Ana SayfaModaBaşlıca Yapılan Stil Hataları

Başlıca Yapılan Stil Hataları

Aşırı dekolteli kıyafetler sizi daha çekici hale getirmez; dozunda kullanılmayan dekolte tam ters etki yaratabilir ve daha itici bir görüntüye neden olabilir. Dekolteyi giyiminizde ölçülü ve yerinde kullanmaya dikkat edin.

Pahalı bir markadan ürün aldığınızda üzerindeki logo ne kadar büyükse verdiğiniz paraya o kadar değer diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Markanın temsilcisi gibi görünmeyin, satın aldığınız ürünlerin modeline ve kalitesine bakın, eğer yeterince kaliteliyse zaten kendini gösterecek.

Fazla desenli, karışık parçalardan uzak durun. Desenli bir parça tercih ettiyseniz, mutlaka bunu düz bir parçayla kullanmaya dikkat edin. Ya da tek parça giysilerde desen tercih edin. Bu sezon birçok ünlü tasarımcının, farklı desenleri bir arada kullandığını görsek de, bu herkesin kullanabileceği bir stil değildir. 

Sırf uyumlu görünsün diye tepeden tırnağa aynı renkte giyinmeyin. Birbirine uyumlu farklı renkleri kombinlemek çok daha hoş bir tarz yaratacaktır.

Kıyafetlerinizin rengini seçerken ten renginizi de göz önünde bulundurun. Aksi takdirde fazlasıyla solgun görünebilirsiniz.

Aksesuar konusunda aşırıya kaçmayın. Örneğin bol boncuklu, ağır bir kolye taktıysanız, küpeleriniz ve yüzüğünüz sade olsun. Aksi takdirde kullandığınız aksesuarlar ne kadar güzel ya da pahalı olursa olsun, kendini göstermeyecektir.

Yapılan en büyük hatalardan birisi de iç çamaşırı seçimi konusunda yanlış kararlar vermemiz. Açık renkli tişörtlerin içine genellikle giyilen beyaz renkli sütyenlerin yerine, ten rengi sütyen seçmemiz doğru bir karar. Pantolon tercihimiz dardan yana olduğu zamanlarda ise iç çamaşırın belli olmamasına özen gösterdiğimiz sürece şıklıktan da taviz vermemiş olacağız.

Boyu yükseltmek ve daha ince görünmek adına yapılan bir moda hatası da yanlış ayakkabı giymektir. Aşırı yüksek topuklular hem ayağı rahatsız eder hem de çok iyi yürümeyi bilmeyen kişilerde hoş olmayan bir görüntü yaratabilir. Ayrıca önü açık ayakkabıları tercih ediyorsanız, oje konusunu yeterince dikkate almalısınız ve pedikür yaptırmadığınız zamanlarda önü açık ayakkabıları tercih etmemelisiniz.

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI