Ana SayfaYaşamBabalar Günü Hediyeleri

Babalar Günü Hediyeleri

Akademi Restaurant, 19 Haziran 2011 Pazar Babalar Günü’nde Istanbul Boğazı’nı her açıdan görebileceğiniz eşsiz güzelliktekimanzarasında sizibabanızla birlikte brunch keyfiyapmaya bekliyor.

Bu güzel güne özel, babanızla beraber kahvaltı keyfiyapabilmeniz için AkademiRestaurant size çok özel bir fırsat sunuyor. %30 indirimle 25 TL’ye brunch keyfiiçin geç kalmandan

0541 363 96 00 numaralı telefondan rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın

Hazırlayan: Nazlan Üregül

L’Ome Traş Seti

Provence bölgesindeki çiftçilerin anlattığına göre bu bölgedeki kadınlar eşleri için deniz akdikeni bitkisinin meyvelerini krem haline getirip merhemler yaparlardı, çünkü koruyucu, yenileyici ve antioksidan etkisi ile yaraları çabucak iyileştirirdi. Şimdi deniz akdikeninin bu iyileştirici özellikleri L’Ome serisinin şık, dekoratif ve kullanışlı traş setinde. Traş seti doğal kıllar ve ahşaptan yapılmış traş fırçası; seramik kasesi içinde cildi besleyen, arındıran ve rahat bir traş sağlayan traş sabunu; traş sonrasında cildi nemlendiren, besleyen ve yanma hissini ortadan kaldıran traş sonrası kreminden oluşuyor.

Babalar Gününde Giyçek Nostaljik Fotoğraf Stüdyosu`nda Babanıza eşsiz bir deneyim hediye edin.

Paşa babanız ile unutulmaz bir fotoğraf için 18-19 Haziran`da GİYÇEK`e gelin… Babalar gününe özel büyük baskı avantajından yararlanın.

Giyçek:
Serdar-ı Ekrem Caddesi Doğan Apartmanı No.30-C Galata/Beyoğlu, 34425 Istanbul, Turkey
Tel: +90 212 251 8181

Jival, özel günlerinde babaları da unutmuyor ve şıklıklarını tamamlamak için farklı hediye seçenekleri sunuyor. Stil sahibi babalar için şık yüzük ve bilekliklerden oluşan “Jival Erkek Koleksiyonu”, Babalar Günü’nün en değerli ve kalıcı anılarını oluşturuyor. Babalarına kalıcı bir hediye vermek isteyen herkes için “Jival Erkek Koleksiyonu”ndaki bileklikler 750 TL, yüzükler ise 850 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.













































































































































Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi’nden “Benim babam bir tanedir” diyenlere, 19 Haziran Pazar gerçekleşecek olan “Babalar Günü”ne özel, krallara layık bir brunch… Saat 10.00 ve 14.00 arasında yapılacak olan brunch mönüsünde yok yok; 70 çeşit tadın bir arada yer aldığı masada, Aydın’dan özel getirilen zeytinler, el yapımı poğaçalar, farklı lezzette peynir çeşitleri, reçeller, ekmeğin üzerinde sunulan sahanda yumurtalar ve malzemesi bol, garantisi Hayal’den nefis pizzalar dikkat çekiyor. Kişi başı 45 TL olan bu keyifli brunch’a 0-6 yaş arası ücretsiz, 6-12 yaş arası ise %50 indirimli olarak katılabiliyor.













































































































































Adres: Suadiye Mah. Kazım Özalp Sk. Yalman Center C Blok No: 60 / G Şaşkınbakkal Sahilyolu / Kadıköy

Rezervasyon için: (0216 363 60 11)

Adidas, ister günlük yaşamda ister spor yaparken babaların rahat ve şık olabileceği eşsiz koleksiyonlarıyla Babalar Günü’nü kutluyor. Her yaşa ve zevke hitap edebilecek adidas 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda babasını ya da eşini mutlu etmek isteyenler için pek çok hediye seçeneği bulunuyor.

adidas’ın 2011 İlkbahar/Yaz sezonu için hazırladığı koleksiyon, babalar için en güzel hediye alternatiflerini sunuyor.

Babanıza rahat bir koşu deneyimi sunmak için

En son adidas teknolojilerine sahip İlkbahar/Yaz 2011 Climacool Ride Koleksiyonu, sezonun en moda renklerinin kullanıldığı ayakkabılardan oluşuyor. Mavi, yeşil, mor ve kırmızı gibi canlı renkleri ve göz alıcı tasarımlarıyla dikkat çeken adidas İlkbahar/Yaz 2011 Climacool Ride Koleksiyonu’ndaki ayakkabılar, yaşı ve tarzı ne olursa olsun koşmayı ya da yürüyüşü seven babalara farklı seçenekler sunuyor.

Üstün özelliklere sahip, hem şık hem de kompakt BlackBerry® Bold™ 9780’in her an, her yerde arkadaşları ve ailesiyle iletişim halinde olmak isteyen babalar için olağanüstü bir hediye olacağı kesin. Babanıza e-posta gönderip alabileceği, App World üzerinden yüzlerce uygulama yükleyebileceği, sizinle ve ailenizle BBM üzerinden iletişim kurabileceği, video ve fotoğraf çekip, seyredebileceği, paylaşabileceği, harita uygulaması sayesinde kolayca yönünü bulabileceği BlackBerry Bold 9780 hediye ederek mutlu edin.

Yüzde 100 bitkisel içeriği ile saç dökülmelerine kesin çözüm sunan BIOXCIN şampuana 2 TL fark ödeyerek  100 ml’lik bir avantajı yakalayabilirsiniz. 400 ml’lik yeni ambalajıyla raflarda yerini alan BIOXCIN şampuana 27 TL’ye sahip olabilirsiniz.    

W COLLECTION’DAN BABALAR GÜNÜ İÇİN ŞIK VE RAHAT HEDİYE SEÇENEKLERİ

Erkeklerin hayatına renk getiren W Collection, şıklığına olduğu kadar rahatlığına da önem veren babalara ilkbahar yaz koleksiyonundan benzersiz hediye seçenekleri sunuyor.

110 farklı tasarımın oluşturduğu t-shirt koleksiyonundan bir t-shirt …

Ya da garment dyed teknolojisiyle üretilen şık ve rahat bir triko …

170 farklı tasarımdan oluşan gömlek koleksiyonundan custom fit veya regular fit bir gömlek

Ya da her renk takım elbise, ceket ve gömlekleri tamamlayan 400 farklı renk ve desenden oluşan kravat koleksiyonundan bir kravat …

Köfte müdavimlerinin yakından tanıdığı Filizler Köftecisi, evlerimizin direği babalarımızın babalar gününü anlamlı bir hediye ile kutluyor. Babalar Günü’nde Filizler Köftecisinin Tuzla ve Salacak’taki restoranlarını ziyaret eden babalara fıstık çamı fidanı hediye ediliyor.

Lale Devri, hazırladığı birbirinden şık ve maskülen koleksiyonlar ile ‘’Babalar Günü’’nde, babanızın hem yüzünü güldürecek hem de keyifli vakitlerinde kullanabilecekleri hediyelere imza attı. Lale Devri, babanızın ailesi ve dostlarıyla ev sohbetlerinde kullanabileceği özel işçilikte viski setleri, rakı kadehler ve modern tarz shot bardakları çeşitli hediye alternatifleri sunuyor. Özel dokuması ve maskülen renklerdeki bornoz setleri de, Lale Devri’nden babanıza alabileceğiniz farklı seçenekler arasındaki yerini alıyor.

Yeni açılmasına rağmen kısa sürede Asmalımescit’in en gözde yerlerinden biri olan a`pera, Babalar Günün de güler yüzlü ve kaliteli ambiansta, enfes yemekler armağan etmek isterseniz a`pera’ya mutlaka uğrayın.

Yazın sıcak günlerinde keyifli bahçesinde ailecek güzel zaman geçirebilir bu güne özel hazırlanan menüden tadarken Pera`nın büyülü atmosferini de yaşayabilirsiniz.

Zengin mönü eşliğinde güzel bir gün geçirmek için sizi ve babanızı a`pera’ya bekliyoruz.

Babalar Günü özel menüsü ise şöyle; 

Dana Bacon, Sosis Tabağı

Dry Aged T Bone Steak

Roka Parmesan Salata 

Özel harman ev yapımı Sucuk 90 TL yerine sadece 65 TL.

White&Soft, bu yılki Babalar Günü için tasarladığı ürünlerle yine dikkatleri üzerine çekiyor. Sizleri ‘’Babalar Günü’’nde sıradan bir hediye almak zorunda kalmaktan kurtaran White&Soft, sanatçı ruhlu bir babanız varsa, tamamen onlara özel tasarladığı çok özel bir yastık grubuyla güzel bir hediye alternatifi sunuyor. Eğer babanızın yoğun iş stresinden bunaldığını düşünüyorsanız da markanın size oldukça cazip gelecek bir başka seçeneği var; Ametist taşlı yastık. Babanızın stresini, negatif enejisini ve yorgunluğunu alacak ametist taşı sayesinde, yorgun düşen babanız artık rahat bir uyku çekebilecek. 

Babalar Günü için tasarlanan Ametist taşlı yastık 90 TL, Sıtkı Usta yastıkları 180 TL-240 TL arasında, Bedri Rahmi Eyüboğlu 110-160 TL arasında değişen fiyatlarıyla sizleri White&Soft Sapphire mağazasında sizleri bekliyor.

White&Soft, tüm hediye seçeneklerini daha yakından görmeniz için sizleri İstanbul Sapphire AVM’deki mağazasına bekliyor.

Flormar’ın erkekler için ilk defa tasarladığı yeni parfüm serisi “CODE”, çekici, tutkulu, modern, karizmatik ve kendine güvenen babalara hitap ediyor… 

Güzelliğin anlamlı markası Flormar, çekici, tutkulu, modern, karizmatik ve kendine güvenen erkekler için yarattığı; her tene ve her zevke hitap eden ayrıcalıklı ve eşsiz koku notlarını Code’da buluşturuyor.

İngiltere`de eğitim almış ve uzun yıllar Londra`da yaşayıp kısa süre önce İstanbul`a yerleşen tasarımcı ve heykeltraş Arman Suciyan`ın Krom Sovalyeleri temalı; altın ve gümüş tasarımları babanız için mükemmel bir hediye olabilir. Suciyan`ın tüm tasarımlarına Alef Galeri`den ulaşabilirsiniz.

Alef Mücevher Atölyesi

Hacı Emin Efendi Sk. 4/A Teşvikiye

T: 0212 241 35 58

www.alefgaleri.com

Hardal`da Brunch Keyfi:

Bu yıl babanıza tatlı bir sürpriz yapmak için yorulmanıza gerek yok. Birbirinden farklı lezzetleri en iyi hizmet kalitesiyle sunan Hardal, Babalar Günü’ne özel olarak hazırladığı brunch ile babanızı ve sizi çok sevindirecek.

Hardal`dan Babalar Günü`ne özel lezzeti unutulmayacak eşsiz bir brunch keyfi;  Babalar Günü`ne özel açık kahvaltı büfesi, fırın ürünleri, soğuk-sıcak büfe, salatalar, tatlı büfesi ve limitsiz içecekten oluşan zengin brunch sadece 35 TL.

Hardal Nişantaşı Adres:

Teşvikiye Mah. Atiye Sok. No:7

Rezervasyon tel: 0212 219 73 23-24

Babanızın beğenerek senelerce kullanacağı hediyeyi seçmek için onun tarzını iyi bilmeniz gerekiyor. Sabri Özel çizgisi, İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda farklı konseptleriyle yenilenerek; rahat, şık, renkli ve sofistike bir görünüm yaratıyor. Koleksiyon çeşitliliğiyle fark yaratan hediye seçenekleri Sabri Özel Mağazaları’nda sizleri bekliyor.

Günlük kullanıma uygun Casual modelinden, baskılarındaki fosforlu tasarım sayesinde gecelerinizi aydınlatacak 4 Nite modeline, üzerinde zar desenleri ile bir trend oluşturacak Optic modelinden daha birçok şık modele kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Havaianas`ın bu sezon Erkek koleksiyonundaki en hit modeli "Urban"…  İlk kez kullanılan kalın örgü bantı ile hem plajda hem sportif kıyafetlerle trendy bir görünüm ve konfor sağlayan Urban  modeli ile babanıza Havaianaslı adımlar attırmanın keyfini yaşayın…
 
24.90 TL den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Havaianaslar Babalar Günü hediyeniz için sizi bekliyor…

Babanız ya da eşiniz için bir Babalar Günü kutlaması organize etmek istiyorsanız The Ritz-Carlton, İstanbul Çintemani Restaurant’ın Babalar Günü brunch’ı tam size göre. Boğaz manzarasının da eşlik ettiği Çintemani Restaurant’ın brunch’ına ailesiyle gelen babalardan herhangi bir ücret alınmayacak.

Altınbaş, bu yıl Babalar Günü’ne özel; kalıcı ve değerli bir hediye alternatifi daha sunuyor. Altınbaş’ın yeni erkek mücevher koleksiyonu Altınbaş CEO, şık kol düğmeleri ile babaları için farklı ve değerli hediye arayanları bekliyor.

İsviçre saatçiliğinde kendine has tasarım anlayışı ile rakipsiz olan Maurice Lacroix, Les Classiques Chronographe Automatique serisi ile seçkin bir güzelliği performansla buluşturuyor.

Türkiye’de ilk ve tek olan Dentiste’ Plus White – Ağız Kokusuna Karşı Diş Macunu normal diş macunlarının aksine gece formüllü özel içeriğindeki 14 doğal bileşen ve yoğun C vitamini sayesinde gece boyunca ağızda oluşup ertesi sabah kötü kokuya sebep olan bakterileri engellemeye yardımcı olur. Etkisini ilk kullanımdan sonra hissettiren bu eşsiz ürün sayesinde annenizle babanızın mutluluğuna mutluluk katacaksınız.

Bil`s, American Vintage, Fred Perry, Melissa gibi birçok seçkin markanın yanısıra Metropolitan Museum of Art ve Pantone gibi isimlerin yer aldığı toplam 50 konsept markanın satışta olduğu Bilstore Mağazaları Babalar Günü alışverişi için sizleri bir sürprizle bekliyor.

Türkiye’nin ilk Türk usulü hazır kahve markası olan Osman Bey Kahvesi, Babalar Günü için kaçırılmayacak bir fırsat hazırladı. 19 Haziran Pazar Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan kampanyada özel yapım iki adet bakır Türk kahvesi fincanı ve bir kutu Osman Bey Kahvesi 48 TL yerine sadece 32 TL.

 

Stil sahibi, yenilikçi, ince tasarlanmış erkek koleksiyonuyla şık giyinmeyi seven tüm erkeklere hitap eden Marks & Spencer,  Babalar Günü için tüm Erkek  giyimde ikinci ürüne %50 indirim kampanyasıyla kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

HP Türkiye, Pavilion serisinin en yeni ürünü g6 1085 et Babalar Günü’ne özel satışa sunuluyor. HP Pavilion g6 1085 et, teknolojik babalar için, 15,6 boyutlu yüksek çözünürlüklü LED ekran ile mükemmel görüntü kalitesinin yanı sıra AMD Phenom II Dört çekirdekli işlemcisiyle üstün güç ve performansı bir arada bulunduruyor.

Right Guard, Babalar Günü’nde, babasını yenilikçi bir hediye ile sevindirmek isteyenlerin en doğru tercihi olacak. “Güne doğru başlayın!” sloganı ile Deo sprey, Roll-on ve Stick formatında sunulan Right Guard, erkeklerin her duruma hazırlıklı olmalarını ve kendilerini güvende hissetmelerini sağlıyor.

ÇEKÜL Vakfı, 1993 yılından bu yana sürdürdüğü "7 Ağaç Ormanları" projesiyle doğaya katkıda bulunmak isteyen herkesi en anlamlı “Babalar Günü” hediyesi vermeye davet ediyor.

ÇEKÜL Vakfı, fidanları toprakla buluşturduğu 7 Ağaç Ormanları projesiyle Babalar Günü’nde en farklı ve en anlamlı hediyeyi vermek isteyen herkes için çok özel bir seçenek sunuyor. Babalar Günü’nde verilecek bu değerli hediye için ÇEKÜL Vakfı’nın www.cekulvakfi.org.tr adresinden ya da 0212 249 64 64 numaralı telefonundan kayıt yaptırarak, 7 ve katları oranında fidanların dikimi yapılabiliyor. ÇEKÜL Vakfı, adına fidan armağan edilen kişiye özel bir sertifika düzenleyerek istenilen adrese ulaştırıyor. Bu doğa dostu armağanın bağış bedeli ise 40 TL. 

Ranchero`da keyifli bir akşam yemeği:

Eğer sizin babanız da damak tadına çok düşkünse, binlerce yıllık Meksika mutfağının orijinal tatlarını İstanbul’a taşıyan Ranchero’da ona, unutamayacağı bir lezzet deneyimi yaşatabilirsiniz.

Ranchero’nun Babalar Günü’ne özel tavsiyeleri; volkanik taşta servis edilen Molcajete, boğa figürlü tabakta sunulan Tampiquena, bir Meksika klasiği olan Fajita ve acısever babalar için özel bir lezzet olan Enchiladas Chilangas. Ayrıca Ranchero’nun, Babalar Günü’nde ağırlayacağı tüm babalara, bir de tatlı sürprizi olacak.

Bilgi ve Rezervasyon İçin:

Ranchero Suadiye: Bağdat Caddesi 468/A Suadiye / Tel: 0216 380 65 01

Ranchero Nişantaşı: Reasürans Çarşısı No:53 Nişantaşı / Tel: 0212 219 85 50

19 Haziran 2011 tarihine kadar sadece Tekin Acar Cosmetics Mağazaları`ndan yapacağınız Armani parfüm ve yan ürün alışverişlerinize 30ml. Emporio Armani Diamonds Erkek veya 30ml. Idole d`Armani Kadın parfümü hediyeniz!*

*Stok ile sınırlıdır.

Elite World Istanbul Otel, 19 Haziran 2011 Babalar Günü’nde babalarına güzel bir sürpriz yapmak isteyenlere bu anlamlı gün için çok özel program hazırladı.

"Babalar Günü Yemeği ”ne sizin eşliğinizde gelen babalar otelin misafiri olurken, yemeğe ücret ödemeyecekler ve “Fit Life Spa & Health Center"dan 31 Ağustos 2011 tarihine kadar kullanılmak üzere bir günlük kullanım paketi ( hamam, fitness center, sauna, havuz) hediye kazanacaklar.

12.00 – 16.00 saatleri arasında The Brasserie Restaurant’ta gerçekleşecek ve Executive Şef Aydın Gül tarafından hazırlanan” Babalar Günü Özel Yemeğinde başlangıç olarak Caprese salatası mozzarella peyniri, domates, Akdeniz yeşillikleri ve fesleğen sos ile, ara yemek olarak  Tortellini ‘ai funghi’ peynirli tortellini, porcini mantar, rokfor peyniri, sarmısak, krem sos ve Parmesan peyniri ile, ana yemek olarak Levrek balığı ve jumbo karides köri sos ile veya Izgara dana bonfile ıspanak püresi, baharatlı patates ve karabiber sos eşliğinde  ve  tatlı olarak Tiramisu servis edilecektir.

Babalar gününde, her türlü damak tadına hitap eden birbirinden lezzetli ve alternatifli ikramlar babaların bu özel gününü daha da keyifli hale getirecektir. Limitsiz çay-kahvenin ikram edileceği yemek saatlerinde canlı piyano müziği eşliğinde tüm aile fertleri ile bir arada olup keyifli zaman geçirebilirsiniz.

“Babalar Günü Özel Yemeği” 65 TL dir.

Bilgi ve Rezervasyon için: 0212 313 83 32 -33

Adres: Şehit Muhtar Cad. No:42 Taksim, İstanbul

Burberry babalar günü için birbirinden özel aksesuarlar ve takımlarıyla sizleri bekliyor.

Özel tasarımı, performansı, taşınabilirliği ve kıvrımlı çizgileri ile çalışan babaların premium ürün ve yüksek teknoloji taleplerini yerine getirecek olan ThinkPad E220s ve E420s modelleri, 1.199 USD KDV’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

İkinci nesil Intel Core işlemcili E220s ve E420s modellerinin yer aldığı yeni ThinkPad Edge ürün serisi, iş hayatında başarısından ödün vermeyen stil sahibi babaların ilgisini çekecek ileri teknoloji ile donatıldı.

Babanızın prestij tutkusuna ve göz zevkine hitap edecek olan 12 inç’lik ThinkPad E220s ve 14 inç’lik ThinkPad E420s, ThinPad’in efsanevi performansını, şık, modern ve karizmatik tasarımıyla birleştiriyor.

Dikkat çekici ölçülerde ince ve hafif olan ThinkPad E220s, mükemmel taşınabilirlik için 1 inç’ten az kalınlığa ve 1,6 kg’ın altında ağırlığa sahip. Ürünün 14” ekranlı modeli ThinkPad E420s’in kalınlığı sadece 1 inç iken, ağırlığı ise 1,8 kg’dan başlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI