Ana SayfaMagazinÜnlülerin 46 pozları

Ünlülerin 46 pozları

Yaratıcı yönetmenliğini Mehmet Turgut’un yaptığı 46 dergisi, üçüncü sayısında “Ölüm ve ölümsüzlük” temasını işledi. Canan Ergüder dergi için ceset torbasına girdi. Burcu Esmersoy, Ümit Ünal imzalı kostümüyle bir tabutun içinden çıktı. Cenk Durmazel ölümsüz karakter Beterböcek’e ‘can verdi’. İşte ünlü isimlerin o sıra dışı kareleri ve ölümle ilgili çarpıcı açıklamaları…

HAYAT YENİ BAŞLIYOR

46’nın üçüncü sayısına kapak olan Deniz Akkaya, ölüm ve ölümsüzlükle ilgili düşüncelerini dile getirdi: “Ölümle ilgili fikirlerim, inanışlarımla paralel gidiyor. Ruhun tekrar başka bir bedende hayat bulması için son adımı. Bence ölüm de bir başlangıç. O anlamda beni henüz korkutmuyor. Belki de yaş ilerledikçe ve ruh bu bedene daha da yapıştıkça korkutucu olacak ölüm. İnsanın, ruhunun gideceği bedeni hep kendi seçeceğine inanmışımdır ben. Bu hayatta ne kadar yaşarsam, ruhum ne kadar yaşlanırsa ondan sonraki sınavlarımı kendim belirleyeceğim. Buna inanıyorum. Sınavlar henüz bitmedi hayatta, hatta yeni başlıyor bence. 30 yaş kadın için virajdır. Ben de bedenimden çok ruhumla yaşamaya 30’umdan sonra başladım.

Huysuz Virjin, yaratıcısı Seyfi Dursunoğlu’yla birlikte ilk kez poz verdi! Dursunoğlu, Huysun Virjin karakterinin geçmişinden ve bugününden bahsederken bir yandan da kendini anlattı: “Huysuz Virjin’in ölümsüzlüğünü zaman gösterecek. Bu, izleyicinin ve ona gönül verenlerin takdiri. Fazla vefasızlık edeceklerini sanmıyorum. O gücünü dürüstlüğünden alıyor. Samimi ve rahat, çıkarı yok. Sahnede insanların düşünüp söyleyemediklerini söylüyor. Yani içinizde kalan son cümle. İşte bu yüzden Huysuz seviliyor.” 78 yaşına giren Seyfi Dursunoğlu “Huysuz Virjin kaç yaşında?” sorusuna şu cevabı veriyor: “Hiç yaşlanmıyor ki! O yüzden ölümsüz. Bazen evde yoruluyorum, nefes alamıyorum, ‘Artık Huysuz olmaz’ diyorum. Ama sonra sahneye çıkınca bir azgınlık, bir hareket kabiliyeti geliyor.

Burcu Esmersoy , Ümit Ünal imzasını taşıyan kostümüyle dergiye poz verdi

Reenkarnasyon ve kriminolojiye ilgi duyan oyuncu Canan Ergüder, ceset torbası içinde poz verdi ve ilginç açıklamalar yaptı: “Herkesin ölmesi gerektiğine inanıyorum ve sadece ölünmediğine de inanıyorum. Reenkarnasyon işte burada devreye giriyor. Ben savaşı yaşadığıma inanıyorum. Savaş filmi seyrettiğim zaman içim farklı acır. Belki bu hissettiğim insaniyetten kaynaklanan bir şey ama ben ondan daha fazla bir şey olduğuna inanıyorum. Vurdulu kırdılı, kanlı şeyler seyredebiliyorum ama savaş filmi seyredince bloke oluyorum, seyretmek istemiyorum.”

Ünlü modacı Ümit Ünal, 46 dergisinin üçüncü sayısı için kefen tasarladı! Ünal’ın “Flashback” adlı koleksiyonuna ise Burcu Esmersoy modellik yaptı. Modanın ölümsüzlüğüne inanmayan Ünal, Türkiye’deki modayla ilgili şunları söyledi: “Burası asla ve asla bir moda ülkesi değil. Mimarisine, insani tavrına, homojen olmayan yapısına baktığımda, moda için olabilecek en ilkel duraklardan biri olduğunu görüyorum. Giyim kültürünün gittikçe kötüleştiği bir durak. İnançların, inancın giyim kültürünün, ‘ben onlardan değilim’ zorlamasıyla iyi giyindiğini düşünenlerin yeri. Moda yazısı ya da moda kanıtı gördüğümde, bunun önemli bir yanılsama olduğunu düşünüyorum. Modayla uğraşan herkesin yalnız kaldığında kendisini ayakta tutabilmek için nereden güç aldıklarını merak ediyorum, çünkü ben bu gücü bulamıyorum sokakta dolaşırken. Kimsenin modayla ilgisi olmadığını gördüğümde, moda sayfalarını, moda yazılarını okumamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.”

Beterböcek kılığına giren Cenk Durmazel, bu ölümsüz karakteri şöyle anlattı: “Beterböcek hiçbir karakteri umursamıyor, “Benim olayım başkadır” diyerek takılıyor ve işine geleni yapıyor. En yavşak, en kötü karakterlerden biri. Amca ‘chaotic evil’ ama kaybetmeye mahkûm. Sonunda toz serpilerek başına gelen şeyle bitmemeliydi film, hep öyle düşündüm ben. Filmin yarısında Beterböcek’le tanışmış olsak da akılda kalan tek şey oydu. İnsanlar belki de kendi ‘sıkılmış’ hayatlarında böyle bir karaktere ihtiyaç duyuyor. Belki de herkesin kendi hayatında böyle katalizör görevi görecek birine ihtiyacı var. Beterböcek de onu temsil ediyor.”

FATİH ÜREK

Benim de değerim Michael Jockson gibi öldükten sonra alnaşılacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI