Ana SayfaGüzellik5 adımda sağlıklı saçlar

5 adımda sağlıklı saçlar

1. Krepe: Saçın daha yoğun gözükmesi için sıklıkla tercih edilen bu yöntem saç üzerindeki pul tabakasına zarar vererek dökülmeye neen olmaktadır.

2. Perma ve Brezilya fönü: Bu tür işlemler sırasında saça sürülen ilaçlar, saça direncini veren temel yapıya zarar verirler. Bu uygulamalar uzman tarafından yılda sadece bir kere yapılması gereken işlemlerdir. Çok işlem saçınızın temel zincirinin geri dönülemez şekilde zarar görmesine sebep olur. Brezilya fönünün ana maddesi olan keratin yüklemesi her ne kadar faydalı bulunsa da işles sırasında uygulanan yoğun sıcak oldukça zararlı.

3. Çok sık fön çektirmek ve maşa: Saça yapılan sıcak işlemler nem ve esneklik kaybına neden olur. Bu nedenle haftada 2 veya 3 kere sıcak işlemlerin saça uygulanması sonucunda saçta kırılmalar ve kopmalar artar.

 4. Ani ve keskin renk değişimleri: Siyahtan sarıya ya da sarıdan siyaha dönmek için saça uygulanan kimyasallar, saçtaki nem düzeyini yok denecek kadar aza indirmektedir. Bu nedenle ideal olan, saçı kendi rengine yakın tonlarda boyamak ya da keskin renk değişimlerini uzun süreye yaymak

5. Kaynak saç kullanımı: Saçın yoğun görünmesi için uygulanan bu yöntem esnasında yoğun kuvvet kullanımı kırılmaya neden olmaktadır. Özellikle ince telli saçlarda, çok uzun süre kaynak kullanımı kalıcı hasara neden olmaktadır.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI