Ana SayfaMagazin22 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

22 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

Kış sezonunda ’Aşk Bir Hayal’ adlı dizide rol alan güzel oyuncu Nehir Erdoğan, yorucu bir sezonun ardından ailesi ve arkadaş grubuyla tatil için İzmir’in Çeşme İlçesi’ne bağlı Alaçatı Beldesi’ne geldi. Sarı ve beyaz renkteki bikinisiyle plajda arkadaşları ile dolaşan Nehir Erdoğan, fotoğraflarının çekildiğini görünce, yanında bulunan erkek arkadaşı için "Aile dostumuz ve sekiz ay önce evlendi. Aman yanlış bir şey yazmayalım" dedi.

Eski sevgililer Hande Ataizi ve Tarkan Sualp, Bodrum’da pişti oldu. Sürpriz karşılaşma, her iki tarafın da keyfini kaçırdı. Ataizi, Hilton Bodrum Türkbükü Otel’in iskelesinde sevgilisi Benjamin Harvey’le güneşlenirken, Sualp ve eşi Özden Bölükbaşı’nın bindiği tekne tam önlerinden geçti. Sualp büyük şaşkınlık yaşarken, Ataizi apar topar oradan ayrıldı.

Ramazan Almaçayır`ın haberine göre,  Tatlıses, bugün kendisini ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın hastaneden ayrılmasından kısa süre sonra Almanya`ya gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı`na hareket etti. Basın mensuplarına daha önce Tatlıses`in 22 Ağustos`ta Almanya`ya gideceği bilgisi verilmişti, ancak Tatlıses sürpriz şekilde bugün Almanya`ya hareket etti. Sabiha Gökçen Havalimanı`ndan saat 16.40`ta TC İbo isimli özel uğağıyla Almanya`ya hareket eden Tatlıses`i oğlu Ahmet Tatlı uğurladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan saat 14.00 sıralarında Kısıklı`daki evinden çıkarak Maltepe`deki Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuloğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören şarkıcı İbrahim Tatlıses`i ziyaret etti. Erdoğan`ın ziyareti yaklaşık bir saat sürdü. Başbakan saat 15.00 sıralarında merkezden ayrıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI