Ana SayfaErkek ModasıBradley Cooper`ı Sevmemiz İçin 8 Neden

Bradley Cooper`ı Sevmemiz İçin 8 Neden

Agresif aşçımız Bradley Cooper`ı sevmek için neden aramıyoruz. Ama arayanlar için, sekiz tane bulduk! Bu yıl Burnt filmiyle Oscar`lara göz kırpan Bradley Cooper`ı geçmişten günümüze fotoğrafları  ve hakkında bilinmeyenlerle inceliyoruz!

Haber: Simge Akzambak

1. Georgetown Üniversitesinden dereceyle mezun oldu.

2. Üniversite zamanlarından değişim programıyla altı ay Fransa`da kalarak Fransızca`sını geliştirdi.

3. Yeni filmi Burnt`te de olduğu gibi, kendisi gerçekte de çok iyi bir aşçı. En büyük tutkusunun motosiklet olduğu söylenen Cooper`ın, mutfakla da arası çok iyi.

4. 20`li yaşlarında alkol bağımlılığını yenen Bradley, çok uzun zamandır alkol kullanmıyor.

5. Bradley büyük bir müzik tutkunu. En sevdiği grup Radiohead olan oyuncu People dergisine verdiği bir röportajda; `Evimde saksafon, piyano ve birkaç gitarım var. Kızları enstrümanlarımla kandırmayı seviyorum.` demişti.

6. Yetenekli ve azimli bir oyuncu olan Bradley, uzun zamandır bu sektörün içinde. Gözümüzün Yes Man filmiyle aşina olduğu yakışıklı oyuncu, Limitsiz ve Hangover filmleriyle yıldızını partlatmıştı. Ve tabii ardından Akademi Ödüllü filmler; Silver Linings Playbook, American Hustle ve American Sniper geldi. Vizyona yeni giren `Burnt` filmiyle de yine Oscar`larda boy göstereceğe benziyor. 

7. Bradley tam bir aile adamı. Aile bağlarına çok önem veriyor. Babası hastalanıp vefat etmeden önce, tüm işlerini bırakıp ailesinin yanına Philadelphia gitti. Babasının vefatından sonra da, annesini Los Angeles`a yanında yaşamaya devat etti.

8. Kadın ve erkek eşitliğini sonuna kadar destekleyen Bradley, rol arkadaşı Amy Adams`ın “American Hustle” filminden aldığı ücreti öğrenince afalladığını ve bundan böyle filmlerden alacağı ücret pazarlıklarında kadın oyuncularla birlikte hareket edeceğini söyledi. Cooper, “Amy her gün çalıştı ve neredeyse hiçbir şey almadı. Bu gerçekten utanç verici” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI