Aralık Kim nerede görüntülendi

21 Aralık Kim nerede görüntülendi

Sarp Apak, önceki gün “Kavak Yelleri”ndeki rol arkadaşı Eva Dedova ile Nişantaşı City’s’de objektiflere takıldı. Sinema çıkışı görüntülenen ikili, soruları yanıtsız bıraktı.         

Gizem Özdilli ile nikah günü evlenmekten vazgeçen işadamı sevgilisi Ufuk Ataç, aralarındaki sorunları aşmış görünüyor.

Son zamanlarda sık sık objektife birlikte takılan çift, önceki akşam da Nişantaşı’ndaki Biber’deydi. Ataç’la baş başa kahve keyfi yapan Özdilli, objektifleri fark edince mekandan ayrıldı.          

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve aylarca cezaevinde kalan Ümit Karan, şimdi özgürlüğün tadını çıkarıyor. Geçtiğimiz hafta tahliye edilen Karan, zamanının çoğunu da oğlu Ümit Can ile geçiriyor.

Ünlü futbolcu, geçtiğimiz gün de oğlu Ümitcan’la Ataköy A Plus’taydı. Önce “Alvin ve Sincaplar: Eğlence Adası” filmini izleyen baba-oğul, ardından alışveriş merkezindeki mini golf sahasına geçerek golf oynadı.             

Şebnem Ferah, önceki akşam arkadaşlarıyla Beyoğlu Maxs Bar’daydı.

Sabaha kadar eğlenen ünlü rock’çı, farkına varmadan alkol sınırını da aştı. Çıkışta ayakta durmakta zorluk çeken, koluna giren arkadaşları sayesinde yürüyebilen Ferah, mekan bodyguard’larının yardım teklifini ise “Ben böyle bir talepte bulunmadım, gerek yok” diyerek geri çevirdi.    

Aranjör, besteci ve prodüktör İskender Paydaş, “Zamansız şarkılar” albümünün tanıtımını önceki akşam Jolly Joker’de yaptı.

Süper FM’den de canlı olarak yayınlanan tanıtım gecesinde Paydaş’a sahnede Kenan Doğulu, Mustafa Ceceli, Özgün, Doa, Pelin Yılmaz, Yılmaz Kömürcü, Mirkelam, Atiye, ırem Candar ve BBD Korosu eşlik etti.      

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI