Ana SayfaYaşam22-28 Haziran Haftalık Burç Yorumları

22-28 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Astroloji analisti Meltem Eberdes 22-28 Haziran haftalık burç yorumlarını Trendus okurları için yazdı. Burcunuzun yorumunu okumak için tıklamaya devam edin!

Astroloji bir Lisandır. Bu lisanı anlıyorsanız, Gökyüzü sizinle konuşur…
Dane Rhudyar

Güneş,  Ay, ya da Yükselen KOÇ ise

İletişim, ticaret, evrak işleri, seyahatler derken oldukça yoğun bir ay geçirdin. Artık enerjini ev, aile, mülkiyet konularına daha fazla vereceğin yeni bir aya başlıyorsun. Evde daha fazla zaman geçirmek, tadilat işleriyle uğraşmak, sık sık dinlenmek hatta uzun bir tatile çıkmayı bile hedefleyebilirsin. Ancak sabırsız yapınla evdekileri huzursuz etmezsen senin de huzurun bozulmaz. Tabiatta ya da bahçede bulunmak seni sakinleştirip, keyif verecektir. Romantizm, yaratıcılık ve çocuklar mutluluk verici olmaya devam ediyor. Bu hafta kesinleşen 3. ve son Uranüs Jüpiter açısı bir süre daha şans pırıltıları ile fırsatlar sunuyor. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen BOĞA ise

Parasal konularla ilgili kazanımlarının ve çalışmalarının karşılığını umarım har vurup harman savurmadın. Bu günden itibaren, önümüzdeki haftalarda odak noktan iletişim, kısa seyahatler, yakın çevre, evrak işleri ve benzer konulara kayacak.  Ev, aile ve mülkiyet alanlarındaki harika şansın devam ediyor, bunu kendine en uygun şekilde değerlendirmelisin. Böyle bir şans hayatın boyunca az karşılaşacağın türden. Ayrıca Jupiter ve Uranüs arasındaki nefis açı son kez kesinleşiyor. Bu açı şanslı bir büyüme göstergesidir. Senin bu ilginç gelişmeler karşısında cesaretli ve kabullenici olman yeterli.  

Güneş,  Ay, ya da Yükselen İKİZLER ise

Uça uça yorgun mu düştün acaba ? Pazar ve Pazartesi dinlenmen için güzel bir fırsat sunuyor. Önümüzdeki haftalarda parasal konuların odak noktanı oluşturacak. Bu enerjiler gelirlerini artabileceği gibi harcama eğilimini de artırabilir. Durumun öneminin farkında olursan bu dönemi iradenle yönetebilirsin. Yeni borç yapmamaya dikkat ederek, devam eden sorumluluklarını yerine getirirsen problem yaşamazsın. Bazen belirsizliklerle yaşamak zorunda kalabiliriz. Mayıs başlangıcında sen de belirsiz bir durum, bir konuşma ya da bir davranışla karşılaşmış olabilirsin. Bu belirsizlik tekrar gündemine gelerek netleşebilir.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen YENGEÇ ise

Kendi halinde, sakince bir ay geçirdin ve bu zaman boyunca yenilenen pillerin seni hareketlendirmeye hazırlanıyor. Hem Güneşin hem de Marsın burcuna geçişiyle sen bile kendine inanamayacaksın. Marsın iki yönü vardır. Bir yandan hedeflerine ulaşmak için ihtiyacın olan itici gücü ve enerjiyi verir. Diğer taraftan ise bu dönemlerde sık sık tartışmalarla ve muhalefetle karşılaşırız. Sen bu iki süreci de Ağustosun ilk haftalarına kadar yaşamaya hazırlıklı ol. Uzunca zamandır başkalarının sahne şovlarını izliyordun. Artık hak ettiğini düşündüğün takdiri alabilmek için sen de sahnedeki yerini almalısın. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen ASLAN ise

Yöneticin Güneş yanına Marsı da alarak biraz dinlenmeye çekecek seni. Aktif olmaya alışkın olan yapın biraz sabırsızca karşılayabilir bunu ama “doğum” sürecini sağlıklı tamamlayabilmek için enerjini toparlaman gerekiyor. Gezegenler 1.evine geçtiğinde bunu daha iyi anlayacaksın. Biraz dinlenme, düşünme ve hazırlık sürecindesin. Bu hafta 3.ve son defa kesinleşen Jupiter Uranüs açısı, daha önceki kesişmelerde verdiği sinyalleri açığa çıkarmaya niyetli. Bu özel buluşma şanslı bir büyüme ve ödül getirme sözü verir gibi. Dinlensen de geri çekilsen de şansın ve caziben tüm ışıltısıyla devam ediyor. Aşk da !

Güneş,  Ay, ya da Yükselen BAŞAK ise

Son haftalarda üzerinde hissettiğin baskı nihayet sona eriyor. Seni destekleyici, motive edici ve cesaret verici bir döneme giriyorsun. Tüm bunlara sosyal yaşamındaki hareketlilik, popülerlik ve iyimserlik de eklenince keyfin biraz yerine gelecek. Mayıs ayını biraz hatırlarsan Merkür gerilemesi ve Neptün hem karışıklık ve yanılgılar, hem de bazı hayal kırıklıkları yaşatmış olabilir. Belki ikilem içinde kaldın ya da şüphe tohumları atıldı içine. Merkür senin yöneticin ve yeni konumuyla bu gölgede kalmış konuyu aydınlatmaya çalışacak. Haftaya burcunda bulunan Ayın destekleyici enerjisiyle başlama şansına da sahipsin. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen TERAZİ ise

Son yıllarda sanki ayaklarının altında muz kabuğu var gibi hissettiğin çok oldu mu? Uranüs tam ilişkiler evinden geçerken bu hissi sık yaşatır. Yaramaz ama heyecan verici bu gezegen şimdilerde görkemli Jüpiterle flört ediyor. Hayatında alabileceğin en güzel etkilerden biri bu transit. Ani ve tutkulu ilişkilere, romantik tekliflere, değişikliklere hazırlıyor seni. Aşk ya da iş ilişkilerin her ne kadar aniden de gelişse uzun soluklu bir şekilde tüm yaşamını etkileyebilir. Öte yandan otoriteler, kariyer ve statü konularında baskıcı bir döneme giriyorsun. Sabırlı yapın sakin kalmana yardım edecektir, diplomatik olmaya devam. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen AKREP ise

Güneş ve Mars, seni destekleyici etkiler verecek bir alana doğru ilerliyorlar. Yöneticin Marsın yeni konumu seni hayli rahatlatacak. Uzaklar, uzun seyahatler, yüksek öğrenim, yayıncılık, uzun vadeli planlar, felsefe gibi konuların öne çıktığı bir ay olacak. Bu arada davalardan ve yasal konulardan kaçınman senin yararına olur. Kariyer, otoriteler, sosyal statü, prestij, terfi konularıyla ilgili şans yağmuru altındasın. Jupiter ve Uranüs bu son buluşmasıyla sana da bir ödül bırakacaktır. Zaten son yıllarda Satürn öğretisinden payına düşeni aldın. Havada aşk kokusu mu var acaba? Sanki seni güvenli bölgenden çıkartacak tutkulu bir aşk söz konusu. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen YAY ise

Yöneticin Jüpiter ve heyecan verici Uranüs 3.ve son görkemli buluşmasına imza atıyor. Burçlar içinde en olumlu etkileri sen alıyorsun. Yaratıcılık, şans, çocuklar ve aşk evinde bu ışıltı, başarı ve kazancın işaretçisi. Diğer taraftan ikili ilişkiler alanında yanılgılar yaratmış olan Merkürün, Neptünle son buluşması da dikkat çekici. Bir anlaşmanın eşiğindeysen iki kez düşünmende, sözlü değil yazılı hükümlere güvenmeni tavsiye ediyorum. Güneş ve Mars karşıt burcundan ilerledi ve daha gizemli bir alana geçti. Ortaklıklar, kredi, borç, dönüşüm ve yenilenme gibi konular gündemine geliyor. Değişim zamanı…

Güneş,  Ay, ya da Yükselen OĞLAK ise

Sanırım son haftalardaki iş yükünden ve günlük yaşamın telaşından başını kaşıyamadın. Hatta sorumluluklarının biri bitti diğeri başladı. Şimdi biraz nefes alma zamanı. Bu hafta bu görünüm yerini, ikili ilişkilere bırakıyor. Belki uzunca bir süredir romantizme, aşka vakit ayıramıyordun. Şimdi tam da buna odaklanma zamanı. Eski bir ilişkini tamir edebilir, yeni, derin hatta tutku dolu bir bağ kurabilirsin. Yenilenme, yer değiştirme, mali bir atılım, mülkiyet açısından şansı yakalayabilirsin. Güzel bir sürpriz ihtimali var. Kariyer alanındaki derinden ve olumlu etkiler Kasıma kadar seni desteklemeye devam ediyor. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen KOVA ise

İkili ilişkiler evinden Jüpiter ve Venüsün destekleyici etkileri devam ediyor. Aşk ve evlilik evindeki bu hareketlilik Ekim ayına kadar devam edecek. Mutluluk verici Jüpiter, heyecan verici sürprizler gezegeni Uranüsle olağanüstü bir açı yapıyor. Yöneticin Uranüsün Jüpiterle son buluşması sana uzun soluklu ve kalıcı bir ilişki müjdeliyor. Ayaklarını yerden kesecek gelişmelere hazırlıklı ol. Hayatın boyunca karşılaşabileceğin en güzel fırsatlar dönemindesin. Bütün bu güzel gelişmelerin yanında günlük iş yükün artmaya başlayacak. Kolları sıvayıp bir yandan da işe koyulacaksın. Hırs ve azimle çalışarak üstesinden gelebilirsin.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen BALIK ise

Önümüzdeki haftalar seni memnun edeceğe benziyor. Güneş ve Merkür yaratıcılık, aşk, çocuklar, eğlence alanına yerleşiyor. Sana destekleyici fırsatlar sunan bir döneme hazırlan. Bekarsan eğer sonbahar aylarında sana ciddi karar aldırma potansiyeline sahip bir ilişkiye adım atabilirsin. Parasal kazanımlar ve iş hayatın arasında oluşan son Jüpiter Uranüs buluşması güzel bir fırsata dönüşebilir.  İş hayatın, günlük angaryalar, sağlık konularında yumuşak ve şanslı etkiler almaya devam ediyorsun. Sezgilerine güvenebilirsin. Neptün ve Merkür açısının, gizemli bıraktığı bir durumun, sonunda iç yüzünü görebilmen de söz konusu. 

Meltem Eberdes
meberdes@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI