Ana SayfaYaşam19 Ağustos Haftası Filmleri

19 Ağustos Haftası Filmleri

Arabalar 2

Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve yeni ekip şefi Mater ile dünya çapında beş farklı ülkede yapılan "Race of Champions" yarışlarına katılır. Mater, Finn McMissile adındaki bir İngiliz gizli ajanı Aston Martin`i kurtatır, ve kendini casus dünyasında bulur.

Arabaların, Japonya, Almanya, İtalya, İngiltere ve 24 saat yarışının yapıldığı Fransa`daki eğlenceli ve heyecanlı maceraları nefes kesiyor.

Heryerde Aşk

İş için uzak bir sahil kasabasına gelen avukat, karısını ilk defa aldatan ünlü bir televizyoncu, en yakın arkadaşının kızına aşık olan Amerikalı. İtalya’da aşkın farklı hallerine bakış atan, romantik bir komedi.

Vampir Cehennemi

Film izleyicisini, vampir-zombilerin insanlığı ele geçirdiği bir dünyaya götürüyor. Medeniyetin çöktüğü bu kıyamet sonrası düzende, hayatta kalan çok az sayıda insan ise vampirlerden kaçarak yaşam savaşı vermektedir. Martin adlı bir genç de kendisini bu savaşın ortasında bulur. Ona ülkenin ‘Yeni Cennet’i olan kuzeye gitmesi için tek yardım edebilecek kişi acımasız bir vampir avcısı olan Mister’dir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI