Ana SayfaDekorasyonBurçlara göre dekorasyon: Yengeç Burcu

Burçlara göre dekorasyon: Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Renk
Yengeç burcu evinde su renkleri olan mavi ve turkuazla kendini daha iyi hissedecektir. Leylak rengi, eflatun tonları da dekorasyonda yer vermeyi sevdikleri renklerdendir.

Yengeç Burcu

Salon
Evine aşık olan  yengeç burcu için evin en önemli yerlerinden biri vaktinin çoğunu geçirdiği salondur. Pek çok kırlentle dekore edilen koltuklar, yengeç burcu için vazgeçilmezdir. Yengeç burcunun salonda gümüş aksesuarlara da yer vermeyi sever. Karmaşıklıktan hoşlanmayan yengeç burcu salon dekorasyonunda beyaz, mavi ve mor tonlarını kullanmayı sever. Denizi çok seven yengeç burçları deniz manzaralı salonlara özellikle düşkündür. 

Yengeç Burcu 

Yatak Odası
Yengeçler için yatak odası ruhlarını dinlendirkleri özel bir yerdir. Yengeçler yatak odalarında mum, çiçek ve fotoğraflar bulundurmaktan çok hoşanırlar. Yengeçlerin yatak odası için renk tercihleri beyaz ve menekşe tonlarıdır. Ev dekorasyonunda perde onlar için çok önemlidir, yengeçler asla dışarıdan görülmek istemezler. ama aynı zamanda dışarıyı görmek de isterler. Meraklı misafirlerin yatak odalarına bakmalarını istemezler. Yatak odaları onları muhetelemen bembeyaz bir yatak örtüsü üzerinde pastel tonlarda yastıklar, komidinlerinin üzerinde ise mutlu anlarından bir fotoğraf onları beklemektedir. 

Su sesine olan düşkünlükleriyle bilinen yengeç burcu için ev dekorasyonunda vazgeçilmeyen öğe akvaryumdur. 

Taç Linens Nevresim Takımı -209TL

Mudo Dekoratif Obje- 34.50TL

Boyner Renkli Yastıklar- 20.96TL

Orkide Oya Çiçekcilik-80TL

Paşabahçe Nazar Vazo-85TL

Cemil İpekçi Alya Pike Takımı- 549TL

English Home 2`li çay seti- 27.45TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI