Ana SayfaMagazin29 Aralık Kim nerede görüntülendi?

29 Aralık Kim nerede görüntülendi?

Işın Karaca’nın aylardır objektiflerden köşe bucak sakladığı kızı Sasha Mia, dayısı sayesinde ilk kez yüzünü gösterdi. Ünlü şarkıcının “Prenses Mia” dediği minik yeğeniyle fotoğraf çektiren Serdar Büyükkaraca, bu kareyi Facebook sayfasında yayınladı.

Tamer Karadağlı’nın eski eşi Arzu Balkan geçtiğimiz gün saçlarını kestirdi, kuaförden çıkmadan önce fotoğrafını çekip Twitter’daki arkadaşlarıyla paylaştı.

Karadağlı, Balkan’ın imaj değişikliğini “Çocuklar Duymasın”daki rol arkadaşı Pınar Altuğ’dan öğrendi. Arzu Balkan’a site üzerinden “Süper olmuş, Tamer biliyor mu? Yani göstereyim mi, göstermeyeyim mi?” diye soran Altuğ, “Teşekkür ederim tatlım. Yok, görmedi tabii. Gösterebilirsin, bakalım ne diyecek” yanıtınıaldı.                    

Hollandalı futbolcu Edgar Davids, Türk modacı Olcay Gülşen’le evlilik hazırlığı yapıyor. Surinam asıllı Hollandalı futbolcu Edgar Davids’in kalbini bir Türk güzeli çaldı. Glokom hastalığı sebebiyle maçlarda taktığı özel gözlükleri ve rastalı saçlarıyla kariyeri boyunca çok dikkat çeken Davids, Olcay Gülşen adlı Türk modacıyla nişanlandı. ıkili, bir süredir tatil için Amerika’da bulunuyor.

Edgar Davids ile SuperTrash markasının yaratıcısı modacı Olcay Gülşen, geçtiğimiz gün de Miami’de, kaldıkları otelin havuz başında görüntülendi. Çevrelerindeki kalabalığa aldırmadan romantizm yaşayan, sık sık dudak dudağa objektiflere yansıyan çift, tatilcilerin ilgi odağı oldu.            

 

Yılmaz Erdoğan, önceki gün eşi Belçim Bilgin’le Nişantaşı’ndaydı.

Alışveriş sonrası eşiyle el ele yürüyüş yapan Erdoğan, yeğeni Ersin Korkut ile Gülfer Sarıgül arasındaki söz düellosuyla ilgili sorulara yanıt vermek istemedi: “Bir konuşmaya değer şeyler var, bir de konuşmaya değmeyecek olanlar. Bu da konuşmaya değmeyecek olanlardan…”          

Kenan Doğulu, yeni yıl dileklerini gazetecilerle paylaştı: “Eski halime bakınca kusasım geliyor. Saçlarımı uzattığım için şapka takıyorum. Yeni imajım güzel olacak. Kesinlikle aşık olacağım. 2012’de evlenip, çocuk yapmak istiyorum.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI