Ana SayfaMagazin5 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

5 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

Bergüzar Korel önceki gün oğlu Ali’yle birlikte Bebek Parkı’ndaydı.

Mehmet Aslan, çıkışta otelin önünde Kevin Spacey’nin partisi için bekleyen gazetecileri görünce panik oldu. Genç oyuncu, sevgilisini önden gönderip kendisi restorandan ayrı çıksada görüntülenmekten kurtulamadı.

Kendisinden yaşça küçük spor hocasıyla aşk yaşayan şarkıcı Demet Akalın, önceki gün İstinye Park Masa Restaurant’ta görüntülendi

Gözünden çıkarmadığı güneş gözlükleri ve boynunda Arapça ‘Allah’ yazılı gümüş kolyesiyle dikkat çeken Akalın’ın sol parmağındaki tektaş yüzüğü ise merak konusu oldu. Gün boyu kırmızı şarap içen şarkıcı, kendisine tektaşla ilgili yöneltilen hiçbir soruyu yanıtlamadı.

Bebek’te dostlarıyla keyif yapan Nurgül Yeşilçay, adının aşk dedikodularına karıştığı işletmeci Mehmet Özener’le ilgili konuştu.

Oyuncu, “Neymiş, Mehmet Özener’e mesaj atmışım ve ona ‘Suşiler ne oldu tatlım?’ diye sormuşum. Kesinlikle mesaj yollamadım. Benim o kişiyle asla işim olmaz” dedi.

‘Berlin Kaplanı’ adlı filmin çekimlerine başlayan Ata Demirer, yeni imajıyla Nişantaşı’nda bir kafede görüntülendi.

Film için “Benim projemdi” diyerek Demirer’e ihtarname gönderen Yavuz Seçkin’le ilgili sorulara sinirlenen komedyen, açıklama yapmayıp mekanı terk etti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI