Ana SayfaModaAnneler Günü Hediye Rehberi

Anneler Günü Hediye Rehberi

B- Point`ten mücevher : Bilgün Dereli`nin Anneler Günü için özel tasarladığı " Annem ve Ben" yazılı bileklikleri annenize hediye ederek sevginizi rahatça anlatabilirsiniz.

Burberry`den aksesuar

Burberry`nin aksesuarları bu sezon da göz kamaştırıyor. Örneğin Burberry`den alacağınız çantaya annenizin aşık olacağı garanti.

Carolina Herrera CH Parfüm

Carolina Herrera`nın yeni parfümü CH`nin ilham kaynağı tutkulu ama duygusal anneler.
Bu bahar annenezin arkasından bahar kokularını anımsamak istiyorsanız Carolina Herrera "CH" sizleri bekliyor.

DKNY Jeans`den şık bir elbise

DKNY Jeans, birbirinden çekici ve sıra dışı tasarımlarla Anneler Günü hediyenizi ayrıcalıklı kılıyor. Dünya modasını yakından takip eden kadınların tüm ihtiyaçlarına sıra dışı tasarımlarıyla cevap veren DKNY JEANS, Anneler Günü için tasarladığı hediye seçeneklerinde yılın moda renkleriyle de iddiasını koruyor.

Hem mağazalarda 2. ürüne de yüzde 50 indirim var. Annenize hediye alırken kendinize de bu fırsatla ufak bir jest yapabilirsiniz.

Penti’den Anneler Günü’ne özel tasarımlar

Ev giyimi koleksiyonundan şık bir gecelik, gecelik ile aynı renk ev patiği ve uyku gözlüğü; mutfak tutkunu anneler için mutfak önlüğü ve yine aynı desenden oluşan üzerinde “Annemin Tarifleri” yazan defter ve annenizin şıklığını tamamlayacak bir incili fular. 

Siz de Anneler Günü’nde annenizi değişik hediyelerle mutlu etmek istiyorsanız; birbirinden güzel bu tasarımlar, Penti mağazalarında sizleri bekliyor

Urart`tan takı



Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































İlkbahar güneşi kendini hissettirdikçe Urart koleksiyonları renkleniyor; Çakıltaşı yüzük, kolye ve küpe , 9 ayar altın ve rodajlı gümüş…

Şık veya spor, davette ya da işte, günün her saatinde kullanabileceğiniz zarif ve modern tasarımlar anneler günü için güzel bir terrcih olacaktır.

Stefanel

 Yılın bu en özel gününde sizi en değerli varlığı olarak gören ve karşılıksız seven annenize ayrıcalıklı bir hediye vermek isterseniz,  Stefanel’in  extra  ince ve yumuşak organik kaşmir ürünlerini mutlaka görmelisiniz. Üstelik Anneler gününe özel Organik Kaşmir Kampanyası kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

İlkbahar ruhuna uygun renklerle birleşen ipek lifler, çok ince  kaşmir kullanılarak hazırlanan yenilikçi ve modern görünüme sahip organik kaşmir trikolar annenizin vazgeçilmezi olacak.

Journey`de anne kız bir örnek

Journey’in Facebook sayfasında başlattığı, Anneler Gününe Özel kampanyasıyla anneler ve kızları hem eğlenecek, hem kazanacak. Journey Kids koleksiyonundan sahip olduğunuz anne – kız bir örnek kıyafetleriniz ile çekilmiş fotoğraflarınızı 30 Nisan`a kadar Journey’e yollayın. Journey’in Facebook sayfasında en çok beğenilen fotoğrafınızla 300 TL hediye çeki kazanın. Böylelikle de hediyeniz Journey`den olsun.

Ren Skincare: Dünyaca ünlü İngiliz dermokozmetik markası REN Skincare tarafından geliştirilen ‘Keep Young and Beautiful’ serumu hediye edin gençliğini koruyun.

Fabrika`dan elbise



Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Yeni sezonu, gençleşen koleksiyonuyla karşılayan Fabrika’dan 11-12-13 Mayıs tarihlerinde yapacağınız tüm alışverişlerde, çok özel bir fular Fabrika’nın annenize armağanı! Üstelik Anneler Günü’ne özel seçili ürünlerde %50 indirim fırsatı da sizleri bekliyor. Annenize uygun bir kıyafet veya aksesuar bulmak için Fabrika`yı deneyebilirsiniz.

Seiko`dan saat

Seiko’nun Art Deco mimariden ilham alınarak tasarlanan Premier’in bayan koleksiyonları, Anneler Günü için ideal bir hediye seçeneği. Klasik ilhamları, modern bir yorumla sunan modeller, bilezik ya da deri kayış , çelik ya da altın kaplama gibi seçeneklerle sunuluyor.

Sportif annelere Eastpak çanta

Stili ve fonksiyonelliği ile bir dünya markası olan Eastpak, Anneler Günü`ne özel  farklı modelleri ile göz dolduruyor. 30 yıl garantili olma özelliği ile benzerlerinden ayrılan Eastpak,  sağlıklı ve rahat kullanımıyla Anneler Günü`ne özel model alternatifleri sayesinde annenizin vazgeçilmez aksesuarı olacak.

Philips`den mutfakta yardımcı olacak hediyeler

Sıradan hediyeler seçmek istemeyenler icin Philips bu sene  ütüden telefona kadar pek çok farklı ürünü, hediye almak isteyenlere sunuyor.

So Chic

Zamansız moda inciyi pudra rengiyle yorumlayarak kelebek motifleriyle birleştiren So Chic,  anneler için hediye alternatifi oluşturacak muhteşem bir koleksiyon sunuyor.

Halil Şahin tasarımlı inci kolye

Her anneyi en az  denizin içinden çıkartılan inci kadar  değerli bir hediye olarak gören Halil Şahin, inciyle Osmanlı saraylarındaki ihtişamı birleştirerek " Kalbimin İncisi" kolyesini tasarladı. Halil Şahin imzalı " Kalbimin İncisi" kolyesi Anneler Günü`ne özel olarak Stilimo.com`da satışta.

Guess

Guess, Anneler Günü için 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda zarif, sportif ve şık alternatifler sunuyor. Guess’in İlkbahar Yaz 2012 ayakkabı koleksiyonu tüm anneler için, hem gün içinde hem de bir gece davetinde giyilebilecek ışıltılı, şık ve zarif seçenekler sunuyor.  İddialı ve eğlenceli stilleri tercih eden anneler için zebra desenli, piton derili topuklular, platformlar ve sandaletler dikkat çekerken, rahatlığı ve şıklığı bir arada tercih eden anneler için de babetler ve 70’lı yılları yansıtan hippy sandaletler ön plana çıkıyor. Ayrıca sezonun en moda renklerini taşıyan geniş çanta koleksiyonu ile Guess annelerin şıklığını tamamlıyor.

Betie’s lezzet sepetleri

İster çikolatalı çilek, ister kurabiye, isterseniz de keklerden oluşturulan özel sepetlerin her birinin aranjmanları birbirinden güzel. Özel günler için hazırlanan paketlerden anneler günü için olanı da tam size göre.

Watsons paketleri



Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Watsons mağazalarında anneleri çok mutlu edecek yüzlerce seçenek sizleri bekliyor.

Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Cilt bakımından vücut bakımına, saç bakımından aksesuara kadar kozmetik ve kişisel bakıma dair sizlerin ve annelerinizin ihtiyacı olan yüzlerce çeşit ürünü bir arada bulabileceğiniz Watsons mağazalarına 13 Mayıs’tan önce mutlaka uğrayın. 

Vakko`dan fular

Yarım yüzyıldan fazladır her sezon binlerce renk ve desende hazırladığı koleksiyonuyla moda dünyasının zamansız ve vazgeçilmez aksesuarı “ipek eşarpları” artık ikonik bir miras haline dönüştürmüş olan Vakko, sahip olduğu benzersiz üretim kalitesi ve el ustalığındaki üretim gücü ile eşarp tutkunları için vazgeçilemeyecek bir yeniliğe imza attı.Dilediğiniz deseni seçerek annenize mükemmel bir hediye verebilirsiniz.

Lacoste Rio Saat



Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Şıklığın sportifliğin muhteşem uyumunu yakalayan Fransız markası Lacoste` un Rio modelleri ile annenizi mutlu edin. Hem sportif hem de şık model olan RIO modeli paslanmaz çelik kasalı ve kauçuk kayışlı.

3 farklı rengi (beyaz, mor ve pastel mavi) bulunan Lacoste saatlere Günsal Saat yetkili bayilerinden ulaşabilirsiniz.

Fiyatı: 175 Euro

An Original Penguin`den renkli seçimler

Bahar aylarının yaklaştığı bugünlerde rengarenk pantolonlar, renkli elbise ve etekler annenizin içini açacak. Sıcak yaz günleri ve ılık yaz akşamları düşünülerek tasarlanan, pantolonlarla kombinleyeceğiniz `An Original Penguin`nin rengarenk basic tişörtleri de annenizin hayatını kolaylaştıracak.

Hem şık, hem sportif bir görünüm sağlamak isteyen anneler için çok çeşitli renk seçenekleri sunan `An Original Penguin` sizi hediye arama derdinden kurtarıyor. Her zevke uygun tarzda ürünler arasından anneniz için en uygun hediyeyi seçme şansını kaçırmayın.

Tüm Bilstore`larda satışta…

TW Steel`den Anneler Günü`ne özel tasarım saatler



Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Büyük kadranlı saatlerde dünya lideri TW STEEL, Anneler Günü’ne özel olarak sunduğu “Canteen Colour Editions” serisinde bulunan modelleri ile annesine özel ve yıllarca kullanabileceği bir hediye almak isteyenler için farklı alternatifler sunuyor.

Porland`dan yemek takımı

Kıyafet ve takı gibi klasik hesiyelerden sıkılanlardansanız, ev için bir yenilik yapabilirsiniz.

Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Porland, Anneler Günü için; yaprağın zarif inceliğini ve porselenin şeffaf dokusunu yansıtarak sofraları süsleyen “Yaprak Koleksiyonu”nu öneriyor. 

Bosch`dan küçük ev aletleri

Bırakın anneniz değil Bosch yapsın tüm işleri. Annenizin mutfakta geçirdiği süreyi azaltmak için Bosch`un yardımcı küçük ev aletleri harika bir anneler günü hediyesi olabilir.



Normal
0


21


false
false
false

TR
X-NONE
X-NONE













MicrosoftInternetExplorer4

























































































































































Chopard for Atasay`dan "Good Luck Edition"

Anneler Günü’nde,  annenize onunla zamanın ne kadar eşsiz geçtiğini, ona duyduğunuz sonsuz sevgiyi anlatmak için çok özel bir hediye vermek ister misiniz?

Yaklaşık 20 yıldır cüretkarca modern saatlerin tutkunlarına hitap eden Chopard Happy Sport saatleri, ilk kez bir Türk markasına, Atasay’a özel sınırlı sayıda bir saat koleksiyonu hazırladı, Chopard for Atasay "Good Luck Edition!

Cambridge Satchel Bag

Anneler modaya ayak uyduruyor. Cambridge Satchel Bag`lerin fosforlu renkleri kalbinizi çalacak. Kendini genç hisseden annelere mükemmel bir hediye alternatifi. Harvey Nichols`dan temin edebilirsiniz.

MAC makyaj serisi

Annenizin güzel gözükmesi için ona güzel bir makyaj koleksiyonu alabilirsiniz. MAC`in yeni Hey Sailor koleksiyonu bu anlamda güzel bir seçenek.

Thakoon for NARS

Yaz geliyor, tırnaklar renkleniyor. Annenize bu birbirinden renkli güzel ojeleri alabilirsiniz.Thakoon`un NARS için tasarladığı koleksiyon Sephora mağzalarında sizleri bekliyor.

Adedi: 36 TL

Lacoste`tan parmak arası

Plaj öncesi annenize renkli bir flip flop alabilirsiniz. Lacoste bu ürünün yanında aynı tonda bir de oje hediye ediyor. Eğlenceli ve kullanışlı bir hediye alternatifi olabilir.

Loafer

Bu yazın favori parçası Loafer`ler. Annenize en güzel modelini seçip hediye olarak alabilirsiniz.

Ajda Pekkan for Twist 2012 Plaj Koleksiyonundan Mayo

Yazın anneniz vücudunu korkmadan sergilesin. Ona Ajda Pekkan for Twist koleksiyonundan güzel bir mayo alabilirsiniz.

Prada Alevli Ayakkabılar

Stil konusunda iddialı bir anneye sahipseniz bu yaz Prada`nın alevleri ayakkabıları 1 numara.

Miu Miu sandaletleri

Deniz hayvanlarının süslediği Miu Miu sandaletleri ile anneniz plajda tüm bakışları üzerinde toplayacak.

Mulberry Lana Del Ray

Klasik tarzından vazgeçmeyen anneler için Mulberry Lana Del Ray çantalar…

Toms

Sezonun popüler modeli Toms ile annelerin ayakları rahat edecek. Minimalist hayat stilinin hakikati olarak gördüğü yaratıcı ve sade yaşamdan ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonuyla yeni sezonda tabuları yıkan Toms ayakkabılar yumuşak dokulu hasır ve gözenekli kanvas kumaşlı modelleriyle de evrensel duruşunu koruyor.

Ray Ban Legends Güneş Gözlükleri

Yaz erken geldiğine göre güneş gözlüğü de anneler günü için keyifli bir alternatif olabilir. Ray Ban Legends Koleksiyonu`nda farklı renk ve modeller dikkat çekiyor.

Bally`den ayakkabı

Yazın canlı renklerinde sunulan koleksiyonun yumuşak derisi ve lastik tabanı rahatlığı garantilerken, Bally’nin vazgeçilmez imzası kırmızı beyaz çizgiler ise şık bir dokunuş sağlıyor. Spor ve şık kıyafetlerle kombinlenebilen bu tasarımlar hafta sonları ve yaz tatillerinde, şıklığına ve rahatlığına önem veren anneler için ideal.

Balmain çantalar

En iddialı anneler için Balmain imzalı bir çanta bulunmaz bir hediye olacaktır. Vakko`lardan temin edebilirsiniz.

Ceccec iPhone Kılıfı

Teknoloji seven anneler için iPhone kılıfları da güzel bir tercih. Ceccec`in modelleri hem şık hem de kullanışlı.

Braun Silk-épil 7 Çift Etkili Epilatör

Braun, bu yaz hem pratiklik hem de uzun süreli sonuçlar arayan anneler için kullanışlı bir hediye seçeneği. Annenize en yeni modeli hediye edin.

Pembe makyajlı Samsung Galaxy SII

Pembe seven annelere alınabilecek zevkli bir hediye…

Tiffany&Co

Mücevher her zaman kurtarıcı hediyeler listesindedir. Ama en azından modern ve güzel olanını almak sizin elinizde. TiffanyCo Locks serisi anneniz için harika bir tercih olacak.

Hermes Cape Cod saatleri

Renki bir o kadar da iddialı Hermes Cape Cod saatleri annenizin kolunu süslesin. 

Eğlenceli kolye

Adya tasarımlı bir eğlenceli ve bir o kadar da güzel kolyeyi Stilimo.com`dan temin edebilirsiniz. Annenize kalbinizi verin.

Urart

Urart`ın birbirinden güzel dekoratif eşyalarından dilediğinizi seçin. Annenizin beğenmemesi mümkün olmayacaktır.

Vakko Cruise`dan ev için

Vakko`dan annenize ev için de birbirinden güzel hediyeler alabilirsiniz. Misafir banyosu için olan bu havlular bir harika.

Burt`s Bees Çatlak Kremi

Burt`ün Arıları annelerin ve anne adaylarının doğal güzelliğini Kakao Yağı ve E Vitamini içeren Annelere Özel Çatlak Kremi ile korumak için çalışıyor.

Kahvaltı Keyfi: 13 Mayıs Pazar günü annenizle beraber Vox Brasserie`de kahvaltının keyfini çıkartın.

L`eau D`issey Florale

Annenize harika bir çiçek kokusu armağan etmek isterseniz tercihinizi L`eau D`issey Florale`den yana kullanabilirsiniz.

Lovells`den çikolata paketi

İlla hediye deyince aklınıza kıyafet, takı gelmesin. Anneler Günü`nü Lovells çikolatalarıyla tatlı talı geçirin. Hem de  Lovells’ın lezzetli çikolataları, Anneler Günü için özel olarak tasarlanan pembe renkli zarif çiçeklerle bezenmiş şık kutularda satışta.

T.box`dan eğlenceli hediyeler

Çalışan, şehirli annelere “city life” temalı, parıltıyı seven annelere “glitter”; seyahati bol annelere “safari”; sadelikten vazgeçmeyen romantik ruhlu annelere ise “romantic” temalı hediyeler T.box’ta sizleri bekliyor. Uygun fiyata birbirinden renkli hediyeler bulabilirsiniz.

Amway bakım ürünleri

Zengin cilt bakım ve renkli kozmetik ürünleriyle güzellik ve bakımına önem veren kadınlar için birçok farklı seçenek sunan Amway, Anneler Günü’nü özel cilt bakım setleri ile kutluyor.  

Amway’in Anneler Günü için hazırladığı %10 indirimli Artistry Time Defiance hediye setleri ile anneler yine çok bakımlı…

Sanda Spa`dan masaj

Annenizi günlük hayattan uzaklaştırarak ona harika bir spa hediye edin. Anneler Günü`nde farklı bir hediye arayanlar için ideal bir hediye alternatifi olan spa ile annenize harika bir gün yaşatabilirsiniz. Sanda Spa`nın anneler gününe özel paketlerinden yararlanmayı da ihmal etmeyin:

2 adet 50’şer dakikalık Sanda Breaks masajı 245 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Sanda Breaks menüsünde yer alan Rarest, Flower Petal, Bamboo Miracle, Crystal ve daha birçok seçenek arasından size ve annenize en uygun masajı tercih ederek, benzersiz bir rahatlığın kapılarını aralayabilirsiniz. Bu sayede annenizle birlikte keyifli ve unutulmaz anılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz.

Boybeyi`nden takı

Anneniz en güzelini hakediyor. Şefkat pembe safirlerle, huzur ve olumlu enerji turmalinlerle, güç ve güven ise pırlantalarla temsil ediliyor. Boybeyi’nin pembe safirler, turmalinler ve pırlantalarla bezeli “Şefkatli Annem”koleksiyonu zarif ve zevkli tasarımlarıyla annelerimizi heyecanlandırıyor büyülüyor. Kullanılan taşlar ise, onlara huzur ve enerji veriyor.

Go Mongo`da ziyafet

Hep anneniz mi size ziyafet çekecek?  Bu sefer sıra sizde!  Anneler Günü’nde biricik annenizi hiç unutmayacağı bir lezzet yolculuğuna çıkarmak istiyorsanız, birlikte Go Mongo’ya gidebilirsiniz.

Go Mongo, Anneler Günü ziyaretçilerine hem çikolata hediye ediyor hem de bu özel günün fotoğrafını çekerek annenizle geçirdiğiniz dakikaları ölümsüzleştiriyor. Polaroid makineyle çekilen ve kredi kartı büyüklüğündeki fotoğraf cep telefonunuzla çektiğiniz fotoğrafların aksine annenizin cüzdanına ya da salondaki büfenin üzerine yerleşebilecek. Üstelik bunun için baskıcının yollarına koyulmanıza da gerek yok.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI