Ana SayfaSağlıkBlake Lively`nin fitness sırları

Blake Lively`nin fitness sırları

Blake Lively, fazla yemek yediğini ve kilo aldığını düşündüğü zamanlarda üç kilo ağırlığında dambıl ve pilates topuyla haftada beş gün antrenman yapıyor.

Pilates topunun üzerine oturduktan sonra, bacak ve dizlerinizin açısının 90 derece olduğuna dikkat edin. Dambılları her iki elinize alın ve elerinizi kafanızın arkasına yerşetirin. Bu pozisyonda 20-25 mekik çekin.

Pilates topunun üzerine sırtınız dik olacak biçimde olacak oturun. Bacaklarınızın omuz genişliğinde olduğunda açık olsun. Belden aşağınızı sabitleyip hiç oynatmadan sağa dönün ve ilk pozisyonunuza gelin. Daha sonra ise aynı hareketi sol tarafa dönerek uygulayın. Hareketi her iki taraf için de 15 kez tekrarlayın. 

Ellerinize 3 kiloluk dambılları aldıktan sonra, sırtınız dik tutun, dizlerinizi ayaklarınızı geçmeyecek şekilde kırın ve bu şekilde 20 kez çömelip kalkın. 

Blake uzun yürüyüşleri çok sevse de, yoğun çalışma temposundan dolayı her gün düzenli olarak yürüyülş yapamıyor. Ancak vakit bulduğu her sabah uzun yürüyüşler yapıyor. 

Lively`nin gibi sıkı kalçalara ulaşmak için yere sırt üstü uzanın. Kollarınız yere değsin, ayaklarınızı pilates topunun üzerine koyarak dengenizi sağlayın. Ayak bileğiniz gergin olacak şekilde bacağınızı ve kalçanızı yukarıya kaldırın. Bacağınızı kaldırıp indirirken doğrultusunu değiştirmeyin, diğer bacakla da aynı hareketi de tekrarlayın. 

Yere uzanın, kollarınız yanlarda, dizleriniz 90 derece bükük biçimde ayaklarınızla topu tutun. Topu kaydırmadan karnınıza bakarak kalkmaya çalışın. Yapacağınız bu yarım mekik hareketi karın kaslarınızı güçlendirecek. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI