Ana SayfaMagazin26 Aralik Kim nerede görüntülendi?

26 Aralik Kim nerede görüntülendi?

Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin ‘Kerim’i Engin Akyürek, Best Model yarışmasında dereceye girememesinin ardından ekranda gözyaşı döken 20 yaşındaki Cansu Taşkın’la birlikte görüntülendi.

Rol aldığı diziler sayesinde büyük bir hayran kitlesi edinen ve adı Beren Saat’le aşk dedikodularına karışan Engin Akyürek sevgilisiyle Şişli’de bir pizzacı çıkışında görüntülendi. 

Fotoğraflarının çekildiğinin farkına varmayan ikili, yağmurlu havada şemsiyelerinin altında uzun uzun sarılıp öpüştü.

“Muhteşem Yüzyıl”ın Isabella’sı Melike İpek Yalova’yla iki kez aynı mekânda görüntülenen ve her seferinde “Tesadüfen karşılaştık” diyen Sergen Yalçın, önceki akşam da genç oyuncuyla Yeniköy Yelken Restoran’daydı.

Çıkışta Yalova’yla ilgili soru soran muhabiri “Aptal aptal soru sorma, sonun fena olur” diyerek tersleyen Yalçın, aracına binip hızla uzaklaştı. Yalçın’dan sonra mekândan ayrılan Yalova da soruları yanıtsız bıraktı.

Melike İpek Yalova, mekândan taksiyle ayrıldı.

U2 solisti Bono, Dublin’de bir grup müzisyen arkadaşını da yanına alarak sokakta evsizler yararına şarkı söyledi.

Yılbaşı alışverişi için Grafton Caddesi’ne akın eden Dublinliler, karşılarında evsizlerle müzik yapan Bono’yu görünce gözlerine inanamadı

‘Muhteşem Yüzyıl’ın Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel ve oğlu Ali’yle önceki gün Nişantaşı City’s’de objektifimize takıldı. Ali’yle oyun oynayan Ergenç, hayranlarının birlikte fotoğraf çektirme isteğini de kırmadı.

Cemal Hünal’la eylül ayında evlenen Lale Cangal,önceki akşam Beyoğlu Saint Antuan…

Cemal Hünal’la eylül ayında evlenen Lale Cangal, önceki akşam Beyoğlu Saint Antuan Kilisesi’nde yapılan Christmas kutlamalarına katıldı. Mum yakıp, dilek dilerken görüntülenen Cangal, “Burası çok kutsal bir yer her yerde rahatlıkla çekiyorsunuz ama bari burada çekmeseydiniz” diyerek sitem etti. Cangal, ne dilekte bulunduğunu söylemedi.

Türk sanat müziği dinlemek ve gazino kültürünü yeniden canlandırmak amacıyla Yeni Rakı’nın katkılarıyla, kaliteli Türk sanat müziği dinlemek ve gazino kültürünü yeniden canlandırmak amacıyla düzenlenen Neogazino, Armada Otel’de yapıldı. Geceye katılanları unutulmaz gazino günlerine götüren gecede Efruze sahne aldı. Gecenin sonundaysa  Armada Otel’in garajındaki After Party’de davetlileri Ahırkapı Büyük Roman Orkestrası coşturdu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI