Ana SayfaSağlıkDiyet ve egzersiz yapmadan kilo vermenin yolları

Diyet ve egzersiz yapmadan kilo vermenin yolları

Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa’nın verdiği 5 küçük ipucu ile diyet, spor yapmadan kilo verebilirsiniz.

Yaklaşan düğün sezonu ve yaz için hızlı kilo vermenizi sağlayacak 5 küçük ipucu.  Yrd. Doç. Dr. Gamze Şenbursa’nın önerileriyle koşu bandında kaç kalori yaktığınızı düşünmeden kilo vermek mümkün.  Yaşam biçimi haline getirmeniz gereken öneriler için adımları takip edin. 

Yemekten hemen önce 1 bardak su için

Bir bardak su doyma hissini arttırıyor böylelikle daha az yemek yiyeceksiniz. 

Her yemekte küçük değişiklikler yapın

Salatanıza veya yemeğinizi krema ile tatlandıracağınıza sirke kullanmayı deneyin. Böylelikle 80 kalori daha az alacaksınız. Kuru meyve yerine taze meyve kullanın.

Tatlı olarak biraz siyah çikolata yiyin

Tatlı krizlerinizi bir parça siyah çikolata ile atlatın. İlk başlarda sizi tatmin etmese de kendinizi aşırı şeker kullanımından korumuş olacaksınız. 

Porsiyonlarınızı abartmayın, küçük tutun

Kilo vermek istiyorsanız porsiyonlarınız normal ve abartısız olsun. Beyninizi yanıltmak ve bunun yeterli olduğuna inandırmak için küçük tabaklar kullanın ki yemeğiniz içinde zengin görünsün. 

Daha fazla hareket edin

Buna yeterli ve gerekli zamana ihtiyacınız olmasa da gün içerisinde biraz daha fazla hareket ederek daha fazla kalori yakabilirsiniz. Ofisiniz etrafında biraz yürüyün, asansör yerine merdiven kullanın, arabanızı ofisinizin biraz uzağına park edin ki biraz daha fazla yürüyerek kalori yakın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI