Ana SayfaMagazin29 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

29 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Geçen temmuz ayında Paris’te Onur Saylak’la evlenen Tuba Büyüküstün’ü iyiden iyiye annelik heyecanı sardı. İki aylık hamileyken nikah defterine imza atan ve ikiz bebek bekleyen oyuncu, önceki gün Etiler Akmerkez’deydi. Eşiyle birlikte alışverişe çıkan Büyüküstün, bebek mağazalarını dolaşıp eksik tamamladı.          

Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Hülya Cup Tenis Turnuvası’nın İstanbul finali önceki akşam sona erdi.

Maçların ardından habercilerin sorularını yanıtlayan Hülya Avşar, Sezen Aksu’nun kendisini Tarkan’la barıştırmaya çalıştığı haberleriyle ilgili şunları söyledi: “Kesinlikle böyle bir şey yok. ıster Sezen olsun ister bir başkası, kimse beni onunla tekrar barıştıramaz.”

“Tek erkekler”de finale kalan Behzat Gerçeker’i ilk tebrik eden Hülya Avşar oldu.              

“Siyah Kuğu” filminnin setinde tanıştığı Benjamin Millepied’den bebek sahibi olan Natalie Portman, 2011’in en çok konuşulan annesi oldu.

Portman’ın hamilelik ve annelik haberleri, “Siyah Kuğu” ile gelen Oscar başarısını bile gölgede bıraktı.

Natalie Portman, nişanlısı Benjamin Milepied ve oğulları Aleph’le geçtiğimiz günlerde California-Venice’de görüntülendi.      

Gazetecilere çoğu zaman mesafeli yaklaşan Özgü Namal, Astoria Alışveriş Merkezi’nden çıkarken tavrını korudu.

Hatta daha da ileri gitti oyuncu. Basın mensuplarını güvenlik görevlilerine şikayet eden Namal, “Burada çekim yapmak yasak değil mi? Neden çekiyorlar?” diyerek tepki gösterdi.

Emre Karayel, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Öykü Gürman’la…

önceki akşam Beyoğlu’nda görüntülendi. Sevgilisinin elini bir an olsun bırakmayan oyuncu, “Beni niye çekiyorsunuz ki, eğlendik evimize gidiyoruz” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI