Ana SayfaMagazin30 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

30 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Adı Cem Yılmaz’la aşk dedikodularına karışan Yaprak Özdemiroğlu, önceki gün Kanyon AVM’deydi.

Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz’ın stand-up gösterisinde artık evlenmeyi düşünmediğini söylemesiyle ilgili sorulara “Ben de evlenmeyi düşünmüyorum” diye yanıt verdi. Bu açıklamanın bir gönderme olarak algılanmaması gerektiğini özellikle belirten Özdemiroğlu, usta komedyenle aşk yaşadığı iddiaları içinse “Bizim dosthane bir arkadaşlığımız var” dedi.

Ceyhun Yılmaz, önceki gün Etiler’de, bir restoran çıkışı motosikletine binerken görüntülendi.

Habercilere “ıyi ki kasksız binmedim, ‘kask takmadı’ yazardınız” diye takılan komedyen, koluna geçirdiği ikinci kaskın kim için olduğu sorulunca “Belki kız arkadaşımındır, onu almaya gidiyorumdur” dedi.           

Popçu Demet Akalın, Okan Kurt’la ilişkisinde bir ayı geride bıraktı. Sevgilisine sarıldığı bu pozu Twitter hesabında paylaşan şarkıcı, fotoğrafın altına “Aşk, bir ay” notunu düştü.

Futbol hayatını Medical Park Antalyaspor’da sürdüren Necati Ateş, önceki gün A Plus Ataköy Alışveriş Merkezi’ndeydi.

Golcünün, çıkışta süper lüks otomobilini valeden “Bebeğimi getirin” diyerek istemesi dikkat çekti.

Asistanıyla İstinye Park’ta görüntülenen popçu Gülşen…

alışveriş merkezini terk ederken valeyi üzdü.  Zira şarkıcı, sadece 10 TL’lik park ücretini ödeyip hiç bahşiş bırakmadı.

Ajda Pekkan, Twist markası için hazırladığı koleksiyonu tanıtmak için gittiği…

Gaziantep’in yöresel lezzetlerine hayran kaldı. Sahan Şirehan Restoran’da kendisi için özel olarak hazırlanan yemeklerden tadan Pekkan, “Gazianteplilerin formlarını nasıl koruduklarını çok merak ediyorum” dedi.

İkinci kez anne olmaya hazırlanan Çağla Şıkel, önceki gün İstinye Park’ta oğlu Kuzey’le alışveriş yaptı. Oğluna oyuncak alan Şıkel, ilk hamile-liğinde “Evine ultrason cihazı aldı” haberleri hatırlatı-lınca, “O dönem söylediğim sözleri yanlış anlayıp yorumlayanlar böyle şeyler yazdı. Utrason cihazı almamıştık, şimdi de almayı düşünmüyoruz. Deli miyim ki eve ultrason cihazı alayım?” dedi. Şıkel, hamileliğinin rahat geçtiğini ve hiç aşermediğini söyledi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI