Ana SayfaMagazin5 Aralık 2011 Kim nerede görüntülendi?

5 Aralık 2011 Kim nerede görüntülendi?

Kenan İmirzalıoğlu, Özge Akbulut’dan ayrıldı.

 İmirzalıoğlu’nun bulunduğu bir ortamda kendisine yöneltilen “Evlilik ne zaman?” sorusunu, “Sevgilim yok. Evlenmeyi ve çocuk yapmayı da zaten istemiyorum” diye yanıtladığı öğrenildi.

Engin Altan Düzyatan, ‘Bir Avuç Deniz’ filminin ardından Ay Yapım’ın Atv için çektiği yeni dizide de fotoğrafçı eşi Alev’i canlandıran Berrak Tüzünataç’la Cihangir’de görüntülendi. İkilinin dizi için birlikte ders aldıkları İpek Bilgin’in yanından çıktığı öğrenildi.

 

Oyuncu Hakan Yılmaz, Asmalımescit’te dilenci kadın tarafından saldırıya uğradığı gün sevgilisi Elif Öngel’le de daha önceden kavga etmişti. Yılmaz’ın sevgilisi Elif Öngel’le kavga sebebi ortaya çıktı. Doğum günü olan Yılmaz’ın Off Pera’daki partisi keyifli başladı ama oldukça tatsız bitti. İddiaya göre Yılmaz’ın yeni sevgilisiyle eğlendiği mekana eski sevgilisi baskın yaptı. Yılmaz, eski sevgilisine mekandan gitmesini istedi. Ancak genç kadın gitmek istemedi.
Bunun üzerine Yılmaz sinirlenip bağırmaya başladı.  Yılmaz’la sevgilisi Elif Öngel arasında da tartışma çıktı. Öngel, Yılmaz’ın eski sevgilisini iterek mekandan uzaklaşmasını istedi. Morali çok bozulan oyuncu iki kadınla başa çıkamayınca mekandan ayrıldı. Çıkışta da bir dilencinin saldırısına uğrayınca işler iyice arapsaçına döndü. Yılmaz’ın sevgilisi de aynı mekandan çıkarken dilenci bu kez Elif Öngel’e saldırdı.

 

Sercan Kısmet

Beren Saat, önceki akşam ünlü Amerikalı caz gitaristi Pat Metheny’yi izlemeye gitti. Dizi çekimlerinin yoğunluğundan dolayı uzun süredir ortalıklarda görünmeyen güzel oyuncu, son olarak ‘Kadına Yönelik Şiddete Hayır’ kampanyasına destek olmak için İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen yürüyüşe katılarak desteğini ortaya koymuştu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI