Ana SayfaYaşamAnneler Günü`ne özel etkinlik rehberi

Anneler Günü`ne özel etkinlik rehberi

A’jia’dan boğaz manzaralı Anneler Günü brunchı

Tarihi Ahmet Rasim Paşa Yalısı’nda hizmet veren A’jia, boğaz manzarası eşliğinde, anneleri ile keyifli bir pazar günü geçirmek isteyenler için benzersiz bir seçenek olacak. Saat 10.00’dan 15.30’a kadar devam edecek olan brunch menüsü, şarküteri köşesi, sıcak kahvaltılıklar, omlet çeşitleri, kömür ateşinde mangal istasyonu, tatlı büfesi, limitsiz filtre kahve çay, meyve suları gibi bir birinden lezzetli çeşitlerle dolu. 

Canlı müziğin eşlik edeceği Anneler Günü özel menüsü kişi başı 130 TL, 0-6 yaş konuklara ücretsiz, 6-12 yaş arası konuklara 65 TL’ye sunulacak. Ayrıca gün boyunca çocuklar için TV odası, anneler için sürpriz pasta yapımı, fotoğraf çekimi ve sürpriz hediyeler de konukları bekliyor. 

 Rezervasyon için 0216 413 93 53 -54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

Anneler Günü’nde brunch keyfi Holiday Inn İstanbul City’de

Holiday Inn İstanbul City, Anneler Günü’nde canımızdan çok sevdiğimiz annelerimiz için çok özel bir brunch keyfi sunuyor. Unutulmayacak lezzetler eşliğinde annenize harika bir gün armağan edip terasta brunch keyfi yaşamak için Anneler Günü’nde saat 12.00-15.00 arasında Naar Restoran’a uğramanız yeterli.

Topkapı surlarında yer alan 5 yıldızlı Holiday Inn İstanbul City’de bu keyifli brunchın kişi başı fiyatı 39 TL .

Boğazda annenize özel brunch Nar Boats’tan

Nar Boats anneler gününde annenizi şımartmanız için ideal bir seçenek olacak. Baharında geldiği bu sıcacık havalarda erguvanlar eşliğinde İstanbul Boğazının en lüks teknesi ile en kıymetliniz annenize unutulmaz bir gün hediye edebilirsiniz.
Bu anlamlı günü mavi sular da Nar Boats’un lüks ve konforu ile birlikte ailecek geçirmek için sitesini ziyaret ederek rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

Nişantaşı Saç Akademi Terapi, annelere ücretsiz saç bakımı ve detoks hediye ediyor

Nişantaşı Saç Akademi Terapi, Anneler Günü’nde annelere ücretsiz saç bakımı ve detoks hediye ediyor. Her türlü saç sorunu ve kaybına çözüm sunan Türkiye’nin tek trikoloji merkezi Nişantaşı Akademi Saç Terapi’den annelere özel fırsat. Akademi Saç Terapi, anneler günü haftasında merkezi arayıp randevu alan tüm annelere ücretsiz saç analizi, 1 seans saç bakım programı hediye ediyor. 
Kate Winslet, Renee Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Cate Blanchett ve Lucy Liu gibi çok sayıda gibi ünlü yıldızların da tercih ettiği uygulama, saç derisini yağ, kir ve toksinlerden arındırıyor. Boyadan ve fönden yıpranan saçların toparlanmasını sağlıyor ve saç dökülmesini önlüyor. 
Randevu alamk için 0212 248 53 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

Armada`da Anneler Günü

Armada Otel, bu yıl Anneler Günü için iki seçenek sunuyor: "Armada Teras`ta Anneler Günü Kahvaltısı" veya İstanbul`un çağdaş tenezzüh teknesi ile Boğaz Turu". Armada Teras`ın tarihi yarımada ve Marmara`ya nazır manzarası eşliğinde zenginleştirilmiş açık büfe Kahvaltı, 11.00 ile 14.00 saatleri arasında hizmet verecek. Kahvaltının fiyatı kişi başı 45 TL. 6 yaşına kadar tüm çocukların ücretsiz, 7-12 yaş arası çocuklar ise %50 indirimli katılabilecek. 

Armada Gezi Teknesi`nde Boğaziçi turuyla kutlamak isteyenler ise saat 14.00`de Ahırkapı`dan tekneye binecekler. Bu seçeneğin kişi başı fiyatı 85 TL, 12 yaşına kadar çocukların fiyatı ise 65 TL. 

Divan`da anneleri özel bir sürpriz bekliyor

Bu yıl tüm Divan restoranları ve café konseptli pastanelerde Anneler Günü’nü de dahil olduğu 5 – 11 Mayıs tarihleri arasında, minimum 4 kişilik rezervasyonlarda annelerin yemekleri ücretsiz sunuluyor. Annelere özel hazırlanan bu sürpriz, yeni açılan Divan Brasserie Beyoğlu, Rahmi M. Koç Müzesi içerisinde yer alan Halat by Divan, Fransız bistrosu Café du Levant by Divan ve Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesislerinde de geçerli.
Divan’da Anneler Günü’ne özel tüm detaylar için burayı ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Modern’de sanat molası

Bu özel günde annenizle birlikte İstanbul Modern’i ücretsiz ziyaret ederek ‘Geçmiş ve Gelecek’ ‘Komşular’ sergilerini uzman rehber eşliğinde gezebilirsiniz.  ‘Komşular’ sergisi saat 13.00’te ‘Geçmiş ve Gelecek’ sergisi ise saat 17.00’de sanatsever anneleri bekliyor. 

The Galliard’ ta Anneler Günü’ ne özel “Champagne Brunch”

Renkli ve sıcak dekorasyonuyla, misafirlerini ev ortamı rahatlığında ağırlayan The Galliard Etiler, 11 Mayıs Pazar günü Anneler Günü içiniddialı bir “Champagne Brunch” düzenliyor. Birbirinden leziz yöresel lezzetlerin yer aldığı brunch 11:00-17:00 saatleri arasında unutulmaz bir anneler günü vaat ediyor. 

Marriott Hotel Şişli, Anneler Günü Brunch’ıyla annenize keyif dolu saatler sunuyor 

Marriott Hotel The Dish Room Restaurant & Terrace Bar, en değerli varlıklarımız olan annelerimizin Anneler Günü’nü özel kılmak için keyifli bir brunch menüsü hazırladı. 11 Mayıs Pazar günü saat 11.30- 15.00 arasında, Şef Bourdon’un hazırlayacağı menüde, Türk kahvaltılık çeşitleri, Akdeniz mutfağından seçkin örnekler, dilediğiniz malzemelerle pişirilen omlet ve krepler, dünya mutfaklarından klasikler ve baştan çıkarıcı tatlı lezzetleri bir arada tatma imkanı sunulacak.
Ayrıca İstanbul Marriott Hotel Şişli Health Club& Spa’nın cilt bakımı, vücut bakımı ve masajlarda uyguladığı Anneler Günü’ne özel %30 indirimi de annenizi bekliyor. Anneler Günü Brunch’ının kişi başı fiyatı 99 TL. 
Rezervasyon için 0212 375 01 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

Annenizin gönlünü Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’de fethedin

Muhteşem Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarası eşliğinde Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’de gerçekleştirilecek Anneler Günü Brunch’ı Otel’in ödüllü şefi Manuel Evan Sotomayor önderliğinde hazırlanıyor. Bosphorus Anneler Günü Brunch’nın kişi başı fiyatı 79 TL ve ailesiyle birlikte gelen 0 – 6 yaş çocuklara ücretsiz.
Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel hakkında detaylı bilgi için renaissanceistanbulbosphorus.com adresini ziyaret edin. 

Annenizi Nar Butik otellerinde şımartmaya davetlisiniz

Anneniz ya da eşinizle birlikte İstanbul’un kalbi Galata’da ki birbirinden şık dekorasyonlu ve konforlu Nar Butik otellerinde tarihin ve lüksün tadını doyasıya yaşayın.
Nar Suites Pera
Tarihi Galata Kulesi’ne 2 dakikalık mesafede bulunan Nar Suites Pera, Anneler Günü’ne özel kahvaltı menüsü ,5 çayı ve ikramlıkları ile oda fiyatı 179 TL.
Nar Beyoğlu
İstiklal Caddesine  sadece 5 dakika uzaklıkta olan Nar Beyoğlu tarih ile iç içe zaman geçirmek isteyenlerin tercihi olacaktır. Anneler gününe özel açık büfe zengin kahvaltı menüsü, yine bugüne özel 5 çayı ve ikramlıklar için oda fiyatı 199 TL.

Doors Akademi`de Anneler Günü’ne özel atölye çalışması

Doors Akademi, Anneler Günü için Arçelik sponsorluğunda çok özel bir atölye çalışması hazırladı. 10 Mayıs Cumartesi günü saat 11.00-14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan atölye çalışmasına gelen konuklar, profesyonel aşçılık Eğitmeni Ayşe Azzaro eşliğinde dünyanın en değerli varlıkları olan anneleriyle birlikte mutfağa girerek, lezzet dolu saatler geçirme şansı yakalayacak.
Doors Akademi’nin, Anneler Günü’nü kutlamak isteyen herkesi davet ettiği bu çok özel atölye çalışmasının fiyatı 140 TL ve kontenjanla sınırlı bulunuyor. 

Anonim’de Anneler Günü’ne özel kahvaltı

Kuruçeşme’de hayat bulan Anonim, annelerin en güzel gününü, ‘Türk bistro ve tatlı’ konseptinde sunduğu kahvaltı menüsü ile lezzetlendiriyor. Boğazın eşsiz güzelliğinde unutulmaz bir keyif sunan kahvaltının kişi başı fiyatı 60 TL.

Anneler Hilton İstanbul Bomonti`nin pazar brunchında eğleniyor,eforea: spa at Hilton`da yenileniyor 

Anneler Günü için özel sürprizler hazırlayan Hilton İstanbul Bomonti, anneleri önce dünya ve Türk lezzetlerini buluşturan brunch’a, ardından eforea: spa at Hilton’da arınmaya davet ediyor. Saat 12:00’de başlayan brunch’a katılanlar, zengin açık büfeden diledikleri yiyecekleri seçebiliyor. Konuklar, geleneksel Türk ve Akdeniz Mutfağı, Western Grill, Tokyo Sushi ve Thai mutfaklarının öne çıkan lezzetleri ile buluşacak.
11 Mayıs günü brunch’a katılan her anneye eforea: spa at Hilton indirim çeki armağan ediliyor. Üç ay geçerli olan çekler, annelere diledikleri bir spa uygulamasından yüzde 50 indirimli olarak yararlanma imkanı sunuyor.

The Market, annenize sevginizi anlatmanın en lezzetli yolunu sunuyor

İstanbul’un incisi Boğaz’da farklı lezzetlerin keyifli dakikalarla buluştuğu The Market Kuruçeşme, anneler günü için unutulmaz bir akşam vaat ediyor. The Market, etkileyici konumu, farklı konsepti ve leziz menüsüyle Anneler Günü’nde ona olan sevginizi en içten şekilde göstermeniz için vazgeçilmez adres olacak.
The Market’te başlangıçlar 16-35 TL, et yemekleri 32-140 TL, garnitürler 14-17 TL, tatlılar ise 19-22 TL arasında değişen fiyatlarla servis ediliyor.
Rezervasyon için 0212 257 41 11 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI