Ana SayfaYaşamAvrupa`nın en iyi Noel Pazarları

Avrupa`nın en iyi Noel Pazarları

Noel ruhunu tadacağınız Avrupa`nın en geleneksel Noel pazarının bulunduğu şehirleri ziyaret ederek harika bir yeni yıl tatili yapabilirsiniz.

Düsseldorf, Almanya  
Düsseldorf Eski Kent pazarında bir mola vermelisiniz, bir içki alın ve yanına da gingerbread house denilen kurabiye evlerden sipariş edin, ayrıca kentte 260 bar olduğunu hatırlatalım. 

Brüksel ve Charleroi, Belçika  
Belçika’nın en büyük pazarı Brüksel`de kuruluyor. Renkli pazarda, 2 km uzunluğundaki cadde de 250’den fazla hediyelik eşyaların her türlüsü satılıyor. Charleroi’de ise havalimanı kent merkezine 45 dakika mesafede, 12-24 Aralık tarihlerinde kendilerinin inanılmaz güzellikte festivalleri ve şehir merkezindeki gökdelen uzunluğunda ki Noel ağacı görülmeye değer güzellikler arasında.

Billund, Danimarka
Billund Danimarkalıların ünlü Legoland’in yuvası ki şehrin Noel pazarı olmasının en büyük sebebi tam da burası. Sonradan eklenen DUPLO alanı ve Korsan bölgesi Legoland’in en gözde bölümlerinden. 

Bremen, Almanya
Noel Pazarının manevi ve ticari evi Bremen`de fıçıdan masaların üzerinde sıcak şarap içmenin tadı bir başka. Kuzey şehri Bremen’in ortaçağ eğlencelerini ve kendine has doğal yaşamını görmek için Noel`den daha güzel bir zaman düşünemiyoruz. 

Amsterdam,  Hollanda 
Hollanda’ya Noel biraz erken gelir ve 26 Noel Pazarı`yla oldukça eğlenceli yaşanır. Kentin sayısız Noel pazarı açılışını görkemli festivallerle yapıyor. 

Göteborg, İsveç 
Göteborg’un Noel pazarı; 3km. uzunluğundaki ‘Işık Hattı’yla alışveriş deneyimine büyülü bir atmosfer katıyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI