Ana SayfaYaşamBurçlara Göre Aşk Tarotu 27 Temmuz

Burçlara Göre Aşk Tarotu 27 Temmuz

Partnerin ve Sen Partnerin seninle ilgili ne hissediyor? İlişkin nereye doğru gidiyor?

Ünlü astrolog Su Karakuş 27 Temmuz haftası burçlara göre aşk tarotunuza baktı!

KOÇ: MAHKEME-YILDIZ

Bu hafta ilişkiniz boyunca belki de ilk kez partnerinizin sizi anladığına ve affettiğine tanık olacaksınız. Affedilecek bir şey yok sanıyorsanız yanılırsınız. Bilmeden ya da bilerek incittiniz. Onda kötü çağırışımlar uyandırdınız. Artık o sizin cenneti olduğunuzu anladı. İlişkiniz bundan böyle dileklerinizdeki gibi devam edecek. Ne diliyorsanız o!

BOĞA: PARA 9- KILIÇ ŞÖVALYESİ

Partneriniz sizin hakkınızda belki de beklemediğiniz kadar olumlu düşünceler içinde. Çok değer veriyor. Dürüstlüğünüz, cesaretiniz, ayakta durabilme gücünüz ve ahlaki değerleriniz örnek aldığı erdemler. Ancak ilişkiniz büyük bir tartışmaya doğru hızla yol alıyor. Tartışmayla eteğinizdeki taşları dökmek istiyorsanız fazla ileri gitmeyin. 

İKİZLER: AZİZE- DÜNYA
Partneriniz sizin duygu ve düşüncelerinizi ya da hakkınızda bir şeyi hatta çok şeyi merak ediyor. Uzak ve mesafeli görünse de için için bilmek istiyor. Merakını giderebilmek için bir adım atmanız gerekmiyor. O size ulaşacak. Ayrılıklar ya da uzak mesafeler söz konusu ise kısa sürede tekrar bir araya geleceğinizi müjdeleyebilirim. Kartınız “Dünya” kavuşmaları simgeler.

YENGEÇ: İMPARATOR- DEĞNEK 8
Sevdiceğiniz şimdilik sosyal statüsünü korumak ve tamda alıştığı gibi davranmak üzere ulaşılmaz görünüyor. Bu onun kısmen çekingenliğinin, kısmen de güvensizliğinin sonucu. Ancak dayanılmaz bakışlarınızla ona mesajı ilettiyseniz, yeşil ışığı gördü ve harekete geçti. Hafta bitmeden size haber ulaştıracak. Beklentileriniz gerçekleşmek üzere.

ASLAN: KILIÇ ASI- KILIÇ 8

Konuşmak ve olup biteni aydınlatmak istiyor. Bunu birlikte başaracaksınız. Onun cesur adımları ve sizin uyumlu tavırlarınız sayesinde. Duyduklarınız size duygularınızı göz ardı etme yanılgısına götürmesin. Olumsuz olarak algıladığınız şey O’nun sizi tanıma çabası ve kendini koruma ihtiyacı. Sezgilerinize güvenin. Sonradan düşünüp kuruntu yapmadığınıza emin olamayacaksınız.

BAŞAK: PARA 10- KUPA ASI

Aile olmak veya bir evi paylaşmak, çocuklarınıza birlikte gelecek hazırlamak ya da sizin çocuklarınıza sahip olmak istiyorsanız bilin ki o da aynı şeyi istiyor. Bunlar aklınızdan bile geçmiyorsa O’nun tek amacı yuva kurmak. O’nun hayallerini duyduğunuzda ve kalbinizde hissettiğinizde yeniden aşkı kalbinizde hissedeceksiniz. Eskimeyen duyguları hatırlayacaksınız.

TERAZİ: DENGE- AY
Partnerinizin iç huzur yerinde ve bunu kimsenin bozmasını istemiyor. Ruhsal sağlığınız henüz kazanmış da olabilir. Sizin korkularınıza rağmen o ilişkinizin dengeli ve uyumlu olduğuna inanıyor. Bu hafta korkularınızı ona yansıtmanız aranızdaki uyumun bozulduğunu düşündürebilir. Rahat olun. Kaybedeceğinizi düşünseniz bile birlikte geçecek uzun yılları hayal edin. Rahatlığınız ona huzur vermeli. Kendi başına kalma ihtiyacına saygı gösterin.

AKREP: KUPA KRALI- KUPA 7
Duygularına teslim olmuş ve hayatı hissederek algılamayı seçen partneriniz işte bu yönüyle kalbinizi çalmadı mı? Öyleyse bir süre onun aranızdaki derin duygulanımı hissedip hazmetmesine izin vermelisiniz. Bu hafta kıskançlık sizden uzak, hayaller ve gerçekleştirecek düşünce gücü yakınınızda. Düşleriniz pozitifse korkacak bir şey yok. Uyuşmaktan ve uyuşukluktan kaçının.

 YAY: KULE- KILIÇ 5

Partneriniz büyük bir değişimin eşiğinde. Yaşamını baştan sona değiştirirken eğer istiyorsa onun yanında yer almalı, desteklemelisiniz. İstemiyor yani zayıf yanlarını göstermekten kaçınıyorsa bırakın kendi başına çözümlesin ve güçlensin. Bu sırada kendinizi kandırılmış hissetmezsiniz umarım!

OĞLAK: KUPA ŞÖVALYESİ- AŞIKLAR

Bu bir aşk tarotu yorumu. Fakat aşık değilseniz yalnızsanız ve şu anda bu satırları okuyorsanız bilin ki sizin kadar aşka hasret biri var ve karşınıza çıkmak üzere. Flört döneminiz başlıyor. Sevdiğiniz biri varsa bırakın boş zamanların, tatilin ve yalnızlığın tadını çıkarsın. Her koşulda size kavuşacak. Ve yeniden ilk aşk günlerine döneceksiniz. 

KOVA: KUPA 3- KUPA 8

Aşkınız bu hafta tam bir “ sana sevdanın yolları, bana kurşunlar” havasında. Partneriniz gülmenin, eğlencenin ve bereketin tadını çıkartırken sizi unutmuyor ama siz ayrılma düşünceleri içinde çekip gitmeyi planlıyorsunuz. Bu karamsar ruh halinden kurtulmanız uzun zaman almayacak ve güzel haber şu: düşüncelerinizi gerçekleştirmeyecek, ayrılmayacaksınız.

BALIK: GÜNEŞ- ERMİŞ

Sorunlarını çözmenin ve tatilin tadını çıkartmanın rahatlığı partnerinizi sarıp sarmalamış. Zorlu günleri geride bıraktığı için artık mutlu. Ve o kazandığı zaferi şımarmadan kutlarken siz yalnızlığın keyfine varmalısınız. Kalpler birken bedenlerin bir olmaması sorun yaratmamalı. Bu sırada bir ilişkiden beklentilerinizi düşünebilir, notlar alabilir ve kendinizi yeni sezonunuz için aşka hazırlayabilirsiniz. 

SU KARAKUŞ

Tarot danışmanı ve eğitimcisi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI