Ana SayfaYaşam29 Haziran Haftanın Filmleri

29 Haziran Haftanın Filmleri

Buz Devri: Kıtalar Ayrılıyor

Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor.
 

Ya Aşk Olmasaydı?

Merce, erkeklerle yaşadığı ilişkilerde sürekli paranoya yapan bu yüzden de ciddi hiçbir beraberlik kuramayan bir kadındır. Özel bir yeteneği sayesinde, müşterilerinin duygularını çözümleyebildiği bir çeşit masörlük yapmaktadır. Diğer yandan kız kardeşi Loreto televizyon dünyasında iyi kanallardan birinde bir program yapmak istemektedir fakat şansına hep 2., 3. sınıf tv kanallarından spikerlik teklifleri gelir. Bir gün kardeşi ile falcıdan çıktıktan sonra aynı gün yaşayacakları bir tesadüf iki kız kardeşi de çok şaşırtacaktır.
 

Çernobil`in Sırları

Avrupa`da tatile çıkan altı kişilik bir arkadaş grubu, gezilerinde rehberlik etmesi için ekstrem bir tur rehberi tutarlar. Rehber, onları Chernobil nükleer faciasından önce işçilerin ikamet ettiği ama artık terk edilmiş olan Pripyat şehrine götürür. Yıkıntıların arasında gezerken turist kafilesi aslında yalnız olmadıklarını fark edecektir.

Faust

Usta Rus yönetmen Alexandre Sokurov`un imzasını taşıyan yapım, "dünyanın sırrına haiz olmak için" şeytana ruhunu satan insanoğlunun hikayesinin anlatıldığı Alman klasiği Faust`un yeni bir uyarlaması.
 

Daha İyi Bir Hayat
 
Aşçı Yann ve bekâr bir anne olan Nadia, tanıştıkları andan itibaren aşık olup büyük bir tutkuyla birbirlerine bağlanırlar. Nadia ve oğluyla bir aile kurmak isteyen Yann, kırsal bölgede bir restoran satın almaya karar verir. Kendi restoranında şef olmak ve yeni ailesi ile sakin bir hayat sürmenin hayaliyle yaşamaktadır. Ancak onları bekleyen hayat bundan çok farklı olacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI