Ana SayfaSağlıkDiş Beyazlatmanın 5 yolu

Diş Beyazlatmanın 5 yolu

Dişlerimiz, güzelliğimiz için en önemli konulardan biri. Peki, kolay ve doğal bir şekilde dişlerimizi nasıl beyazlatabiliriz. Bir bakalım..

Kabartma tozu ve limon suyu:
Karbonatın içine yumuşak bir hamur oluşturana kadar limon suyu damlatın. Sonra da bu karışımla dişlerinizi fırçalayın. Ancak dikkat etmeniz gereken bir şey var! Her ne kadar bu karışım size harika sonuçlar yaratacak olsa da sık kullanımı diş minelerinize zarar verebilir.

Hindistan cevizi yağı:

Pürüzsüz ve parlak dişler için kullanan insanların şiddetle önerdiği bir yöntem! Bir miktar hindistan cevizi yağını dişlerinize sürüp 20 dakika bekletmeniz öneriliyor.

Çilek:

Tyra Banks ve Catherine Zeta Jones`un kullandığını söylediği bu yöntem hem çok eğlenceli hem de çok lezzetli. Kuru diş fırçanızın üzerine bir adet çilek koyup yaklaşık üç dakika boyunca dişlerinizi fırçalamanız öneriliyor. Ancak, araştırmalar çileğin, plak gibi yüzeysel pislikleri temizlediği içten bir beyazlık için yardımcı olmadığını söylemekte. Amerikan Odontoloji Dergisi`ne göre çileğin sitrik asit yüzünden aşındırıcı etkisi olduğu bu nedenden dolayı her gün kullanılmaması gerektiği söylenmekte.

Elma sirkesi:

Elma sirkesinin diş lekelerini temizlediğini ve ağzınızda zararlı yaşayan bakterileri öldürdüğünü biliyor muydunuz? Su dolu bir fincanın içine yarım çay kaşığı elma sirkesi koyup ağzınızı iyice çalkalamanız yeterli olacaktır. Sonrasında ise dişlerinizi rahatlıkla diş fırçası ile fırçalayabilirsiniz

Muz:

Yaklaşık bir dakika boyunca bir muz kabuğunun içi ile dişlerini tek tek ovalayın. 10 dakika bekletin. Sonra, kuru bir diş fırçası alın ve fırçalama başlayın. Sonucu gördüğünüzde şaşıracaksınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI