Ana SayfaMagazin24 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

24 Ağustos 2011 Kim nerede görüntülendi?

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze’nin eşi Seçkin Piriler, önceki gün oğlu Hakan’la İstinye Park’taydı.

Masa Restoran’da otururken objektife takılan Piriler, mankenliği bıraktığını, artık tüm vaktini 11 aylık oğluna ayırdığını, bundan sonra da kariyerine dizi oyunculuğu ve sunuculukla devam etmek istediğini söyledi.

Ünlü isimler dün akşam Darülaceze`de gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi.Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış eşi Beyhan Bağış Darülaceze sakinleri, İstanbul Milletvekilleri İstanbul Mülki Erkanı, farklı inançlı grupları ise sivil toplum kuruluşu temsilcilerine Şişli`deki Darülaceze`de iftar verdi. İftar davetine ünlü isimler de katıldı.

Ayrılmaz ikili Seray Sever ile Aysun Kayacı, önceki gün Nişantaşı’nda objektife takıldı.

Gazetecileri karşılarında görünce bir anda panikleyen ve koşuşturmaya başlayan ikilinin paniği şaşırttı. Aysun Kayacı, Seray Sever’e “Seray kaç gazeteciler” dedikten sonra cipine bindi.

Gelecek hafta final bölümüyle ekranlara veda edecek olan ‘Küçük Sırlar’ dizisinde ‘Ayşegül’ karakterini canlandıran Merve Boluğur, önceki akşam sevgilisiyle Cihangir’deydi. Boluğur, “Yeni sezonda bir projede yer alacakmısınız?” sorusuna “Biraz dinlenmeyi düşünüyorum. Ama devam eden dizilerden de teklif geliyor” diye cevap verdi.

‘Ay Tutulması’ dizisiyle setlere geri dönen oyuncu Naz Elmas, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. Dizinin geçen bölümünde Kenan Ece’yle yatak sahnesinin kolay çekildiğini söyleyen oyuncu, “Zorlanmadığımız bir sahneydi” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI