Ana SayfaModaAnnie Leibovitz`in En İyi Moda Çekimleri

Annie Leibovitz`in En İyi Moda Çekimleri

Sanat ve moda dünyasının yaşayan efsane fotoğrafçısı Annie Leibovitz, 40 yılı aşkın süredir sıradışı çalışmalarıyla dünyanın en prestijli markaları için çekimler gerçekleştiriyor. Leibovitz`in en önemli çalışmalarına yakından bakmak ve hayatı hakkında detaylar keşfetmek için fotogalerimize göz atın.

Annie Leibovitz altı çocuklu bir ailenin kızı ve 1949 yılında dünyaya geldi.

Babası yarbay ve annesi modern dans öğretmeniydi. Genç yaşta sanata ilgi duymaya başladı ve San Francisco Sanat Enstitüsü`nde eğitim gördü.

Fotoğraf çekmeye ilgi duyması, Japonya`daki ailesinin yanına ziyarete gitmesiyle başladı. 1969 yılında İsrail`e gitti ve aylar süren çalışmasıyla icraatını geliştirmeye başladı.

Fotoğraf: İsrail`in Kibbutz bölgesi

Leibovitz 1970`te ABD`ye geri döndü ve Rolling Stones dergisinde çalışmaya başladı. 1973-83 arasında baş fotoğrafçı olarak çalıştı. Bu süre zarfında Leibovitz`in kapak fotoğrafları derginin başarısına çok büyük katkıda bulundu.

Fotoğraf: Annie Leibovitz imzalı en ünlü fotoğraflardan biri. John Lennon`un suikastinden önceki son profesyonel çekimi, Yoko Ono ile birlikte.

Caitlyn Jenner`ın dünya çapında yankı uyandıran ilk resmi fotoğrafı Annie Leibovitz tarafından çekildi. Leibovitz, 1980`lerden beri Vanity Fair için çalışıyor.

Leibovitz`in Marrion Cottilard ile gerçekleştirdiği “Lady Dior” çekimi

Annie Leibovitz`in Louis Vuitton için gerçekleştirdiği pek çok önemli çalışma içinden biri “Series 1” idi.

Fotoğraftaki isim: Charlotte Gainsbourg

Yeni GAP kampanyasının çekimleri John Mayer ve Lucy Liu gibi ünlü isimlerle gerçekleştirildi.

Lucy Liu

Prada`nın 2014 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu kampanyasının ardındaki objektif de Leibovitz`e ait.

ABD`de 1993-2014 yılları arasında gerçekleştirilen ünlü “Got Milk?” kampanyası için Leibovitz`in objektifinin önüne birçok ünlü isim geçti.

Fotoğraf: Mary Kate & Ashley Olsen

Rihanna

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI