Ana SayfaYaşam23 Eylül haftası filmleri

23 Eylül haftası filmleri

Arkadaştan Öte

Jamie, Dylan’ı bir işi kabûl etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini anlarlar. O kadar çok başarısız ilişki yaşamışlardır ki, ikisi de aşktan vazgeçip eğlenceye odaklanmışlardır. Aşkın filmler tarafından pompalanan bir masal olduğuna inanmışlardır. Arkadaşlıklarına duygulara yer vermeyen bir cinsellik katarlarsa ne olacağı konusunda bir deneye girişirler.

Korku Gecesi

Son sınıf öğrencisi Charlie Brewster istediği her şeye sahiptir. Lisenin en güzel kızıyla birliktedir ve popüler arkadaşları vardır. Hatta o kadar havalıdır ki en yakın arkadaşı Ed’i bile küçük görmektedir. Charlie’nin esrarengiz yabancı Jerry ile komşu olmasıyla birlikte belâ kapasını çalar. Jerry, ilk etapta harika biri gibidir ama onda bir tuhaflık vardır. Alışılmadık şeylere şahit olan Charlie çok doğru bir sonuca varır: Jerry, mahallede avlanan bir vampirdir. Doğruyu söylediğine kimseyi inandıramayan Charlie, canavardan kurtulmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

Mucizeyi Kadınlar Yaratır

Kate Reddy, bir finansal yönetim firmasında çalışırken kocası Richard ve iki çocuğuna zaman ayırmaya çabalamakta, işi ve evi arasında denge kurmaya uğraşmaktadır. Bekâr arkadaşları onun bu enerjisini anlamakta zorlanmaktadır. Kate, New York’a sık sık geziler gerektiren önemli bir müşteri portföyü teslim aldığında hayatları daha da karmaşık bir hale gelir.

The Killer Elite

Gerçek bir hikayeden sinemaya aktarılan , Killer Elite Avustralya’dan Paris’e Londra’dan Ortadoğu’ ya nefes nefese izleyeceğiniz bir aksiyon macera…

“Taşıyıcı” serisiyle kadınların gönlünde taht kuran aksiyon filmlerinin karizmatik oyuncusu Jason Statham ve yılların eskitemediği muhteşem oyuncu Robert De Niro bütün yeteneklerini Killer Elit filmi için bir araya getiriyorlar.
Gizli Servisin çok özel eğitimli ajanı kendisini yetiştiren danışmanı zor duruma düşünce emekli olduğu bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Fakat kadim dostunu kurtarmak için girişeceği aksiyonda karşısında en az kendisi kadar yetenekli bir diğer ajan ve iyi yetiştirilmiş üç özel katili alt etmek durumundadır.

Bir Zamalar Anadolu`da

Kasabalarda hayat, bozkırın ortasında sürdürülen yolculuklara benzer. Her tepenin ardında "yeni ve farklı bir şey" çıkacakmış duygusu, ama her zaman birbirine benzeyen, incelen, kıvrılan, kaybolan veya uzayan tekdüze yollar…

Bir Zamanlar Anadolu’ bir doktorla savcının bir gecede geçen gerilimli hikayesini anlatıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI