Ana SayfaYaşam30 Mart Haftanın Filmleri

30 Mart Haftanın Filmleri

Pamuk Prenses`in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana: Bu yılın en merak edilen filmlerinden Pamuk Prenses ve Avcı’nın nefes kesen yeni fragmanı yayınlandı. Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalının bambaşka bir versiyonu olan filmde Alacakaranlık serisinden tandığımız Kristen Stewart ülkede Charlize Theron’un oynadığı Kötü Kraliçe’den daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses’i canlandırıyor. Onu ortadan kaldırmak için fırsat kollayan Kötü Kraliçe’nin aklına bile gelmeyen bir şey var: Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcı’dan (Chris Hemsworth, Thor) savaş sanatı konusunda eğitim alıyor olmas

Kaos- Örümcek Ağı: Türkiye`yi hem yurt içi hem yurt dışından gelebilecek tehditlere karşı koruma amaçlı kurulan gizli bir yapı olan Ulusal Güvenlik Teşkilatı`nın (UGT) bu sefer ki görevi oldukça tehlikeli ve risklidir. Zira ülke ciddi bir tehditle karşı karşıyadır ve ekibin sadece 48 saati vardır. Mücadele ettikleri düşman ise oldukça güçlü ve teşkilatın adım attığı her yerde konuşlanmış durumdadır. Ülke güvenliği için UGT ajanları ile işbirliğinde olan SAT Komandosu Yzb. Mete Öztürk yaklaşan tehlikeyi engellemekle görevlidir. Senaryosu Tolga Küçük`e ait olan,yönetmen koltuğunda ise Cem Gül`ün oturduğu film sezonun bol aksiyon içeren yapımlarından biri. Başrollerini Gökhan Mumcu, Rojda Demirer ve Cemal Hünal`ın paylaştığı yapım özel efektleriyle de öne çıkıyor.

Şansa Bak: 27 yaşındaki bir adama konulan kanser teşhisini konu alan ve onun hastalığı yenmek için yapmış olduğu mücadele üzerine yapılmış gerçek bir hikayeden uyarlanma bir "bittersweet" dram-komedi filmidir.

Titanların Öfkesi: Zeus`un oğlu yarı tanrı Perseus`un canavar Kraken`i kahramanca altetmesinin üzerinden 10 sene geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius ile sessiz sakin bir hayat sürmektedir. Ancak titanlar ve tanrılar araasında savaş tekrar kıvılcımlarını göstermektedir. İnsanların bağlılıklarını azaltmaları ve tanrıların hapsedilmiş titanlar ve gaddar liderleri Kronos (Zeus, Hades ve Poseidon`un babası) hapisten kaçar. Kronos Zeus`u esir alır ve insanlığı tehdit etmeye başlar. Bu durumda iş insanlığı daha önce de kurtarmış olan Perseus`e düşer

Büyük Mucize: Dünyanın dört bir yanındaki insanların yüreğini ısıtan gerçek bir hikayeye dayanan Big Miracle, bir gri balina ailesini Kuzey Kutup Dairesi’nde hızla oluşan buzullardan kurtarmak için kendilerine engel olmak isteyen süper güçlere karşı bir araya gelen küçük bir kasabanın haber kanalı muhabiriyle (John Krasinski) bir Greenpeace gönüllüsünün (Drew Barrymore) öyküsünü anlatıyor. Yerel bir kanalın televizyon muhabiri olan Adam Carlson (Krasinski), daha büyük bir piyasaya geçebilmek için Alaska’nın kuzey ucundan kurtulmaya can atmaktadır. Kariyerinin en büyük haberini bulduğundaysa tüm dünyanın o haberi takip ettiğini fark eder. Soğuk bölgeye yaklaşan petrol devlerinin, devlet yöneticilerinin ve aç gazetecilerin içinde Adam’ı en çok endişelendiren kişiyse Rachel Kramer’dir (Barrymore). Kramer hem lafını sakınmayan bir çevreci, hem de Adam’ın eski sevgilisidir. Zaman daralırken Rachel ve Adam kuzey bölgelerinin yerli halkından sıra dışı bir grup toplar. Petrol şirketleri, Rus ve Amerikan orduları farklılıklarını bir kenara bırakarak balinaları kurtarmak için seferber olur. Herkesin dikkatini yerkürenin en tepesindeki bu noktaya çevirmişken türü tehlike altında olan bu hayvanları kurtarmak birbirlerine diş bileyen ülkeleri bir araya getirir ve Soğuk Savaş’a kısa bir süreliğine de olsa ara verilmesine vesile olur.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI