Ana SayfaMagazin3 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

3 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Deniz Uğur, fotoğraflarını çeken gazetecilere midye dolma fırlatan sevgilisi Orçun Benli’yi savundu. Ünlü oyuncu, kendi blogunda olay gecesiyle ilgili şu satırlara yer verdi:

“Bazen kafanı boşaltmaya ihtiyaç duyarsın. Azıcık rahatlamak için sevgilinle eğlenmeye gidersin. Mekan çıkışı ellerinde kameralarla, mikrofonlarla sararlar etrafını. Sevgilini kışkırtıp çileden çıkarana kadar taciz ederler. Ama değil özel hayatıma, sosyal hayatıma bile temas etmeye zerre kadar hakları yok o kirli elleriyle. Bunu kaldıramam. Benim mezhebim geniş değil.”             

Sezen Aksu, önceki gün Van’daydı.

Önce Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden sanatçı, yaralılar ve onların yakınlarıyla bir araya geldi, depremzedelerin sorun ve sıkıntılarını da dinledi. Ziyaret sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksu, “Yaraların sarılması için herkes çaba sarf ediyor, elini taşın altına koyuyor. Ama burada yaşananları görünce insan yaralanıyor. Çok ağır geliyor bunlar bana” dedi. 

Müjde Ar, önceki gün Ercan Karakaş ile İstinye Park’taydı. Sanatçı, alışveriş merkezine gözlük almak için geldiğini söyledi: “Yaşlandım artık. Yakın gözlüğümün numarası büyüdü, onu değiştirmeye geldim.”

`Adını Feriha Koydum` dizisinde Emir`i canlandıran Çağatay Ulusoy, dizide kendisine âşık olan Hande`yi oynayan Ceyda Ateş ve Cansu rolündeki Sedef Şahin başbaşa yemeğin ardından çıkışta gazetecileri görünce panik oldu. Birlikte fotoğrafları çekilmesin diye aynı otomobile binmek istemeyen üçlü ayrı ayrı yönlere kaçtı. Üç rol arkadaşı daha sonra az ileride buluşup birlikte Etiler`den ayrıldı.

Yeşim Salkım önceki gün yedi aylık kızı Ada ile İstinye Park`ta yemek yiyip alışveriş yaptı Kendilerine eşlik eden yabanacı uyruklu bakıcılarıyla gezen Salkım, Ada`nın fotoğrafları çekilirden gazetecilerden, "Lütfen, flaşsız çekin" diye ricada bulundu.

Cem Özer`den boşandıktan sonra Mithat Can Özer`le kısa süre aşk yasaya  Nurgül Yeşilçay aradığı mutluluğu yönetmen Tolga Karaçelik`te buldu. Önceki gün Bebek`te yürüyüş yapan ve sakalaşıp gülen ikili daha sonra Yeşilçay`ın evine gitti.

Fenerbahçe’li futbolcu Emre Belözoğlu, kendi otomobili serviste olduğu için yeğeniyle gezintiye ödünç arabayla çıktı. Daha önce Cem Yılmaz’ın Bentley marka aracıyla görüntülenen oyuncu, bu kez yine komedyenin son model Mercedes’ini kullandı.

‘Buzda Dans’ yarışmasının sunuculuğunu yapacak Gül Gölge, oğlu Emir’e yemek yedirirken objektiflere takıldı.

Oğlunu elleriyle besleyen Gölge, yakında başlayacak yarışmada, yapımcıların ricasıyla buz üstünde dans edeceğini söyledi. En kısa zamanda antremanlara başlayacağını belirten Gölge, “Buz üstünde ciddi sakatlanmalar oluyor. Çalışırken düşen çok oluyormuş. Dengede durmak çok zor ama ufak bir şov yapmak istiyorum” dedi.

Mazhar Alanson, eşi Biricik Suden ve Nil Karaibrahimgil önceki gece Arnavutköy’deki bir balıkçıda yemek yedi.

Uzun yıllardır evli olmalarına rağmen hâlâ birlikte görüntü vermek istemeyen çift, yüzlerini saklayarak araçlarına bindi. Gazetecilerin Mazhar Alanson’u çekmesini fırsat bilen Karaibrahimgil’se, koşar adımlarla mekandan çıktı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI