Ana SayfaYaşamHaftanın filmleri

Haftanın filmleri

Cennet Batıda
Eden à l`Ouest

Ünlü yönemen Costa-Gavras’ın filmi "Cennet Batıda" dram, şiir ve mizah dolu bir yol hikâyesi…

Ev

Psikolojik gerilimi kan, şiddet ve küfürü öne çıkartmadan kullanma iddiasındaki film için gerçek bir ev inşa edildi. Kamera mantığı, dekorasyonu ve kurgusu ile ‘Biri Bizi Gözetliyor’ a bire bir benzer hazırlanan dekorda, ‘Ev’ adlı televizyon programında 24 saat içinde yaşananlar seyirciye aktarılıyor.

Koleksiyoncu
The Collector

‘Koleksiyoncu’ (The Collector), tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen ve korku filmi serileri arasında kendine kalıcı bir yer edinen ‘Testere’ (Saw) serisinin senaristlerinin imzasını taşıyor.

Koy
The Cove

Dünyanın en iyi fotoğrafçılarından Louie Psihoyos’un yönetmenliğini üstlendiği Koy / The Cove, sinemacılar, eylemciler ve dalgıçlardan oluşan bir ekibin Japon balıkçıların yunus katliamını izlemelerini konu ediyor. 2009 Sydney, Stockholm, Ghent ve Sundance’te İzleyici Ödülü, Seattle’da En İyi Film, Boston, Los Angeles, Toronto, Denver Sinema Eleştirmenleri’nin En İyi Belgesel ödüllerinin ardından Koy, En İyi Belgesel dalında da 2010 Oscar’ını kazanan film oldu.

Ölümcül Takip
Chugyeogja

Eski bir polis olan,kadın satıcısı Joong-ho, çalıştırdığı kadınların borçlarını ödemeksizin ortadan kaybolmalarından dolayı canı sıkkındır. Bir gece bir müşteriden gelen arama üzerine Mi-jin`i yollar ancak çok geçmeden müşterinin numarasının kaybolan kızların son arandığı numarayla aynı olduğunu fark eder. İlk başlarda kadınlarının kaçırılıp satılmaya başlandığını düşünen Joong-ho, adamın acımasız bir seri katil olduğunu anlar ve peşine düşer. Mi-Jin’i kurtarması için sadece 12 saati vardır.�

Yaşamaya Değer
Le hérisson / The Hedgehog

Paloma Paris`te dış dünyanın hızlı temposundan uzak bir çevrede yaşayan 11 yaşında, oldukça zeki ve sıkkın br kızdır. 12.yaş gününde intihar etmeye karar veren Paloma, ölümle randevusunun yaklaşmasına yakın ketum ve yalnız apartman görevlisi Renée Michel ve gizemli olduğu kadar elegan Mösyö Kakuro Ozu gibi değişik karakterlerle tanışır. Böylece Paloma karamsar hayatını gözden geçirme şansı bulacaktır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI