Ana SayfaMagazin27 Eylül 2011 Kim nerede görüntülendi?

27 Eylül 2011 Kim nerede görüntülendi?

Selma Ergeç, Özgür Çevik’le yeni bir aşka yelken açtı. Çift, Rumeli Hisarı’ndaki Rumeli Balıkçısı’nda başbaşa yemek yedi. Gözlerini birbirinden alamayan ikili, üç saat mekanda kaldı.

 

Betül Demir, 31’inci yaş gününü önceki akşam Cihangir’deki bir mekânda yakın arkadaşları Esra Erol ve Oylum Talu’yla kutladı.

Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun, geçtiğimiz pazar oğlu Ali Sadi ile Bebek Parkı’nda objektife yansıdı. Arabasından inerken oğlunu kucaklayan Coşkun, onunla birlikte güneşli havanın tadını çıkardı. Bir süre dolaşan anne-oğul, daha sonra öğle yemeği yedi.

Önceki akşam Etiler’deki Big Chefs’te arkadaşlarıyla buluşan Asena, çıkışta muhabirlerle sohbet etti.

Kenan Doğulu önceki akşam Arnavutköy’de bir balıkçıda ağabeyi Ozan Doğulu ve annesiyle yemek yedi. Çıkışta konuşan Doğulu, “Evlendiğinde hayatı ciddiye alman gerekiyor. Ben ciddiye alamıyorum” dedi.

Murat Dalkılıç’la sevgilisi Ekin Türkmen önceki gece arkadaşlarıyla Rumeli Hisarı’nda bir kafeden çıkarken görüntülendi.

 Fotoğraflarının çekildiğini gören Türkmen, koşar adımlarla otomobile binerken, Dalkılıç gazetecilerle sohbet etti. Şarkıcı, “Siz evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Bizim için daha çok erken. İlerleyen yıllarda düşünebiliriz” yanıtını verdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI