Ana SayfaGüzellik5 Adımda Yazın Yıpranan Saçlarını Yenile

5 Adımda Yazın Yıpranan Saçlarını Yenile

Sıcak hava ve deniz tuzu saçların cansızlaşıp, sağlıksız görünmesine neden oluyor. Elseve Komple Onarıcı 5 Yapılandırıcı Bakım Şampuanı ile saçlarınızın kaybettiği canlılığı geri kazandırabilirsiniz.

Havuz suyunun içerisinde yer alan klor, saçların kuru ve sert olmasına neden oluyor. Elseve Komple Onarıcı 5 Bakım Kremi saçlarınıza ipeksi yumuşaklık katarak daha kolay taranmasını sağlıyor.

Yaz tatillerinde her anımızı dolu dolu geçirmek istediğimiz için kendimize bakım yapacak zamanı genelde bulamıyoruz. Kolay uygulanabilirliği ile öne çıkan Elseve Komple Onarıcı 5 Mucizevi Bakım Kremi kısacık zamanda saçlarınızın yumuşacık ve pürüzsüz olmasını sağlar. 

Plajda güneşlenerek geçirilen uzun saatler saç uçlarının kırılmasına ve matlaşmasına neden oluyor. Kırık uçlara özel Elseve Komple Onarıcı 5 Yoğun Onarıcı Bakım kremi durulama gerektirmeyen kolay kullanımı ile saç uçlarındaki kırıkları onarıyor.

Sıcak hava ve nemden olumsuz etkilenen ve yoğun bir bakıma ihtiyaç duyan saçlarınızı derinlemesine besleyerek onarmak için Elseve Komple Onarıcı 5 Yapılandırıcı Maskeyi 2 haftada 1 uygulayabilirsiniz

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI