Ana SayfaMagazin31 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

31 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

Nişantaşı Atiye sokaktaki cafe ve restoranlarda oturanlar İstiklal Marşı söylemek için ayağa kalktı. Bu sırada arkadaş grubuyla orada oturan Şahin Irmak, oturmayı tercih etti. Genç oyuncu, olayın kısa sürede Twitter’da yayılması üzerine “Kimsenin haddine değil İstiklal Marşı’nı sarhoş masalarına meze yapmak” diye açıklama yaptı.

Deniz Uğur’un Beyoğlu turu tatsız bitti. Sevgilisi Orçun Benli, gazetecileri görünce çıldırdı. Gazeteciler de Benli’yle kavga etti.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, önceki gece yönetmen sevgilisi Orçun Benli’yle Beyoğlu’ndaki bir mekândaydı. İçeriden el ele çıkan çift, gazetecileri görünce gerildi. Bir anda patlayan flaşlar, Benli’yi çılgına çevirdi. Genç yönetmen, muhabirlere önce “Emekçi adamsınız, çekmeye utanmıyor musunuz!” diye bağırdı, ardından küfür etmeye başladı.

TEB Paribas WTA Championships’ten çekilen Maria Sharapova, önceki gün İstinye Park’ta objektife takıldı.

Uzun süre ilişki yaşadığı Murat Eken’den geçtiğimiz yıl ayrılan Büşra Pekin, Arnavutköy’de bir erkekle görüntülendi. Yanındaki gencin sevgilisi olduğunu söyleyen oyuncu, “Bir arkadaşıma, yeni bir senaryo üzerinde çalışmaya gidiyoruz” dedi.   

Seray Sever ve sevgilisi Tolga Acar geçtiğimiz gün İstinye Park’taki Masa Restoran’daydı.Sevgilisinin öpücük yağmuruna tuttuğu Sever, muhabirlerin “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna “Şimdilik düşünmüyoruz, birbirimizi tanıma aşamasındayız” yanıtını verdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI