Ana SayfaModaBeyaz Jean Rehberi: 10 Farklı Stil

Beyaz Jean Rehberi: 10 Farklı Stil

 En pratik ve en etkileyici kombine geçiyoruz. Beyaz jean`iniz üstüne ne giymiş olursanız olun, bir çift stiletto sahneye girdiği an işin rengi değişiyor. Oldukça şık ve şehirli bir görünümün sırrı, dar kotların altına giyilen stiletto`lar kadar basit olabiliyor. Siz yine de kombininizi aksesuarlarla desteklemeyi unutmayın.

Bohem bir stil yakalamak için aksesuarlardan faydalanın: Etnik desenler, püsküllü çanta/ayakkabı/kemerler, boncuklu bilezikler..

 Beyaz jean + koyu renk ceket = mükemmel iş görünümü

Formülü desteklemek için ince çizgili veya pastel tonlarda bir gömlek ve iş yerinize uygun ayakkabılar yeterli olacaktır. Yarınki toplantınıza ne giyeceğinizi artık biliyorsunuz.

 Tepeden aşağıya beyaz.. Kombinlerin içine en dikkat çekicisi olabilir. Konforuna düşkünlere önerilmez!

 2015`ta en çok patlayan trend, spor ayakkabıları günlük hayatın tam ortasına yerleştirmek olsa gerek. Şık veya rahat bir sneaker, tarzınıza en çok hangisi uyuyorsa, sizi bu trendin bir parçası haline getirecek.

 Hem beyaz hem bol kesim.. Cool olmak konusunda hiçbir jean bu ikiliyi geçemez, bizden söylemesi. Dağınık hava verdiğiniz saçlarınız ve doğal makyajınızla gerçekten çok iyi görünebilirsiniz.

 Beyazın yanına seçeceğiniz ikinci başrol rengi belirleyin. Klasik bir seçim olarak siyah veya masum görünümlü pastel renkler olabilir.

 Jean üstüne jean her zaman iyi bir fikir! Konu beyaz kot pantolon olunca da aynı fikirdeyiz. Orta renk tonlarında seçeceğiniz kot gömleğiniz veya bluzunuz sizi tamamlayacak.

 Koyu renk, açık renk.. Pek fark etmiyor açıkçası. Kendinize yakıştırdıktan sonra beyaz jean pantolonunuz diğer jean`i zaten iyi gösterecektir.

 Bembeyaz kombininizi doğal(nude) tonda bir ayakkabıyla, örneğin bej, tamamlamak da iyi bir fikir.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI