Ana SayfaAnne ve ÇocukÇocuklar Bu Yaz DeFacto İle Eğlenecek

Çocuklar Bu Yaz DeFacto İle Eğlenecek

Çocuk modasına yön veren 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile DeFacto, miniklerin renkli dünyasına hitap ediyor. Küçük beyler için süper kahramanlı, küçük hanımlar için de çiçek desenli tasarımlar öne çıkıyor. iniklerin renkli dünyasına hitap ediyor. Küçük beyler için süper kahramanlı, küçük hanımlar için de çiçek desenli tasarımlar öne çıkıyor.

Modayı bütçe dostu hale getiren DeFacto, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda çocuk modasını da es geçmedi. Podyum trendlerinden alınan ilhamla 3-8, 8-14 yaş grubundaki kız ve erkek çocukları için oluşturulan tasarımlar, ulaşabilir bir moda yaratıyor. DeFacto, miniklere puantiyeler, çiçekler, kelebekler, tütüler, renkli ekoseler, mini papyonlar ve baskılı gömleklerden oluşan cıvıl cıvıl bir koleksiyon sunuyor.

Küçük hanımlar için koleksiyonun gözdesi ve alınması için ısrarcı olacakları parça; açık ara farkla tütü etekler olacak gibi görünüyor. Bunun dışında pul, payet ve sim detayları gibi baskılı tişörtler de bu sezonun önemli parçalarından. Annelerine özenen ve bir gün onların eşyalarına sahip olmayı dileyen minikler, birbiri ile uyumlu çiçekli takımlarla da sezon trendlerine göz kırpacaklar.

Deniz kızı teması işlenen yaza giriş koleksiyonunda balık pulu baskılı taytlar ve deniz kızı baskılı tişörtler ile minikler parıl parıl parlayacak. Yazın olmazsa olmazı renkli meyve baskılarından oluşan elbise koleksiyonu ile de çocuklar oyun alanlarını şenlendirecek. Tüm bu  kombinleri tamamlamaları için aksesuar seçenekleri de oldukça fazla: çilek hasır çantalar, sandaletler, şapkalar, pırıltılı babetler ve dahası…

Bazı erkek çocukları küçüklüğünden itibaren efendi bir görünüme sahip olur. Onlar için koleksiyondaki kendinden askılı ve papyon baskılı gömlekler vazgeçilmez olacak. Diğer çılgın çocuklar içinse kahraman karakterler ve canlı renkler öne çıkıyor. DeFacto çocuk koleksiyonunun olmazsa olmazı canlı renkli ‘de-chino’lar 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda da devam ediyor.

De-chino pantolonlarda mavi, kırmızı, yeşil gibi canlı tonlar tercih edilirken;  kum rengi ve bej tonlar sadeliği seven miniklere uyum sağlayacak. Altı renkli ayakkabılar DeFacto çocuklarının farklılığını ortaya koyarken, kasketler, sandaletler, renkli espadriller koleksiyonu tamamlayan aksesuarlar arasında.

Eğlenceli koleksiyona DeFacto mağazalarından ve www.defacto.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kim korkar köpek balığından? Süper kahraman gücünde olacağını düşünüp, kaşık kaşık ıspanak yiyen çocuklar eskide kaldı. Birçok kişinin ortak deyimiyle “Şimdiki çocuklar bir başka!”
Onlara güçlü figürlere sahip tişörtler ve aksesuarlar hediye ederek, heyecanlarına ortak olun.

Tişört, 14,99 TL
Şort, 24,99 TL
Çanta, 19,99 TL
Ayakkabılar, 14,99 TL

Yüzme yarışından sonra ya da gündüz anneyle yapılan küçük sahil turunda her zaman süslü olmayı seven minik kızlar, sıcak günlerin gelişini rengini güneşten çalan elbiselerle kutlasın. Ellerinden düşmeyecek peluş kedi, sevimli fötr şapka ve ışıltıı sandaletlerle çok sevimli olacaklar!

Elbise, 14,99 TL
Şapka, 19,99 TL
Sandaletler, 24,99 TL

Yakışıklı oldukları kadar stillerine de düşkün olan minik modaseverler için tişört ve şort ikilisi çok yavan kalabilir. Ekose bir gömleği tişörtlerinin üzerine giyebilir ya da bellerine bağlayarak serseri havalarını ortaya koyabilirler.

Gömlek, 26,99 TL
Atlet, 10,99 TL
Şort, 24,99 TL
Ayakkabılar, 14,99 TL

Pembe onlar için vazgeçilmez bir tutku. İmkan versek tüm yeryüzünü pembeye boyayabilirler, hiç abartısız! Rahat hareket edebilecekleri, ama ışıltıdan da mahrum kalmayacakları taytlar, simli aksesuarlar ve Barbie bebeklerle gezmeye gitmek için hazırlar bile.

Tişört, 14,99 TL
Tayt, 19,99 TL
Ayakkabılar, 39,99 TL

Her zaman kız çocukları süslü halleriyle bakışları üzerlerine çekmeyecek ya? Küçük prensiniz de gömleği, şortu ve kırmızı papyonuyla şimdiden çok canlar yakacağının sinyallerini versin. (Ama şimdilik oyuncak kırmızı arabasıyla idare etmeli!)

Gömlek, 35,99 TL
Şort, 22,99 TL
Ayakkabılar, 25,99 TL

Onlar yılın 365 günü bir okul müsameresine çıkacakmış gibi tütü eteklerle dolaşıp, kendilerince bale yapabilirler, değil mi? Purıltılı tişörtler, çanta ve ayakkabılar da sizin onlara hediyeniz olsun.

Tişört, 17,99 TL
Etek, 19,99 TL
Ayakkabılar, 19,99 TL

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI