Ana SayfaYaşam8-14 Haziran Haftalık Burç Yorumları

8-14 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Astroloji analisti Meltem Eberdes 8-14 Haziran haftalık burç yorumlarını Trendus okurları için yazdı. Burcunuzun yorumunu okumak için tıklamaya devam edin!

Astroloji bir Lisandır. Bu lisanı anlıyorsanız, Gökyüzü sizinle konuşur…

Dane Rhudyar

8-14 Haziran haftası Gökler diyor ki

Güneş,  Ay, ya da Yükselen KOÇ ise

Geçen haftaki gibi yine iletişimin, hareketin yoğun olduğu bir haftaya giriyorsun. Her ne kadar iletişim, ticaret, seyahat gibi başlıkların yöneticisi Merkür bu hafta düzeliyor olsa da, yeni bir proje ya da ilişkiye başlamak için biraz daha düşünmeye ihtiyacın var. Hafta başında enerjin biraz düşük olabilir ancak telefonun susacağa benzemiyor. Çarşamba ve Perşembe günleri parlayacağın bir süreç gibi görünüyor. Bunu iyi değerlendirmeni tavsiye ediyorum. Hatırlatmakta fayda var, Ağustosa kadar romantik ve kreatif şansın ışıldıyor. Eğer evli isen yine romantizmin arttığı ve çocuklarla ilişkilerinin güzelleştiği bir dönem olabilir. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen BOĞA ise

Haziran ayının son haftasına kadar, parasal kazanımların artacağı bir dönem ancak harcamalarına da dikkat etmelisin. Senin fazla bonkör olmana da sebep olabilecek etkiler altındasın. Maddi kazanımların yanında, kendine olan güveninin de yükseleceği bir dönem. Finansal anlamda bir satış, sözleşme ya da işbirliğinde önünü net olarak görebilir, hedef belirleyebilirsin. Bazılarınız ise ilişkiler konusunda kafa karışıklığının ve endişelerin önüne geçerek, bundan sonraki adımlarını net bir şekilde güvenle atabilecek kararları alabilir. Yaşam enerjin Cuma ve Cumartesi oldukça yükselecek, keyiflendirecek.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen İKİZLER ise

Haziran ayına hızlı başladın ve aynı hızla devam ediyorsun. Çekiciliğin, irade gücün, kararlılığın en üst noktalarda diyebilirim. Bu kadar güçlü gezegen desteğini hazır arkana almışken, hem yanlış anlaşılmaları hem de Merkür gerilemesinin yarattığı ufak tefek hataları kolaylıkla düzeltebilirsin. Farkındasın ya da değil, ancak birisini çok etkilediğin kesin. Her türlü iletişimin, arkadaşlık ilişkilerinin ve hayranlarının artacağı bir dönemdesin. Bir arkadaşlığın da aşka dönüşebilir. Bu ilişki her zaman hatırında kalabilecek bir ilişki olabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri yaşam enerjin yüksek, olumlu ve düşlerinden birini gerçekleştirebilirsin.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen YENGEÇ ise

İçsel dönüşümün için harika zamanlardasın. Kendini içe dönük, sessiz, dinlenme ve tefekkür halinde hissedebilirsin. Bu sessizliğin içinde ileriye dönük planlar yapabilir hatta kapalı kapılar ardında çeşitli toplantı ve görüşmelere de katılabilirsin. Bu arada maddesel alanda 12 yılda bir gelen bir şansla karşılaşıyorsun. Her zamankinden çok, bu dönemde finansal şansın, bunu akıllıca değerlendirmelisin. Haftaya yumuşak bir ruh haliyle başlayabilirsin. Hafta ortası gecikmeler ve yanlış anlaşılmalar düzelmeye başlıyor. Beklenmedik bir gelişmeyle karşılaşırsan daha önce denemediğin bir deneyimi tecrübe edebilirsin. Hoşuna gidebilir.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen ASLAN ise

Cazibeli Venüs görkemli burcuna hoş bir giriş yaptı. Aşkın ve şansın temsilcisini zaten uzunca bir zamandır ağırlıyorsun. Bir Aslan daha başka ne isteyebilir ki? Böyle bir şans hayat boyu belki bir defa gelebilir başına. Uranüsün canlandırıcı olumlu açısıyla birleşince, dile Allah’tan ne dilersen. Bekarsan eskiden tanıdığın birisiyle gönül ilişkisine başlayabilir, üstelik bunu evlilikle sonuçlandırabilirsin. Fiziksel çekiciliğin artıyor, her zamankinden daha zarif ve etkileyicisin. Üstelik bu nadide etkinin tadını Ekimin ilk haftasına kadar çıkarabilirsin. Evlisin ya da bekar fark etmez, romantizm ve yaratıcılık Göklerden sana sunuluyor. İyi değerlendir.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen BAŞAK ise

Otoriteler, patronlar, yöneticiler, kariyer ve prestij konuları gündemini doldurmaya devam ediyor. Kariyerin için kararsızlık çekiyor olabilirsin hatta otorite konumundaki kişiler üzerine fazla geliyor olabilir. Tüm bu baskıların yakın bir gelecekte yerini daha yumuşak etkilere bırakacağını bilmelisin. Biraz daha sabır gerekiyor. Bir yandan Merkür düzeliyor ancak diğer taraftan Neptün geri hareketine hazırlanıyor. Yerde ne varsa Göklerde de o var. Biri biter diğeri başlar. İş ya da aşk ilişkilerinde yanlış yargılara kapılmamaya dikkat etmelisin. Bir fırsat ertelenebilir, emin ol doğru zamanda tekrar ortaya çıkacaktır. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen TERAZİ ise

Yeni hafta senin için keyifli ve kolay görünüyor. Ana unsurlar yine uzaklar, felsefe, öğrenim, hukuk, uzun vadeli planlar.. İyi haber, bu alanlardaki gecikmeler, engeller, hatalar sona eriyor. Hukuksal işlerden kaçınmaya çalışırsan lehine olur. En azından olayları hukuka taşıyan taraf sen olma.  Sosyal hayatın daha da hareketlenmeye başlıyor, klüplere, derneklere üye olmak, davetlere katılmak senin şansı yakalamanda önemli olabilir. Umutların, hayallerin ve uzun soluklu planların için uzunca bir dönem bereket ve şans seni destekliyor. Diplomatik ve bağımsız hareket tarzınla kim bilir belki de bir düşünü gerçekleştirebilirsin. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen AKREP ise

Haftaya olumlu bir ruh halinde başlıyorsun. Merkür gerilemesi, beklediğin kredi, alacak ya da finansal anlaşmalar konusunda gecikmelere, engellere, hatalara sebep olmuş olabilir. Ancak her şerde bir hayır vardır ilkesiyle hareket ederek, soğukkanlılıkla bunları düzeltebilirsin. Venüsün yeni konumu kariyer, otoriteler, sosyal statün açısından parlak günler vaat ediyor. Bu görünüm hem kariyer şansını ve bu kanalla gelen kazanımlarını arttırabilir, hem de kariyerinle bağlantılı yeni bir ilişkinin gündeme gelmesine neden olabilir. Satürnün burcuna kısa süreliğine dönmesiyle gereken gücü ve hırsı kendinde bulabileceksin. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen YAY ise

Merkürün son haftalarda yarattığı engeller ve gecikmeler yavaşça yaşamından gidiyor. Problemleri daha çok ikili ilişkilerinde yaşatmış olmalı ki iş ya da aşk konularında istediğin sonuçları alamadın. Şimdi bütün bunların senin hayrına çözümlenme sürecine giriyorsun. 2014 yazından beri, uzun yolculuklar, uzun vadeli planlar, yüksek öğrenim, felsefe, yabancı kültürler, hukuk, evlilik alanlarında hem korunuyor, hem de destekleniyorsun. Bu etki sana çifte şansla başarı, sevgi ve şans vermeye başlıyor. Evlilik ve romantizm evlerinin sahipleri beraberce, sana evliliğe dönüşebilecek uzun vadeli bir ilişkiyi müjdeliyor.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen OĞLAK ise

Son haftalarda günlük yaşamın ve iş hayatının ağır yükü altında nefes almakta bile zorlanıyor olabilirsin. Bir de buna gecikmeler, yanlış anlaşılmalar ve engeller eklenince tamamen sinir bozucu ve çekilmez bir hale gelmiştir. Senin yapacağın tek şey görevlerini ve sorumlulukları yerine getirmek, gerisini de akışa bırakmak. Kısa sürede hayatın normale dönecek. Kredi, ortak kazanımlar, yatırım alanlarında şans senden yana. Uzun yıllarca bu kadar güzel bir etki almadın bu alanda. Mali kazanımlardaki büyüyen şansın Ağustos sonuna kadar devam edecek ve seni ödüllendirecek gibi görünüyor. Ufak sağlık problemlerine dikkat etmelisin.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen KOVA ise

Haftaya enerji depoların dolu başlıyorsun. Son zamanlarda kendini her zamankinden enerjik hissedebilir ve spor aktivitelerine daha çok zaman ayırabilirsin. Aşk, evlilik, işbirliği, romantizm, yaratıcılık alanlarında, yaşamda belki bir kez yaşanabilecek çok güzel etkiler alıyorsun. Doğru kişiye rastlamak için en şanslı dönemdesin. Sosyalleşmen, yakın çevre ve arkadaşlarınla beraber olman bu şansı yaratmanda oldukça önemli rol oynuyor. Ateş burçları gibi sen de romantizmin doruklarında gezinebilirsin, evlilik çanları senin için de çalabilir. İletişimdeki düzelmelerle bekleyen, ertelenmiş ya da sorguladığın bir ilişki hız kazanabilir.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen BALIK ise

Haftaya burcuna yerleşen Ay enerjisiyle daha olumlu başlıyorsun. Son zamanlarda, bir yandan ev ve aile işlerindeki yoğunluk, gecikmeler, engeller diğer taraftan otoritelerden gelen yerli yersiz baskılar oldukça canını sıkıyor. Bütün bu engellemeler karşısında gücünün üstünde efor sarfetmek zorunda kalıyorsun. Hepsinin dışında bir de günlük yaşamın koşturmacası var. Bu alanda aldığın güzel etkiler olmasa hayat tahammül edilebilir gibi değil herhalde. İş hayatın, günlük işlerin ve sağlık durumun güzel etkiler altında. Yaşam tarzını, günlük hayatına doğru beslenme ve spor katarak değiştirmene yardımcı olabilir.

Meltem Eberdes
meberdes@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI