Ana SayfaMagazinHaftanın Magazin Dedikoduları 8 Ağustos

Haftanın Magazin Dedikoduları 8 Ağustos

86. Oscar Ödül Töreni`nin sunucusu belli oldu:

Oscar Ödül Töreni bir kez daha Ellen DeGeneres`e emanet edildi. 2007 yılında kendine has sunum şekliyle Oscar tarihine damga vuran ve o geceki performansıyla Emmy kazanan DeGeneres, Twitter üzerinden bu mutlu haberi duyurdu.

55 yaşındaki sunucu "Oscar`ı ikinci kere sunacağım için çok heyecanlıyım, darısı üçüncünün başına diyerek" hedefinin yüksek olduğunu kanıtladı. 2 Mart gecesi gerçekleşecek olan törene eminiz katılımcılardan daha çok Ellen DeGeneres damga vuracak.

Bade İşcil saçlarını kestirdi:

Kuzey-Güney dizisinin sezon finali ardından tatil yapmaya başlayan Bade İşcil, kısacık kestirdiği saçlarıyla herkesi şoke etti. Yeni imajını Instagram hesabı üzerinden paylaşan güzel oyuncu, kısa süre sonra bunu yeni sinema projesi için yaptığını açıklayarak hayranlarının içini rahatlattı. Balayı için ilk önce kocası Malkoç Sualp`le Los Angeles`a giden İşcil, şu sıralar Bodrum`un keyfini çıkartıyor.

Brad Pitt`ten sosyal medyayı sallayan mektup:

Angelina Jolie`nin mastektomi yaptırmasının ardından karısının yanından bir an bile ayrılmayan Brad Pitt`in duygularını açık bir şekilde dile getirdiği mektup uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Jolie`nin geçirdiği zor zamanlar karşısında uzun saatler uykusuz kaldığını belirten Pitt`in yazı boyunca güzel oyuncudan karım diye bahsetmesi ve boşanmanın eşiğine geldik ifadelerini kullanması, kafalarda çiftin evlendiğine dair düşüncelerin oluşmasına neden oldu.

" Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü,. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyodu. Kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi. Ayrılığın eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı. Gözlerini altında torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddediyordu. Artık ben de umudumu kaybetmiştim.. Yakında boşanacağımızı düşündüm. Ama sonra bir şey yapmaya karar verdim. Sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Onun yanında uykuya dalmaya başladım, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber uyandırmaya, onu öpmeye, güzel sözler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun ediyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım. Onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdum. İnanamayacaksınız ama yüzünde çicekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı. Artık sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar seviyordu. Hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.

Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğin yansımasıdır. Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir…"

Hazal Kaya formuna kavuştu:

Geçtiğimiz sezon aldığı kilolarla sosyal medyanın alay konusu olan Hazal Kaya, form tutmak için gittiği Amerika`da amacına ulaşmış gibi görünüyor. Yeni sezonda A.Ş.K isimli yeni dizide rol allacakolan Kaya, sıkı bir diyet uygulamanın yanı sıra teniz oynayarak kilo verdi.

Ünlülere narkotik baskını:

Narkotik şube, uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla Sarp Apak, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Kenan İmirzalıoğlu, İlker Aksum, Sarp Apak, Şahin Irmak, Mehmet Erdem ve Gökçe Özyol`u dün yapılan baskınlarla gözaltına aldı. Torbacılara yönelik soruşturma başlatan ekipler bu isimlerin satıcılarla temasa geçtiğini iddia ettiler.

Sağlık kontrolünden geçirildikton sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü`ne götürülen isimlerden İlker Aksum sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Megan Fox yeniden anne oluyor:

Noah`ya kardeş geliyor! Erkekler tarafından dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak nitelendirilen Megan Fox, evliliğini ikinci bebekle kutluyor.

2004 yılında birlikte olmaya başlayan ve 2010 yılında hayatlarını birleştiren Megan Fox-Brian Austin Green çifti, ikinci bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyorlar. Çifte yakın bir kaynak " Megan`ın ikinci kez hamile olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim" diyerek mutlu haberi verdi.

2012 yılının Eylül ayında oğlu Noah Shannon Green`i kucağına alan Fox, Mart ayında katıldığı bir programda Noah`nın bir kardeşi olmasını çok istediğini açıkça dile getirmişti. Kısa aralıklarla hamile kalan Megan, anneliği çok sevmiş gibi görünüyor.

Michael Douglas boşanıyor:

Hollywood`un örnek çiftlerinden gösterilen Michael Douglas ve Catherine Zeta Jones arasında şu sıralar soğuk rüzganlar esiyor.İddialara göre yakınlarına evliliğinin çekilmez bir hal aldığını söyleyen Douglas, boşanmaya hazırlanıyor.

13 yıllık evlilikleri sırasında gırtlak kanserine yakalanan ünlü aktöre en büyük desteği karısı vermişti. Bu zorlu süreci atlattıktan sonra bir türlü mutlu günler yaşayamayan ikili, Catherine Zeta Jones`un tekrarlayan bipolar hastalığı nedeniyle boşanmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz aylarda nükseden rahatsızlığı için tekrar rehabilitasyon merkezine yattığını açıklayan güzel oyuncu, evliliğini kurtarmak için her yolu denese de Michael Douglas geri adım atmıyor.

Naomi Campbell Bodrum`a geldi:

43 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Naomi Campbell, yaz tatili sırasında Bodrum`a da uğradı. Milyarder sevgilisinin kendisini terk etmesi üzerine kafası dinlemek isteyen Campbell, arkadaşı Kate Moss`un tavsiyesiyle Bodrum`a  geldi. Yalıkavak`ta yer alan Palmarina`ya giden ve orada Cipriani`de yemek yedikten sonra Billionaire Club`da eğlenen ünlü model, oldukça eğlenceli bir tatil geçirdi.

Robert Pattinson`ın yeni ilişkisi doğrulandı:

Robert Pattinson ve Elvis Presley`nin torunu Riley Keough arasındaki ilişki, çifte yakın bir kaynak tarafından doğrulandı. Birkaç ay önce Kristen Stewart`la yaşadığı evi terk ederken görüntülenen Pattinson, kafasında ilk kez gerçek anlamda bu ilişkiye nokta koymuş olacak ki uzun zamandır tanıdığı Riley Keough`la yeni bir aşka yelken açtı.

Çiftin ilişkileri hakkında konuşan Keough`nın arkadaşı, " Riley, Pattinson`ın Kristen`dan sonra gerçek anlamda hoşlandığı tek kız. Birlikte çok iyi vakit geçiriyorlar ve çok eğleniyorlar" diyerek bütün okları Pattinson`a döndürdü.

Kristen hayranları bu haberi büyük bir üzüntüyle karşılarken, yeni aldığı köpeğiyle yürüyüşte görüntülenen oyuncunun bu ayrılığı hala atlatamadığı da gözlerden kaçmadı.

Sinem Kobal yüzüğünü çıkardı:

Arda Turan`ın ardından Sinem Kobal da yüzüğünü çıkardı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı`nda yer alan All Sports Cafe`de arkadaşlarıyla görüntülenen Kobal`ın morali de oldukça bozuktu. Parmağında yüzüğü olmadan görüntülenen oyuncunun sigaraya başladığı da gözlerden kaçmadı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI